تاریخ انتشار: یکشنبه 1397/05/21 - 13:01
کد خبر: 277456

تیم ملی امید آماده درخشش

تیم ملی امید ایران که در دو ماه و نیم اخیر زیر نظر زلاتکو کرانچار تمرینات خود را برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا با نفرات زیر ۲۱ سال پیگیری کرده، بعد از برگزاری اردو در اربیل عراق و انجام دو مسابقه تدارکاتی برابر ملی پوشان امید این کشور، اردوی دیگری در کشور چین پشت سر گذاشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ورزش سه، شاگردان زلاتکو کرانچار با آماده‌سازی نسبتا خوبی در رقابت‌های آسیایی حضور پیدا می‌کنند.

امیدهای فوتبال ایران که پنج روز قبل نخستین جلسه تمرینی را در چین برگزار کردند، دیدار دوستانه‌ای هم با تیم ملی امید چین که تحول زیادی طی سالیان اخیر داشته و قدرتمندتر شده، داشتند که با وجود نمایش خوب در نیمه دوم با نتیجه ۳ بر ۲ شکست خوردند.

مهدى امینى، عارف آغاسی، مهدی رحیمی، محمد آقاجان‌پور، ابوالفضل رزاق‌پور، محمد اسدی، مهدی مهدی‌خانی، محمد سلطانی‌مهر، مهدی قائدی، یونس دلفی و محمدرضا آزادی که ۱۱ بازیکن اصلی تیم ملی امید ایران در این دیدار بودند و تصویرشان را در زیر می‌بینید، امیدوار هستند تا بتوانند تاریخ‌ساز شوند و در رقابت‌های آسیایی اندونزی کسب مدال کنند.

تیم امید ایران در شروع دیدار با چین غافلگیر شد و دو گل دریافت کرد و در دقایق پایانی نیمه اول هم یک بار دیگر دروازه‌اش باز شد تا با شکست ۳ بر صفر راهی رختکن شود.

اما در نیمه دوم با تغییراتی که کرانچار به وجود آورد، نمایش تیم ملی امید ایران بهتر و امیدوار کننده‌تر بود و حضور امیر روستایی، شاهین عباسیان، محمد خدابنده‌لو، رضا جبیره و احمدرضا احمدوند به جای یونس دلفی، مهدی رحیمی، محمد سلطانی‌مهر، محمد اسدی و محمدرضا آزادی سبک بازی تیم امید ایران را هجومی‌تر کرد.

محمدرضا آزادی و یکی از مدافعان چین، دو بازیکنی بودند که گل‌های تیم ملی امید ایران را در نیمه دوم زدند و اختلاف را به حداقل رساندند ولی در نهایت با وجود ارائه نمایش خوب نتوانستند هر ۳ گل نیمه اول را جبران کنند.

علاوه بر دو گلی که ملی پوشان امید ایران به ثمر رساندند، یک بار در نیمه اول با شوت مهدی قائدی و بار دیگر با ضربه سر عارف آغاسی در نیمه دوم، تیرک دروازه تیم چین را به لرزه درآوردند و نشان دادند با وجود اینکه میانگین سنی کمتری نسبت به سایر حریفان آسیایی خود دارند، عملکرد خوبی ارائه می‌دهند.

تیم ملی امید ایران روز چهارشنبه هفته جاری در نخستین بازی مسابقات آسیایی اندونزی، به مصاف امیدهای عربستان خواهد رفت که با توجه به رقابت دیرینه این دو تیم، این دیدار از حساسیت بالایی برخوردار است ولی با توجه به نمایشی که در سه مسابقه تدارکاتی برابر عراق و چین داشتند، به نظر می‌رسد بتوانند در رقابت‌های آسیایی موفق شوند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بن گویر: با ایران باید با آتش گفتگو کرد!
وزیر ورزش از فدراسیون کوهنوردی بازدید کرد
ثبت بیش از ۳۰۲ هزار دادخواست علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی
پایان کار شمشیربازان ایران در بخش انفرادی رقابت‌های قهرمانی جهان
واکنش پیرلو به عدم حضور در تیم ملی
خارج کردن جبهه باطل از حالت ضعف حرام است!
فیلم | لیلاز: خیلی ساده‌لوحی است که فکر کنیم آمریکا بخاطر شعار مرگ بر آمریکا به ایران حمله کرده است
فیلم | تخریب آشیانه جنگنده‌ها در پایگاه هوایی شاه فیصل اردن
فیلم | انتشار تصاویری جدید از اصابت موشک‌ به مخازن سوخت پایگاه هوایی موفق السلطی در اردن
به تجاوزات احتمالی دشمنان، شدیدتر پاسخ می‌دهیم
افت شدید ذخایر نفتی آمریکا در مقابل افزایش تورم در این کشور
روزی برای دعا برای مصر هم اجازه نبود، امروز برابر دو ابرقدرت ایستاده‌ایم
بی‌اجازه‌ترین دولت تاریخ؛ از بیانسه تا کیتی پری، همگی از ترامپ شکایت کرده‌اند
از محاصره تا محاصره‌گری / راهبرد «دوتنگه‌ای» برای کنترل انرژی
اسپانیا حملات اخیر صهیونیست‌ها به کرانه باختری را محکوم کرد
ادعای واهی نتانیاهو: برنامه هسته‌ای ایران باید متوقف شود!
سرمایه‌گذاری روی هسته‌های نخبگانی هوش مصنوعی و ۵ حوزه راهبردی کشور
تعاریف لایحه مقابله با جنایات بین‌المللی مشخص شد
ثبتی برای آینده گردشگری ایران
دنیامالی: نخستین مدال آسیایی هاکی چمنی نقطه عطفی برای ورزش است
رأی نهایی پرونده پژمان جمشیدی صادر شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top