تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/05/02 - 12:22
کد خبر: 274523

برانکو: رای من برای بهترین بازیکن سیدجلال بود

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: نظر من را درباره بهترین‌های ایران پرسیدند و من به سید جلال به عنوان بهترین بازیکن و دفاع رای دادم چون حقش بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، برانکو ایوانکوویچ بعد از انتخابش به عنوان بهترین مربی سال گفت: قبل از هر چیز خیلی خوشحالم که موفقیت های زیادی داشتیم و به کسانی که جایزه بردند تبریک می گویم و به خصوص به پرسپولیسی ها چون این تلاش و وحدت ما را نشان می دهد. از آقای گرشاسبی و کادرفنی خودم هم تشکر می‌کنم و از بازیکنان هم ممنونم چرا که بدون آنها به این موفقیت نمی رسیدیم. همچنین از هواداران که ما را حمایت کردند ممنون هستم و خوشحالم بابت شادی آنها و همه تلاش ما برای آنهاست. به این شرایط افتخار می‌کنم چون حفظ قهرمانی از رسیدن به آن سخت تر است. جوایز امشب نتیجه همگون بودن و وحدت ما بود.

وی ادامه داد: همه جوایزی که گرفتیم استحقاقش را داشتیم چون قاطعانه قبل از پایان فصل قهرمان شدیم و همه بازیکنانم که امشب جایزه گرفتند مستحق آن بودند. البته استقلال هم بازیکنان خوبی دارد و می‌توانم از چشمی، جباروف، ابراهیمی و ... دارد اما ما قهرمان بودیم و بهترین فرم خودمان را نشان دادیم. این انتخابات همه کارشناسان و صاحب نظران بوده و انتخاب ما نبوده است.

برانکو درباره رویارویی با مسلمان و اینکه آیا با او رودررو شده و به نظر می‌رسد مسلمان از بهترین پاسور شدن جباروف ناراحت شده گفت: چرا نباید با او سلام علیک کنم؟ من درباره جزییات حرف نمی زنم اما کارشناسان این نفرات را انتخاب کردند و نتیجه آن را دیدید.

وی در خصوص اینکه سیدجلال حسینی گفته بود سوالی از او درباره بهترین‌ها پرسیده نشده و آیا نظر شما را در این باره خواسته بودند افزود: بله از من سوال کردند و به سید جلال به عنوان بهترین بازیکن و دفاع رای دادم چون حقش بود.

برانکو درباره سوپر جام و اینکه شاید زمان جدیدی برای برگزاری این بازی مشخص شود هم اظهار داشت: از چیزی خبر ندارم. برنامه بازی ها ۲ ماه قبل دست ما رسید و بر اساس آن برنامه ریزی کردیم. خوشحال می شدیم نتیجه اعلام شده در زمین رخ می داد اما برای بازی بعدی وقت نیست. اردوهای تیم ملی، بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا و بازی های مختلفی هست و برای برگزاری این بازی وقت نیست. برای من این بازی تمام شده است.

سرمربی پرسپولیس درباره رفتن رفیعی به فولاد گفت: الان چه باید بگویم؟ او در نیم فصل بازیکن ما خواهد بود و بهتر بود در هر تیمی باشد بازی کند. چرا درباره شیری نمی پرسید؟

وی درباره اینکه دالیچ پیشنهاد تیم ملی ایران را رد کرده اظهار داشت: من این موضوع را نمی دانم و از آن خبر ندارم. فقط می دانم تا یک ۱۰ روز بعد دالیچ تصمیمی ندارد و حتی مشخص نیست سرمربی کرواسی بماند.

برانکو درباره مطالباتش هم گفت: شما برای من عزیز هستید و الان وقت این سوالات نیست. بعدا در این باره سوال کنید.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
موارد «کرونا» در کشور ۲ برابر شد
روابط ایران و چین نمونه تعامل دو تمدن بزرگ آسیایی است
علت سفر محرمانه نتانیاهو به امارات چه بود؟
ثبت‌نام آزمون استخدامی افراد دارای معلولیت تا ۱۳ مهر
حمله عربستان به یک مدرسه در یمن برای سومین بار
سالانه ۶۰ هزار نفر در جهان بر اثر هاری جان خود را از دست می‌دهند
احتمال ازسرگیری پروازهای ایران به نجف و بغداد وجود دارد
پرونده رسایی چگونه به محکومیت ۱۰ ماه حبس رسید؟
بساط برهنگی باید جمع شود
هشدار! کرونا از آنفلوانزا جلو افتاده است
سکه ۴.۵ میلیون تومان گران شد
افزایش ۱۱۷۳ صندلی در ایستگاه‌های مترو تهران
یک بدعت خطرناک
فیلم | امروز در دانشگاه علامه چه خبر بود؟
در طول کلّ تاریخ شامات، پس از انبیاء و اوصیاء، رَجُلی به عظمت شهید نصرالله سر بلند نکرد
هشدار درباره سالمندی جمعیت
کاروان ایران دوباره طلایی شد
تنگه هرمز در کنترل کامل ایران است
هنر نباید از واقعیت کودک ایرانی فرار کند / تئاتر کودک فقط «حال خوب» نیست
 دادگاه ویژه روحانیت؛ نیاز به اصلاحات اساسی و شفافیت دارد
ملاک عدالت شما چیست؟!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top