تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/05/09 - 10:46
کد خبر: 275582

فرمانده نیروی دریایی ارتش: باز ماندن تنگه هرمز وابسته به منافع ایران است

دریادار خانزادی گفت: نداجا تاکنون آزادی تردد در تنگه هرمز را تامین کرده و با قدرت هم به این کار ادامه خواهد داد اما باز ماندن تنگه هرمز وابسته به منافع ایران است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش در نشست خبری مسابقات بین‌المللی نظامی به میزبانی دانشکاه علوم دریایی امام‌خمینی نداجا طی سخنانی اظهار داشت: این مسابقات ده سال است به صورت پی در پی با ابتکار کشور روسیه در حال برگزاری است که ایران برای اولین سال میزبان مسابقات غواصی است.

وی افزود: این مسابقات در 27 رشته در حال برگزاری است که ما فقط میزبانی مسابقات غواصی آن را برعهده داریم.

دریادار خانزادی ادامه داد: در این مسابقات 40 کشور شرکت می‌کنند که نیروهای مسلح ما در 17 رشته از این مسابقات شرکت می‌کنند. هم اکنون 100 نفر از کشورهای مختلف در بندر نوشهر حضور دارند تا در این مسابقات شرکت کنند.

فرمانده نداجا تصریح کرد: در این مسابقات از پیشرفته ترین تجهیزات روز دنیا استفاده می‌شود. در حال حاضر غواصانی از 8 کشور در بندر نوشهر حضور دارند ‌ از فردا مسابقات بین‌اللملی غواصی آغاز می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری رزمایش‌های نیروی دریایی در سال جاری گفت: در آذرماه شاهد یک رزمایش بزرگ نیروی دریایی هستیم و در پایان سال هم رزمایش بزرگ نیروهای مسلح برگزار می‌شود که نیروی دریایی ارتش هم در آن حضور خواهد داشت. ناوشکن سهند در حال طی کردن آخرین تست‌ها و آزمایش‌های خود است و پس از طی کردن این مراحل به ناوگان نداجا ملحق می‌شود.

دریادار خانزادی در رابطه با بستن تنگه هرمز گفت: بستن تنگه هرمز مقدمه‌ای دارد. کارکرد تنگه‌ها به شدت وابسته به باز بودن آنها است؛ تحریم‌ها بر کارکردها به شدت اثرگذار است و تحریم‌هایی که علیه ایران صورت می‌گیرد بر کارکردهای تنگه هرمز اثرگذار است. در محیط بین‌اللمل خروجی یک تصمیم مابسته به یک بازیگر نیست و تنگه هرمز بخشی از منافع جمهوری اسلامی است و نداجا تاکنون آزادی تردد در این تنگه را تامین کرده است و با قدرت هم به این کار ادامه خواهد داد اما باز ماندن تنگه هرمز وابسته به منافع ایران است و جامعه بین اللمل باید متعهدانه به تعهدات خود در قبال جمهوری اسلامی عمل کند ما آمریکا را تاثیر‌گذار در تصمیم نداجا در حوزه تنگه هرمز نمی دانیم و اقدام ما وابسته به نظر رهبر انقلاب است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش درباره مسائل پیش آمده در خصوص صیادی در خلیج فارس اظهار داشت: علاوه بر نیروی دریایی سازمان‌های دیگری هم در حوزه دریا مسئولیت دارند و اگر موضوعی در حوزه امنیت رخ دهد، نیروی دریایی با آن برخورد می‌کند و هیچ اقدام غیر قانونی در حوزه دریایی جمهوری اسلامی امکان ندارد.

وی با اشاره به تسلیحات جدید نداجا گفت: نا‌وشکن دنا در ناوگان جنوب نداجا در حال ساخت است و امیدواریم تا پایان سال کار آن هم به پایان برسد و به نداجا الحاق شود زیر دریایی فاتح هم مراحل پایانی کار خود را طی می کند و امیدواریم فاتح را تا آذرماه با قابلیت‌هایی که نمی‌شود رسانه ای کرد، به ناوگان نداجا الحاق کنیم و کار احیای ناو‌شکن دماوند هم تا پایان سال تمام می‌شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
 آیت‌الله عابدینی: هیچ سلوکی در رسیدن به خدا مانند سلوک جمعی نیست
آیت الله علم الهدی: عراقچی از رهبرانقلاب هیچ دستوری برای مذاکره نداشت
عوامل هوش مصنوعی خارج از کنترل؛ تحقیقات گسترده اوپن‌ای‌آی آغاز شد
بازار کار آمریکا زیر فشار جنگ و گرانی انرژی
جنگ در صدر دغدغه‌های فضای مجازی / ۸۴ میلیارد بازدید از روایت جنگ، مذاکره و معیشت
از کلاس‌های شلوغ تا خیابان‌های ملتهب / فرانسه در محاصره بحران
روز طلایی ایران در ناگویا؛ ۴۵ مدال و صعود به رده ششم
حمله آمریکا بعد انتخابات کنگره به ایران قطعی است / چرا نباید تا این موعد پالس مذاکره داد؟
علی الاصول گزینشی نیست!
چرا برخورد فیزیکی باید شرط عذرخواهی از مخاطب باشد؟
انتصاب و بازگشت "آزاد ارمکی" به مدیریت گروه رشته جامعه شناسی مصداق ارتجاع است!
فیلم | پرونده «ایرانول» و «ارابه گشت سبز» یک افتضاح تمام‌عیار است!
 مسیر حقوقی مقابله با محاصره هوایی
قیمت سوخت در آمریکا و اروپا می‌تازد
نهادینه و فراگیر شدن نماز، لازمه رسیدن به جامعه اسلامی
نظم دانشگاه، معیشت دانشجو و امنیت ملی؛ قربانی تصمیمات وزیر علوم
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
صالحی امیری: ریسباف به بزرگ‌ترین سازه فرهنگی ایران تبدیل می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top