تاریخ انتشار: شنبه 1397/03/05 - 18:13
کد خبر: 267026

توقف طرح خرید سربازی

جانشین رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا از توقف طرح «جریمه ریالی مشمولان غایب سربازی» در سال ۹۸ خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» سردار ابراهیم کریمی جانشین رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اجرای طرح جریمه ریالی مشمولان دارای هشت سال یا بیشتر غیبت از سربازی اظهار کرد: از زمان اجرای این طرح تا کنون بیش از ۳۰۰ هزار نفر با پرداخت جریمه ریالی از انجام خدمت سربازی معاف شده‌اند.

وی با بیان اینکه اجرای این طرح تا پایان سال ۹۷ ادامه خواهد داشت، گفت: با تصمیمات اتخاذ شده از ابتدای سال ۹۸ طرح جریمه ریالی مشمولان غایب سربازی قطعا متوقف شده و دیگر اجرا نخواهد شد.

بنابراین آن دسته از مشمولانی که تا پایان سال ۹۷ ، هشت سال غیبت یا بیشتر از آن داشته باشند می‌توانند با مراجعه به دفاتر پلیس+۱۰ ثبت نام کرده و نسبت به بهره‌مندی این طرح اقدام کنند. در غیر اینصورت از سال آینده می‌بایست به سربازی اعزام شوند.

جانشین رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا درباره اینکه ثبت نام از متقاضیان تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟ گفت: شرط بهره‌مندی از این معافیت این است که حتما تا پایان سال ۹۷ یعنی امسال مبلغ جریمه به طور کامل پرداخت شده و تسویه صورت بگیرد. بنابراین آن دسته از افرادی که می‌خواهند از این طرح بهره‌مند شوند بهتر است هر چه زودتر به دفاتر پلیس+۱۰ مراجعه کرده و وضعیت خود را مشخص کنند، چرا که موکول کردن آن به روزهای پایانی سال ممکن است باعث شود که موفق به بهره‌مندی از این نوع معافیت نشود.

کریمی درباره بهره‌مندی اقساطی از این معافیت نیز به ایسنا گفت: افرادی که می‌خواهند از این معافیت بهره‌مند شوند باید توجه داشته باشند که هر چه زودتر باید اقدام کنند، چرا که اقساط جریمه باید تا پایان امسال به طور کامل پرداخت شده و همانطور که گفتم تسویه صورت بگیرد. بنابراین بهتر است تا فرصت باقی است برای پرداخت اقساطی اقدام شود.

وی درباره روند صدور کارت‌های معافیت نیز گفت: با ثبت درخواست، سازمان وظیفه عمومی ناجا اقدام به راستی آزمایی کرده و سپس برای واجدین شرایط که جریمه ریالی خود را پرداخت کرده‌اند کارت معافیت از خدمت صادر خواهد کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لغو مجوز ادامه خدمت شریعتمداری/ جنجال انتصابات بدون استعلام در هلدینگ خلیج فارس/ دورهمی افراطیونِ پرونده‌دار در پولسازترین شرکت خصولتی
نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رئیس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت، آن را پذیرفتم
برنامه ریزی دولت، برای تعطیلی خیابان
علت اصلی تورم، سیاست‌های دولت است
صنعت فضایی کشور مبتنی بر دانش بومی است
توسعه همکاری‌های علمی و فرهنگی میان دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و مراکز علمی و دانشگاهی ترکیه
حذف ۱۹۰ شغل دیگر در دانشگاه معتبر اسکاتلند
دیدار با خانواده شهید جنگ تحمیلی سوم
یارزاده: آموزش‌های مهارتی و هنرهای سنتی نقش مؤثری در صیانت از فرهنگ و تمدن ایرانی ـ اسلامی دارند
رئیس دانشگاه شریف: صرفه‌جویی ۴۰درصدی انرژی در دانشگاه‌ها گاز پتروشیمی‌ها را برای ۳۰ روز تأمین می‌کند
فیلم | بهاره حیدری: باید به سمتی حرکت کنیم که نه‌تنها گذرگاه انرژی را کنترل کنیم، بلکه ایران به هاب انرژی تبدیل شود
تشخیص سریع غذای فاسد با کمک بینی الکترونیکی
دارو‌های لاغری و کاهش رفتار‌های خشونت‌آمیز؛ یافته جدید دانشمندان
حضور قدرتمند دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه صنایع غذایی و کشاورزی
رویکرد متفاوت ایتالیا در قبال محدودیت شبکه‌های اجتماعی
کتاب «همرزمان حسین (ع)»؛ روایت مبارزه ائمه رهبر شهید
تولید سالانه ۹۳ میلیون مترمکعب گاز با فناوری بومی دانش‌بنیان‌ها
جلسه کارگروه همکاری دولت و دانشگاه برای آلودگی هوا برگزار شد
با محتوای سئوالان آزمون سمپاد بیشتر آشنا شویم
ترسیم نقشه راه پدافند غیرعامل در وزارت بهداشت
پزشکیان: توسعه کشور با نخبگان خلاق و ریسک‌پذیر محقق می‌شود، نه با روزمرگی اداری
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top