تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/03/22 - 08:05
کد خبر: 268876

پیشکسوت استقلال:

چشمی در پست خودش کارایی بیشتری دارد

مدیر فنی پیشین تیم فوتبال استقلال در خصوص اینکه آیا روزبه چشمی انتخاب مناسبی برای قرار گرفتن در قلب خط دفاعی است، اظهار داشت: نظر شخصی من این است که روزبه در پست تخصصی خود یعنی هافبک دفاعی کارآیی بیشتری دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از خبر ورزشی، بهتاش فریبا که در جام جهانی 1978 آرژانتین با پیراهن تیم ملی به میدان رفته است، در مورد وضعیت تیم ملی در آستانه شروع جام جهانی 2018 گفت: به نظر می‌رسد شرایط تیم ملی خوب است و آخرین بازی دوستانه هم با برد برابر لیتوانی همراه شد. البته کی‌روش سعی بر این دارد که حریفان کمترین شناخت را از تیم ملی داشته باشند تا او بتواند ایده‌هایش را در جام جهانی آن‌طور که می‌خواهد پیاده کند. امیدوارم دست کی‌روش و تاکتیک‌های مورد نظر او رو نشود و ایران بتواند عملکرد خوبی داشته باشد.

وی ضمن اشاره به اهمیت دیدار تیم ملی فوتبال کشورمان مقابل مراکش خاطر نشان کرد: اولین بازی در هر تورنمنتی برای تمام تیم‌ها مهم است. ما باید برابر مراکش یک نتیجه خوب بگیریم تا برای بازی‌های بعدی انگیزه و روحیه بیشتری داشته باشیم. به نظرم نتیجه گرفتن برابر مراکش شدنی است، هر چند که کار تیم ما در مجموع آسان نخواهد بود. امیدوارم که در این جام بازی‌های خوبی را انجام دهیم تا هواداران فوتبال در ایران هم راضی شوند.

مدیر فنی پیشین تیم فوتبال استقلال در خصوص اینکه آیا روزبه چشمی انتخاب مناسبی برای قرار گرفتن در قلب خط دفاعی است، اظهار داشت: نظر شخصی من این است که روزبه در پست تخصصی خود یعنی هافبک دفاعی کارآیی بیشتری دارد، ولی به‌هرحال نظر کی‌روش این است که او در قلب خط دفاع به میدان برود. امیدوارم که خط دفاعی کمترین اشتباه را داشته باشد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نشست وزیر امورخارجه با سفرا و روسای نمایندگی‌های خارجی و بین‌المللی
نقش کودکان شهید میناب با لباس تیم ملی بر دیوارنگاره میدان راه‌آهن
وزیر نیرو: تأمین برق صنایع در اولویت است
وصیت حاج‌قاسم روی دیوارنگاره انقلاب نقش بست
برافراشته شدن پرچم عزا در حرم علوی +عکس
بازیکنان تیم ملی دیگر حق اشتباه ندارند
فراخوان دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ارزیابی اختراعات
آیا مهدی طارمی هم به سرنوشت مهدی ترابی گرفتار شده است؟
مراسم نخستین سالگرد شهید فریدون عباسی برگزار شد
دانشگاه شهید بهشتی ترم تابستان ۱۴۰۵ را برگزار نمی‌کند
ونس: رویکردمان را در قبال ایران تغییر خواهیم داد
ترامپ: متن توافق با ایران در یک جلسه رسمی منتشر می‌شود
کامالا هریس: جنگ ترامپ علیه ایران یک جنگ انتخابی بود
دانشمندان هسته‌ای با وجود محدودیت و ترور به بالاترین سطوح علمی رسیدند
وزیر اقتصاد: رقم کالابرگ دهک‌های پایین افزایش می‌یابد
اطلاعیه شماره ۴ ستاد تشییع امام شهید حضرت آیت‌الله خامنه‌ای
دوران پساجنگ نیازمند حکمرانی جدی‌تر در حوزه زنان و خانواده است
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
 «باید برخاست»، شعار محوری و «مشت گره‌کرده»، نشان رسمی مراسم «بدرقه آقای شهید ایران»
خودروی سردار آزمون در کرمان توقیف شد
استقبال پاپ از تفاهم میان ایران و آمریکا برای پایان‌دادن به جنگ
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top