تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/04/12 - 09:08
کد خبر: 271374

تیام بدعهدی کرده است

معاون ورزشی باشگاه استقلال درباره مسائل مربوط به نقل و انتقالات این باشگاه به ویژه تمدید قرارداد تیام و جپارف توضیح داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از خبر ورزشی، پندار توفیقی معاون ورزشی باشگاه استقلال درباره مذاکره با بازیکنان این تیم اظهار کرد: امید ابراهیمی در خارج از کشور به سر می‌برد و بعد از سفر خود با سیدرضا افتخاری مدیرعامل باشگاه مذاکره خواهد کرد. همچنین وریا غفوری نیز قرار است پس از به توافق رسیدن بر سر مسائل مالی برای عقد قرارداد جدید با آبی‌ها پای میز مذاکره بنشیند.

او درباره تمدید قرارداد جپارف و تیام گفت: یک قسط از قرارداد فصل پیش این بازیکن مانده که پس از حضور او در ایران به او پرداخت شود. همچنین او مدیر برنامه‌هایش را تغییر داده و مدیر برنامه‌های تیام را به عنوان مدیر برنامه جدید خود معرفی کرده است. ما پی‌گیر حضور او در ایران هستیم تا قرارداد این بازیکن را تمدید کنیم. دو ماه پیش قرارداد سال آینده را به این بازیکن نشان دادیم و قرار شد پس از دریافت آخرین قسطش، قرارداد را با ما تمدید کند.

او ادامه داد: همچنین تیام قرار بود به ایران بیاید که به خاطر مسائل مالی و مشکلات مالی تیمش این اتفاق نیفتاد. شفر به ما گفته است هرگاه مشکل مالیاتی تیام حل شود و باشگاه مالیات عقب افتاده او را پرداخت کند این بازیکن فردای آن روز برای عقد قرارداد به ایران خواهد آمد. غیبت او تاکنون نیز باید توسط این بازیکن توضیح داده شود. وقتی تیام با ما تماس گرفت تا برای مذاکره به ترکیه برویم ما نیز قبول کردیم اما او در آن جلسه حاضر نشد.

معاون ورزشی باشگاه استقلال درباره انتقادهایی مبنی بر مذاکره با تیام در کشور سوم گفت: اگر ما این قضیه را پی‌گیری نمی‌کردیم عده‌ای این انتقاد را می‌کردند که چرا باشگاه استقلال پی‌گیر تمدید قرارداد با این بازیکن نشده و اکنون که حاضر شدیم برای مذاکره با این مهاجم سنگالی به ترکیه برویم انتقادهای دیگری را می‌شنویم. این انتقادها همیشه وجود دارد و ما به خاطر هواداران این کار را کردیم. نمی‌شد به خاطر قرارداد ۳۰۰هزار دلاری تیام، دو میلیون دلار بند فسخ قرار دهیم.

توفیقی درباره پرداخت قرارداد بازیکنان خارجی و سرمربی آلمانی آبی‌ها گفت: با تعاملی که بین وزارت ورزش و بانک مرکزی ایجاد شده قرار شد تخفیفی برای تهیه ارز که مقدار آن زیر ۵۰۰هزار دلار باشد داده شود زیرا هم ما به دنبال تهیه این پول هستیم و هم باشگاه پرسپولیس باید به دنبال ارز برای پرداخت مطالبات بازیکنان و کادر فنی خارجی خود باشد. ما پی‌گیر این ارز دولتی هستیم اما تمام پولی را که به کادر فنی و بازیکنان خارجی خود برای فصل قبل دادیم از بازار آزاد تهیه کردیم.

وی درباره جذب بازیکنان زیر ۲۱ سال گفت: زمانی که ما می‌خواستیم بازیکنان زیر ۲۱ سال مدنظر خود را جذب کنیم من به آقای شفر پیام دادم و تمام بازیکنان را به او معرفی کردم، حتی زمان امضای قرارداد با او مکالمه تصویری برقرار کردیم و این مربی آلمانی به من یادآور شد که عکس تمام این قراردادها را پیش از آن که رسانه‌ای کنم برای او بفرستم. هدف ما از این کار موفقیت استقلال است و با نظر شفر قصد این را داریم که یا تیم ب برای استقلال تشکیل دهیم یا این بازیکنان را برای بازی کردن به تیم دیگری قرض دهیم. همانند سینا خادمپور و حامد آقایی که آن‌ها را فصل قبل به تیم‌های دیگر قرض دادیم و این فصل با ما تمرین می‌کنند.

وی درباره مجید حسینی و الله‌یار صیادمنش هم یادآور شد: مجید حسینی هنوز یک فصل دیگر با ما قرارداد دارد و اکنون در حال استراحت است. درباره صیادمنش نیز باید بگویم که باشگاه سایپا طبق مستندات خود چنین اظهارنظری کرده، قراردادی که بین ما و صیادمنش امضا شد طبق فسخ توافقی بود که این بازیکن به ما ارائه داد، اگر مشکلی باشد کمیته تعیین وضعیت به‌آن رسیدگی خواهد کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | در سیره اهل بیت سه نوع توافق‌نامه داریم
تکه‌ای از کربلا در قلب تهران
فیلم | برخیز به خونخواهی ...
فیلم | عهدنامۀ مردم با رهبر شهید در مصلی تهران
فیلم | اشک‌های فرزندان رهبر شهید انقلاب
فیلم کامل | اقامۀ نماز بر پیکر مطهر امام مجاهد شهید
گزارش تصویری| روز اول وداع با رهبر شهید انقلاب در مصلی امام خمینی
حمله جدید رژیم صهیونیستی به غزه
تکذیب شایعات تولد نوادگان رهبر شهید در اروپا
ظرفیت انتقال آب به قم برای مراسم تشییع رهبر شهید افزایش می‌یابد
همایش بین‌المللی «امام خامنه‌ای؛ جاویدان مقاومت» برگزار شد
افزایش ۴۰ درصدی ورودی خودروها به تهران در دو روز گذشته
بررسی طرح ویژه مراسم تشییع قائد شهید در نجف اشرف
فیلم| فتاح: آخرین خدمت قائد شهید، فدا کردن جان خود بود
مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب(بخش اول) +عکس
مصیبت شهادت امام شهید تمامی کشورهای اسلامی را متأثر ساخت
آمادگی کامل وزارت کار برای اسکان زائران و خدمات درمانی
استقرار بیش از ۳۰۰ تانکر آبرسانی در کشور
جهانیان باید بدانند ملت ایران چه رهبر بزرگ و اثرگذاری را از دست داد
راه‌اندازی ۵۵ اکیپ واکنش سریع برای پایداری برق پایتخت
عظمت حضور مردم در بدرقه باشکوه رهبر شهید، سرمایه ماندگار ایران است
سه شرط معافیت دانشجویان داروسازی از آزمون پایان دوره اعلام شد
دانش‌آموزان چه معلمی را حرفه‌ای می‌دانند؟
آیا اعتماد عمومی به علم کاهش یافته است؟
اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های کشور در اردبیل به کار خود پایان داد
امکان اسکان دانشجویان غیربومی دانشگاه شهید بهشتی در خوابگاه‌ها
دانشگاه محقق اردبیلی مسیر توسعه را با جدیت طی می‌کند
دعوت اندیشکده جهاددانشگاهی برای تدوین مدل بومی انسجام اجتماعی
مشارکت ۶۹ دانشگاه علوم پزشکی در مراسم تشییع رهبر شهید
مرحله کتبی آزمون پذیرش فلوشیپ پزشکی برگزار شد/ تغییر زمان مرحله شفاهی
هم‌افزایی وزارت علوم و دانشگاه‌های تهران جهت برگزاری تشییع رهبر شهید
مستندسازی مراسم رهبر شهید از سوی دانشجویان/ اسکان ۳ هزار زائر در دانشگاه
تشکیل مثلث صنعت، دانشگاه و نظام بانکی، کلید عبور از چالش‌های اقتصادی خراسان رضوی
اعلام زمان آغاز نقل و انتقال و میهمانی دانشگاه آزاد
مدیران باید با درک شرایط جنگی، از جریان علمی و نخبگانی کشور صیانت کنند
روند کاهشی تشکیل خانواده و ازدواج در میان دانشجویان طی سال های اخیر
معاون آموزشی وزیر علوم:دانشگاه باید کانون وحدت و بازسازی اجتماعی در جامعه باشد
فراخوان بسیج دانشجویی البرز برای حضور دانشگاهیان در کاروان پیاده‌روی مؤذن‌قیام
تحلیل ۳۱۰ مقاله علمی درباره منظومه فکری رهبر شهید انقلاب در پایگاه SID
محدودیت تردد در دانشگاه شریف همزمان با برگزاری آزمون کارشناسی‌ارشد
حضور ۷۶ دانشگاه از ایران در رتبه‌بندی جهانی ISC ۲۰۲۵؛ بهترین دانشگاه کشورهای اسلامی کجاست؟
معاون آموزشی جهاددانشگاهی: پژوهشکده توسعه‌وبرنامه‌ریزی باید به نهادی مسئله‌محور تبدیل شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top