تاریخ انتشار: شنبه 1397/05/06 - 16:50
کد خبر: 275101

وزیر دولت اصلاحات:

خدا را شکر سیف تغییر کرد

عضو شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان گفت: رئیس سازمان برنامه و بودجه علی‌ القاعده جزو اولین گزینه‌هایی است که باید تغییر کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، مرتضی حاجی وزیر آموزش و پرورش دولت اصلاحات و عضو شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، درباره تغییر رئیس کل بانک مرکزی اظهار داشت: آقای سیف باید زودتر عوض می‌شد ولی با تاخیر این کار انجام شد البته خدا را شکر که این تغییر صورت گرفت.

وی در پاسخ به این سوال به نظر شما بعد از سیف کدام یک از اعضای تیم اقتصادی باید تغییر کند، گفت: رئیس سازمان برنامه و بودجه علی‌ القاعده جزو  اولین گزینه‌هایی است که باید تغییر کند، اما بخشی از این اتفاقات چندان به اشخاص ربط ندارد و جای امیدواری نیست با رفت و آمدها تغییر چندانی اتفاق بیفتد.

حاجی با بیان اینکه بخشی از اتفاقات، برنامه‌های از پیش طراحی شده از جانب مخالفان دولت و یا مخالفان نظام است، افزود: در اینجا بیشتر دستگاه‌های امنیتی در پیدا کردن عوامل این نابسامانی نقش دارند و دسنگاه قضایی باید رسیدگی کند اما تغییرات در کابینه هم در کوتاه مدت باعث تشفی خاطر مردم می‌شود

وزیر دولت اصلاحات تاکید کرد: همه نابسامانی‌های نرخ ارز و سکه ناشی از تدابیر مسئولان نیست بلکه مقداری از آن روانی است، بخشی تقصیر افرادی است که دنبال سودجویی آنی هستند و برخی ممکن است به قصد تخریب به این بازارها ورود کنند.

وی افزود: طبعا سیاست دولت در تنظیم روابط با دیگر کشورها در ایجاد یک فضای‌آرامش و اطمینان‌بخشی موثر واقع می‌شود و امیدواری را افزایش می‌دهد. وقتی جامعه نگران باشد، برای تثبیت وضعیت آینده خود به هر وسیله‌ای متشبث می‌شود اما مهم این است که دولت تلاش کند امیدواری را در جامعه پایدار نگه دارد و نگرانی‌ها را رفع کرده و تدبیر از خودش نشان دهد.

عضو شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان با بیان اینکه از دولت انتظار داشتیم دولت «تدبیر و امید» باشد، خاطرنشان کرد:  امید را مردم با حضور در صحنه حفظ کردند اما تدبیری که باید این امید را تقویت و پایدار کند نیاز داریم. چالش‌های اقتصادی و سیاسی و توطئه‌ها وجود دارد و جمع بین اینها کار هنرمندانه‌ای است که امیدواریم از مدیران کشور بر بیاید.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | خضریان: مردم، مهمترین ظرفیت بازدارندگی در مقابل دشمن هستند
 روانبخش: ۶۰۰ ملوان آمریکایی در آتش‌سوزی ناو جرالد فورد خسارت دیدند
رهبر ما بر دل‌ها حکومت می‌کرد
آسیب ۶ میلیارد یورویی فرانسه از جنگ آمریکا علیه ایران
موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات بیش از دو هزار نفر از محکومان قضایی
تغییرات بزرگ در مراسم آغاز بازی‌های جام جهانی با حضور تمام بازیکنان
دبیرکل اوپک: تقاضای نفت همچنان بالا خواهد بود
امت مبعوث غدیر در شب ۹۶ هم ایران را تنها نگذاشتند
شارژ کالابرگ سرپرستان خانوار آغاز شد
«سی.ان.ان.» از حجم تخریب ناو جرالد فورد در میانه جنگ ایران پرده برداشت
لاوروف: توافق احتمالی واشنگتن-تهران باید منافع ایران را در نظر بگیرد
سردار حسن زاده: آمریکایی‌ها از روز دهم جنگ رمضان شکست خوردند
مهمونی کیلومتری غدیر+ عکس
هر اقدامی که موجب سرخوردگی مردم شود، کمک به دشمن است
اقتصادهایی که کوچک می‌شود؛ از رژیم صهیونیستی تا اروپا
مرغ و روغن،در صدر گرانی‌ها
آغاز آیین سی‌وهفتمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)
انتشار تصویر ویژه از رهبر انقلاب در کنار امام شهید
سخنگوی سپاه: خطای پاتریوت‌های آمریکا عامل تخریب ترمینال مسافربری فرودگاه کویت است
نیروی دریایی ارتش یک ناوشکن آمریکایی را هدف قرار داد
توصیه گوترش به آمریکا و ایران به ادامه روند دیپلماسی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top