تاریخ انتشار: شنبه 1397/05/27 - 15:07
کد خبر: 278352

آزار و اذیت دختر ۴ساله توسط پدر سنگدل

مدیرکل بهزیستی استان آذربایجان شرقی از کودک آزاری در روستای مرند توسط پدری معتاد خبر داد و گفت: این پدر هم اکنون متواری شده و کودک به بهزیستی منتقل شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، مدیرکل بهزیستی استان آذربایجان شرقی از کودک آزاری در روستای مرند توسط پدری معتاد خبر داد و گفت: این پدر هم اکنون متواری شده و کودک به بهزیستی منتقل شده است.

محسن ارشدزاده با اشاره به انتشار ویدئو دلخراشی از آزار و اذیت کودک ۴ ساله توسط پدر معتادش در یکی از روستا‌های مرند اظهار کرد: چهارشنبه هفته گذشته این فیلم دلخراش در فضای مجازی پخش شد و بلافاصله ماموران اورژانس اجتماعی بهزیستی کشور این کودک آزاری را به دادگستری شهرستان مرند اطلاع داده و در ادامه اقدامات لازم برای نجات کودک آغاز شد.

وی تصریح کرد: متاسفانه این دختر ۴ ساله توسط پدر معتادش مورد آزار و اذیت و ضرب و شتم قرار گرفته است ضمن اینکه با مراجعه ماموران اورژانس اجتماعی کودک به بهزیستی منتقل شده است.

مدیر کل بهزیستی استان آذربایجان شرقی ادامه داد: با پیگیری‌های صورت گرفته کودک به پزشکی قانونی منتقل شده تا به وضعیت جسمانی او رسیدگی و شدت ضرب و شتم مشخص شود ضمن اینکه با حکم دادستانی این کودک تا تعیین تکلیفش به بهزیستی واگذار شده است.

ارشدزاده گفت: در حال حاضر وضعیت کودک به لحاظ جسمی و روحی مناسب است و پدر کودک متواری شده و تحت تعقیب است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گسترش اعتراضات به ممنوعیت حجاب در مدارس جمهوری آذربایجان
تهرانی‌ها تحت پوشش طرح تورم صفر
برترین‌های کنکور کدام رشته و دانشگاه را انتخاب کردند
آزمون سخت دولت برای انتخاب سکاندار نفت در بحبوحه ناترازی زمستانی
تقویت کلاس هوشمند به دستور رئیس جمهور
جنگ ترامپ با نخبگان خارجی
استقلال و فرصتی برای تشدید بحران الغرافه
مشخص شدن زمان جلسه رسیدگی به پرونده بیرانوند و پرسپولیس در دادگاه CAS
هرمز در ازای توقف تجاوز باز می‌شود، نه ادعای آمریکا
واریز اعتبار ۵۰۰ هزار تومانی کالابرگ برای ۴۰ میلیون نفر در مهرماه
 وزارت علوم به‌جای پرورش نخبگان، به‌دنبال مختومه کردن پرونده دانشجونماهاست
از نظر تاب‌آوری در شرایط مطلوبی هستیم
قطره‌چکانی از جهنم جنگ / پنتاگون زیر آوار پنهان‌کاری
احتمال غیبت مدافع پرسپولیس مقابل خیبر
پزشکیان: اگر خودتحریمی نکنیم، دشمن نمی‌تواند ما را به زانو درآورد
امتیاز ویژه برای طلایی‌های آسیایی کشتی در انتخابی
نتانیاهو حمله به فرودگاه ریاض را محکوم کرد
رضایی: ترامپ با استخدام اشرار به قاچاق روی آورده است
حمله جدید موشکی به ریاض؛ ترمینال ۴ فرودگاه «ملک خالد» در آتش سوخت
نکونام: فردا میهمان هستیم نه میزبان؛ خبری از رقابت برابر نیست
رقابت ۵ فرنگی‌کار ایرانی در روز اول مسابقات امیدهای جهان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top