تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/03/22 - 13:46
کد خبر: 268939

برنامه اوباما برای انتخابات آینده

باراک اوباما برای دور آتی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال ۲۰۲۰ آماده می‌شود. او در همین راستا دیدارهایی با ۹ نامزد احتمالی دموکرات در دور بعدی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا داشته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، باراک اوباما، رئیس جمهوری پیشین آمریکا برای شرکت در دور بعدی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا آماده می‌شود. او با ۹ رقیب انتخاباتی علیه دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا از جمله برنی سندرز، الیزابت ورن، جو بایدن و دیوال پاتریک، اعضای حزب دموکرات آمریکا دیدارهای جداگانه‌ای داشته است.

گفته می‌شود، این دیدارها در دفتر شخصی باراک اوباما، رئیس جمهوری پیشین آمریکا برگزار شده و شامل گفت‌وگوهایی در خصوص آینده حزب دموکرات بوده است.

منابع آگاه به پایگاه خبری پلیتیکو گفته‌اند که برنی سندرز از حدی که تصور می‌شد احترام بیشتری برای دولت پیشین آمریکا قائل است. همچنین گفته می‌شود که این سناتور دموکرات در اواسط ماه مارس دیدار با اوباما را خواستار شده بود.

الیزابت ورن نیز از زمان پایان کار دولت اوباما، دوبار با او دیدار کرده است. نخستین دیدار میان این دو مقام آمریکایی در بهار سال ۲۰۱۷ و پس از آن بود که ورن اظهار کرد، ۴۰۰ هزار دلاری که اوباما پس از سخنرانی در شرکت سرمایه‌گذاری وال‌استریت دریافت کرده، برای او "دردسرساز" شده است.

علاوه بر این دیدار، او در ماه آوریل و پس از آن که در شبکه CNN اظهار کرد "در انتخابات ۲۰۲۰ شرکت نمی‌کند"، گفت‌وگویی ۹۰ دقیقه‌ای با رئیس جمهوری سابق آمریکا داشت.

دیوال پاتریک، فرماندار سابق ماساچوست که دوست خانوادگی نزدیک اوباما نیز است، دیگر مقام دموکراتی است که برای انتخابات ۲۰۲۰ نامزد خواهد بود.

گفته می‌شود که دوید اکسلرود، نظریه‌پرداز اوباما در چندین گفت‌وگو با پاتریک درباره شرکت در انتخابات صحبت کرده و در آستانه این انتخابات استراتژی‌های احتمالی‌ای را برای اولویت‌های حزب دموکرات در اختیار او قرار داده است.

تا به امروز پاتریک شرکت در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را رد نکرده است. او سال گذشته اظهار کرد: به این می‌اندیشم که چگونه می‌توانم سودمند باشم زیرا به کشور اهمیت می‌دهم و در وهله اول یک میهن‌پرست هستم. الان خیلی زود است که برای انتخابات ۲۰۲۰ برنامه‌ریزی کنیم. پس فعلا صبر می‌کنم تا زمانش برسد.

یکی از منابع مرتبط با این دیدارها گفته است: اوباما سخاوتمندانه زمان توصیه‌های خود را در اختیار آنان می‌گذاشت و بسیار علاقه‌مند به صحبت درباره آینده بود.

متحدان اوباما همچنین بر این باورند که پاتریک مناسب‌ترین گزینه برای پیشبرد رویه حزب دموکرات است.

جو بایدن، معاون سابق ریاست جمهوری آمریکا نیز روابط نزدیکش را با او حفظ کرده و او نیز در ماه ژانویه دیداری با اوباما داشته است.

برخی منابع اظهار کرده‌اند که بایدن منتظر آن است که دوره ریاست جمهوری فعلی از نیمه بگذرد و پس از آن درباره شرکت در انتخابات پیش‌رو تصمیم‌گیری کند، با این حال بسیاری حضور او در انتخابات را محتمل می‌دانند.

دونالد ترامپ پیش از آنکه به طور رسمی فعالیت دولت خود را آغاز کند، شرکت در انتخابات ۲۰۲۰ را تایید کرد.

رئیس جمهوری آمریکا اظهار کرد، تصمیم ‌گرفته است که در کمپین انتخاباتی خود برای انتخابات ۲۰۲۰، شعار "آمریکا را بزرگ نگه دار" را به کار گیرد و در ۲۰ ژانویه ۲۰۱۷ فرمی را در کمیسیون انتخابات فدرال به ثبت رساند که نامزدی او را برای انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا اعلام می‌کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
افشاگری روزنامه آمریکایی درباره حملات امارات علیه ایران
نامه جدید فدراسیون فوتبال به فیفا
فیلم | دکتر فتانه تقی‌یاره: هر کشوری مسائل مختلفی دارد؛ بایستی مسائل کشور را به دانشگاه‌ها بدهیم تا حل کنند
نقشه راه جدید برای ۵ دانشگاه
فیلم | خضریان: توافقی که سایه جنگ را حفظ کند، منافع ملی را تأمین نمی‌کند
تمرکز شهرداری تهران بر اشتغال‌زایی ۴۰ هزار زن سرپرست خانوار
فیلم | رهبر شهید انقلاب: اجازه نمی‌دهم بیگانگان با مصالح ما بازی کنند
پرسپولیس پاسخ استقلال را با شکایت داد
امتحانات پایه‌های اول تا دهم از امروز آغاز می‌شود
تجاوزات هوایی و توپخانه‌ای اسرائیل علیه لبنان
فشارخون بالا چه بلایی سر ما می آورد
تسلط بر تنگهٔ هرمز را با تحریم هم به دست نخواهید آورد
دانش آموزان امسال غیر حضوری ثبت‌نام می کنند
هفت نکته مهم در پیام‌های آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای از اسفندماه ۱۴۰۴ تا امروز...
حمله آمریکا به یک قایق در اقیانوس آرام
 مقتل شهید، مزار اوست
بنادر امارات قربانی کریدور زمینی ایران و پاکستان
خانواده بهشتی
باقری: کشورها از ابتکار ایران درباره معادله امنیتی جدید استقبال کردند
اعلام اسامی بازیکنان تیم فوتبال امید برای اردوی ترکیه
بقایی: آمریکا شریک تمام جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان و منطقه است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top