تاریخ انتشار: یکشنبه 1397/03/06 - 19:14
کد خبر: 267174

اقدام جدید مجلس درباره کامیون‌داران

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس از تشکیل کمیته ویژه برای پیگیری مشکل بیمه، سختی کار و کرایه حمل‌ونقل کامیون‌داران در این کمیسیون خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، عبدالرضا عزیزی نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی با اشاره به نشست امروز کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: در جلسه امروز و در اصلاح بخش‌هایی طرح منع به کارگیری افراد بازنشسته در مشاغل اجرایی و دولتی مصوب شد که افراد بازنشسته دستگاه‌های اطلاعاتی و نظامی تنها در همین مراکز به کار گرفته شوند و در مورد ایثارگران نیز این قانون شامل آنها نمی‌شود و در مورد آنها قانون خدمات‌رسانی به ایثارگران و قانون برنامه ششم توسعه اجرایی خواهد شد.

وی افزود: در ادامه این جلسه مشکل کامیون‌داران در بحث کرایه و همچنین حق کمیسیون زیادی که شرکت‌ها از آنها می‌گیرند با حضور نمایندگانی از انجمن رانندگان کامیون و همچنین انجمن رانندگان اتوبوس و همچنین تعدادی از رانندگان و سازمان حمل‌ونقل جاده‌ای وزارت راه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: در این باره پس از بیان نکته‌نظرات توسط مدعوین در جلسه در نهایت مقرر شد تا این موضوع در کمیته ویژه به ریاست خدیجه ربیعی نماینده مردم بروجن مورد پیگیری قرار گیرد و موضوع بیمه، سختی‌ کار، کرایه حمل‌ونقل و همچنین حق کمیسیون زیادی که شرکت‌ها از رانندگان کامیون‌ها می‌گیرند دنبال و گزارش آن به کمیسیون ارائه شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حضرت مریم(س) فقط الگوی زنان نیست
احساس تنهایی می‌تواند عمرتان را ۶ سال کوتاه‌تر کند
مقام آمریکایی: به عربستان در حمله به یمن کمک می‌کنیم
برای برافراشته ماندن پرچم ایران می‌جنگیم
پیمان مکه از آغاز تعهدات دفاع مشترک برای حمایت از عربستان خبر داد
برگزیدگان بخش‌های فیلم کوتاه و بین‌الملل جشنواره کودک معرفی شدند
ادعای دوباره ترامپ درباره گفتگو با ایران
ونس: سندی درباره ارتباط ایران با حادثه فلای‌دبی وجود ندارد
هوش مصنوعی مهارت‌های سینما را بازتعریف می‌کند
یک شهید و چند زخمی در حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به غزه
قالیباف: قفقاز نباید به محل رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های خارجی تبدیل شود
صادق: طی دو هفته ضوابط احداث پناهگاه بازنگری می‌شود
سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمنان، غافلگیری‌ بزرگتری برای آنها در پی دارد
هشدار انگلیس درباره اخراج دیپلمات‌های صهیونیست از لندن
آیین گرامیداشت پرچم مقدس ایران در دانشگاه شریف +عکس
رویترز: ذخایر راهبردی نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح از سال ۱۹۸۲ رسید
یمن: حریم هوایی سعودی به استثنای مکه و مدینه ناامن است
توجیه جدید ترامپ درباره قیمت بالای بنزین در آمریکا
وزیر آموزش و پرورش فردا به لامرد سفر می‌کند
مراسم رونمایی از مجموعه کتاب «هزار و یک پرسش از مقاومت» +عکس
گزارش‌هایی از وقوع ۲ حادثه دریایی در تنگه هرمز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top