تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/04/12 - 19:13
کد خبر: 271453

خبر خوش برای معلمان حق‌التدریس

عضو کمیسیون «آموزش، تحقیقات و فناوری» مجلس گفت: مقرر شد حق‌التدریسی‌ها و مربیان پیش دبستانی بر اساس رشته تحصیلی، جنسیت، سنوات خدمت وظرفیت اعلامی توسط سازمان اموراستخدامی و همچنین بر اساس نیاز استانی، دوره‌ای را در دانشگاه فرهنگیان طی کنند و پس از شرکت در آزمون پایانی از سال دوم برنامه تا پایان برنامه ششم توسعه استخدام شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از میزان، سیدمحمدجواد ابطحی در گفت‌وگویی با اشاره به جلسه عصر امروز کمیسیون «آموزش، تحقیقات و فناوری» مجلس گفت: طرح «الحاق یک بند به ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سواد آموزی» در دستور کار امروز کمیسیون قرار داشت و با اصلاحاتی مورد تصویب نمایندگان قرار گرفت.

وی افزود: مقرر شد حق‌التدریسی‌ها و مربیان پیش دبستانی بر اساس رشته تحصیلی، جنسیت، سنوات خدمت وظرفیت اعلامی توسط سازمان اموراستخدامی و همچنین بر اساس نیاز استانی، دوره‌ای را در دانشگاه فرهنگیان طی کنند و پس از شرکت در آزمون پایانی از سال دوم برنامه تا پایان برنامه ششم توسعه استخدام شوند.

ابطحی بیان داشت: همچنین آموزش‌‌یاران نهضت سواد آموزی یک آزمون ابتدایی خواهند داشت که وزارت آموزش و پرورش این آزمون را اخذ خواهد کرد و پس از آن هم این افراد دوره‌ای را در دانشگاه فرهنگیان می‌گذرانند تا استخدام شوند.

عضو کمیسیون «آموزش، تحقیقات و فناوری» مجلس شورای اسلامی گفت: این طرح پس از تعطیلات مجلس به صحن علنی ارجاع خواهد شد.

ابطحی بیان داشت: همچنین در این جلسه سوالات چند تن از نمایندگان از غلامی، وزیر «علوم، تحقیقات و فناوری» مورد رسیدگی قرار گرفت.

به گزارش میزان، مصوبات کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی باید به تصویب صحن علنی مجلس و تائید شورای نگهبان برسد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top