تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/05/16 - 10:36
کد خبر: 276662

واگذاری یک روزه عرصه مسکن مهر با تخفیف ۳۰ درصدی در هشتگرد +جزئیات

مدیرعامل شرکت عمران هشتگرد از واگذاری یک روزه عرصه واحدهای مسکن مهر این شهر با تخفیف ۳۰ درصدی خبر داد و گفت: نسبت به پروژ‌های مسکن مهر و موقعیت قرار گرفتن آن متقاضیان برای خرید عرصه ۶ تا ۱۲ میلیون تومان به صورت نقدی یا اقساط بلند مدت می‌پردازند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، مهدی هدایت در گفت‌ؤگو با تسنیم با اشاره به آغاز واگذاری عرصه پروژه‌های مسکن مهر از هفته گذشته، اظهار کرد: در ارتباط با ایجاد ارزش‌افزوده در پروژه‌های مسکن مهر، پایان دادن به مالکیت دوگانه در واحدهای این طرح و در راستای حمایت از متقاضیان با مصوبات ویژه مجموعه وزارت راه و شهرسازی و شرکت عمران شهرهای جدید ایران، برای واگذاری عرصه عموم پروژه‌هایی که مردم در آن ساکن هستند، اقدامات مربوطه انجام شده است.

وی با بیان این‌که قیمت کارشناسی زمن واحدهای مسکن مهر مشخص شده است، افزود:‌ با قیمت‌های بسیار مناسب که 100 درصد به نفع متقاضیان است، واگذاری عرصه واحدهای مسکن مهر هفته گذشته آغاز شد.

وی تاکید کرد:‌ هفته گذشته طی مراسمی اولین قرارداد‌های واگذاری عرصه انفرادی زمین به سه متقاضی انجام شد.

مدیرعامل شرکت عمران شهر هشتگرد با بیان این‌که متقاضیان بایستی از این فرصت استفاده کنند، گفت:  مجموعه‌ای در مسکن مهر بسیج کرده‌ایم که کار آنها فقط ملکی کردن واحدهای این طرح است. هر متقاضی که بخواهد می‌تواند به صورت انفرادی به سوله مسکن مهر مراجعه کرده و قیمت حق‌العرصه که بسیار نرخ پایینی و در واقع حمایتی است را پرداخت کند.

هدایت با تاکید بر این‌که ظرف یک روز واگذاری عرصه به متقاضیان به قرارداد می‌رسد، اظهار کرد: پس از تحویل قرارداد واگذاری عرصه از سوی متقاضیان، با یک سری کارگزاری‌ها قرارداد امضا کرده‌ایم که اینها کار صورت‌های مجلس تفکیکی و به تک برگی رساندن سند را پیگیری می‌کنند.

وی از واگذاری سند تک برگی عرصه و اعیان واحدهای مسکن مهر طی چند ماه خبر داد و با اشاره به قیمت واگذاری عرصه گفت: نسبت به پروژه و موقعیت قرار گرفتن آن متقاضیان خرید عرصه 6 تا 12 میلیون تومان است.

مدیرعامل شرکت عمران هشتگرد با تاکید بر این که تمام منابع مالی واگذاری عرصه از سوی شرکت عمران هشتگرد برای تامین خدمات روبنایی هزینه خواهد شد، افزود: متقاضیانی که بخواهند قیمت عرصه را به‌صورت نقدی پرداخت کنند مشمول 30 درصد تخفیف می‌شوند، ضمن این‌که پرداخت قیمت عرصه به صورت اقساط بلند مدت نیز انجام می شود که دیگر 30 تخفیف شامل آنها نمی‌شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
بهترین کفپوش برای بخش‌های مختلف خانه؛ پارکت لمینت یا SPC؟
صفر تا صد واردات کالا؛ راهنمای کامل واردات از خرید تا ترخیص
پودر شب‌تاب در رزین؛ آموزش ترکیب و اجرای صحیح
راهنمای آشنایی با فارکس برای دانشجویان و معامله‌گران تازه‌کار
آیا فرش مواد حساسیت زا را در خود نگه می دارد؟
راز تنهایی مومنان در دنیا و آخرت و نکات کاربردی
سلامت اجتماعی دانش‌آموزان؛ زیربنای توسعه پایدار جامعه
اعلام جزئیات آزمون عملی رشته علوم ورزشی کنکور
مقابل چین نبرد واقعی داشتیم
هیچ پروازی به‌دلیل تحریم‌ها لغو نشده است
۵ علامت زنانه که خبر از یک مشکل جدی می دهد
«لیگ بازی‌های خانوادگی» در باغ کتاب تهران آغاز شد
هورمون درمانی خطر زوال عقل را در زنان کاهش می دهد
بیانیه وزارت خارجه ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان
۱۰ هزار دانشجو راهی عمره می‌شوند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top