تاریخ انتشار: چهارشنبه 1397/04/27 - 23:29
کد خبر: 273725

برگزاری تریبون آزاد دانشجویان اصفهانی درخصوص حجاب و عفاف

مسئول برگزاری تریبون آزاد جنبش دانشجویی استان اصفهان با بیان اینکه تریبون آزاد دانشجویان در موضوع حجاب و عفاف با استقبال مردم همراه بود، گفت: بسیج دانشجویی برنامه‌های بلند مدتی در زمینه فعالیت‌های فرهنگی دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از خبرگزاری دانشجو، محمدرضا شاه رجبیان، مسئول برگزاری تریبون آزاد جنبش دانشجویی استان اصفهان با اشاره به برگزاری برنامه  تریبون آزاد جنبش دانشجویی استان اصفهان به مناسبت روز حجاب و عفاف در میدان امام (ره) گفت: این تریبون با موضوع «عفاف پسرکجا، حجاب دختر کجا» با حضور فعالین دانشجویی و مردم اصفهان برگزار شد.

وی گفت: در این تریبون محورهایی، چون تاثیر مسائل اقتصادی و ارزانی پوشاک نامتعارف بر حجاب، میزان اثرگذاری رسانه‌ها و فضای مجازی بر تغییرات هنجار‌های و ارزش‌های بومی و اسلامی و موضوع حجاب اختیاری و اجباری با توجه به جایگاه اجتماعی و فرهنگی هر شخص مد نظر قرار گرفته شده بود.

مسئول برگزاری تریبون آزاد جنبش دانشجویی استان اصفهان با اشاره به حواشی که برای تریبون وجود داشته است گفت: حضور مردم و بیان دغدغه‌ها و خواسته‌های خودشان از مسئولین و اقشار مختلف اثربخشی خوبی را در کاهش بار روانی برجامعه و همچنین حل بسیاری از مشکلات در بین مردم در جامعه دارد.  خوشبختانه استقبال بی نظیری از این تریبون انجام شد به نحوی که در مردم و دانشجویان در پایان تریبون خواستار برگزاری اینگونه برنامه‌ها در سطح شهر برای بیان مطالبات مردم در کف جامعه بودند

 وی هدف برگزاری این تریبون را بیان نظرات اقشار مختلف مردم درباره حجاب و عفاف عنوان کرد و افزود: به برکت برگزاری این تریبون اتفاقات خوبی در بدنه دانشجویی استان اصفهان رخ داد به طوری که دو جلسه با مسئولین تشکل‌های انقلابی دانشگاه‌های اصفهان برگزار شد، پس از آن نشست تخصصی خواهران در باب موضوع حجاب و عفاف را در کارگروه ۲۵ نفره‌ای با حضور رسانه‌ها قبل از برگزاری تریبون آزاد داشتیم که برگزار شد.

شاه رجبیان  از دیگر برنامه‌های دانشجویان برای برگزاری چنین برنامه‌هایی را ایجاد تریبونی به جهت رساندن صدای مردم به گوش مسئول برشمرد و خاطرنشان کرد: کار‌های یک دفعه‌ای و مناسبتی عموما نتیجه‌ای ندارد و استمرار و پیگیری مداوم است که حل مشکلات و مصائب قشر جوان و مردم را در پی دارد، از همین رو جنبش دانشجویی استان اصفهان با برنامه ریزی بلند مدت و پیوسته در نظر دارد برگزاری برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی که به صورت مواجه چهره به چهره است در دستور کار خود قرار دهد تا با راهکار‌ها و پیشنهادات برخواسته از دل دانشگاه و دانشجو راه گشایی در مسیر رسیدن به آنچه اهداف والای انقلاب اسلامی باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top