تاریخ انتشار: دوشنبه 1397/03/21 - 12:04
کد خبر: 268773

سرویس گوگل‌مپ پولی می‌شود

قطع یکباره گوگل مپس روی کسب‌و کارهای اینترنتی ایرانی‌ها تقریبا با یک تغییر سراسری اساسی در مدل سرویس‌دهی API‌های گوگل مپس همزمان شده است. از ۱۱ ژوئن دسترسی مجاز برنامه‌نویسان به این API‌ها منوط به داشتن بیلینگ اکانت است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس؛ صاحبان کسب‌وکارهای ایرانی که در سرویس‌هایشان از نقشه گوگل استفاده می‌کنند اخیرا از مسدود شدن امکان استفاده از قابلیت‌های این سرویس خبر داده‌اند.

بنابر گفته این کسب‌وکارها، محدودیت‌های جدید روی API گوگل مپس تنها برای سرویس‌های دارای دامنه دات آی آر ایجاد شده و از این رو در گفته‌های غیررسمی از این محدودیت به عنوان تحریم جدید گوگل یاد شده است.

API مخفف Application Programming Interface به معنی رابط برنامه نویسی برنامه است و به توسعه‌ دهندگان یا همان برنامه‌نویسان امکان استفاده از قابلیت‌های برنامه‌های دیگر در برنامه‌هایشان را می‌دهد.

اما قطع یکباره این سرویس گوگل برای کسب‌و کارهای ایرانی‌ها با یک تغییر اساسی در مدل سرویس‌دهی API گوگل مپس برای توسعه‌دهندگان برنامه‌ها تقریبا همزمان شده است. گوگل از این اقدام به عنوان بزرگترین تغییرات یاد می‌کند.

پیش از این گوگل اعلام کرده بود که از 11 ژوئن تمامی توسعه‌دهندگان برای دسترسی مجاز به API‌های گوگل مپس باید بیلینگ اکانت (billing account) داشته باشند. این تغییرات همچنین نیازمند داشتن کردیت کارت است.

با توجه به اینکه این محدودیت پیش از زمان اعلام شده از سوی گوگل اعمال شده به طوری که هنوز  هم یک روز تا رسیدن به زمان آغاز تغییرات سراسری گوگل باقی مانده و تاکنون هم گوگل توضیح رسمی دراین باره نداده است، اظهارنظر قطعی درباره اینکه قطع این سرویس برای کسب‌وکارهای ایرانی به دلیل تحریم‌های بیشتر یا تغییرات سراسری سرویس‌دهی گوگل بوده فعلا ممکن نیست.
 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
موضع دوباره زلنسکی علیه ایران
تراکتور از روی پرسپولیس پرواز کرد
قهرمان‌سازی از خلبان آمریکایی، سفارشی بود
احسان خاندوزی رئیس جدید کارگروه بررسی‌های اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب اسلامی شد
حملات یمن فرودگاه ابها را به تعطیلی کامل کشاند
انهدام چهارمین فروند MQ-۱ در تنگه هرمز
حقوق اعضای هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی شریف افزایش یافت
بانک مرکزی باید برای مهار نوسانات ارزی از انفعال خارج شود/ هیچ خلا قانونی برای کنترل نرخ ارز وجود ندارد
سازمان ملی هوش مصنوعی موانع فعالیت کسب و کارهای داده محور را رفع می‌کند
پرمصرف‌ها نباید سهم بیشتری از یارانه انرژی ببرند
تداوم الگوی فعلی تغذیه در دانشگاها
دویست شب گذشت، اما این قرار تمام نشد
سوریه بعد از براندازی نظام اسد
حجاب در حاشیه
کامران قدکچیان: قبل انقلاب سانسور نمی‌گذاشت آمریکایی‌ها را منفی نشان دهیم
ذخایر نفت آمریکا به مرز بحرانی رسید
فاتحان باب‌المندب اراده خود را بر جهان تحمیل می‌کنند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top