تاریخ انتشار: یکشنبه 1397/05/28 - 09:22
کد خبر: 278497

ترامپ ملانیا را از آمریکا اخراج می‌کند؟

کارمند سابق کاخ‌سفید در کتاب جدید خود از احتمال لغو حق شهروندی و اخراج بانوی اول آمریکا از این کشور از سوی رئیس‌جمهور خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از باشگاه خبرنگاران، اوماروسا مانیگو نیومن، دستیار سابق دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد ترامپ در صورت جدایی ملانیا از او، ویزای شهروندی وی را باطل و ملانیا را از آمریکا اخراج خواهد کرد.

دستیار سابق ترامپ در کتابی تحت عنوان «روانی: روایت یک کارمند داخلی از کاخ سفید ترامپ» این موضوع را مطرح کرد که رئیس جمهور آمریکا به همسرش برای دریافت حق شهروندی آمریکا از طریق برنامه توانمندی‌های خاص که مخصوص نخبگان است، کمک کرده است. دستیار 44 ساله سابق ترامپ در کتاب خود این احتمال را عنوان کرد که رئیس جمهور آمریکا از راه‌های زیادی برای کمک به همسرش برای دریافت گرین کارت این کشور از طریق ویزای EB-1 موسوم به ویزای انیشتین کمک کرده است. این نوع ویزا برای دریافت شهروندی دائم آمریکا مخصوص افراد با توانایی‌های خارق‌العاده است.

نیومن در بخشی از خاطرات خود در این کتاب این گمانه‌زنی‌ را مطرح کرده که بانوی اول آمریکا در انتظار پایان دوران ریاست جمهوری همسرش است تا او را ترک کند و به همین علت ترامپ راهی را برای باطل کردن ویزای ملانیا، در صورتی که پیش از پایان زمان ریاست جمهوری او را ترک کند، خواهد یافت. بنابر اعلام دستیار سابق کاخ سفید از آنجاییکه که ترامپ کاملا در جریان چگونگی دریافت حق شهروندی دائم آمریکا از سوی همسرش است، در صورت مشاهده مورد مشکوکی در این باره خواهد توانست حق شهروندی بانوی اول آمریکا را باطل کند. نیومن نوشت: او (ترامپ) مردی کینه‌جو و انتقام گیر است و اگر او اینکار ( اخراج ملانیا از آمریکا) را بکند، تعجب نخواهم کرد.

گمانه‌زنی‌های مطرح شده از سوی نیومن با واکنش بسیاری در میان کاربران توئیتر مواجه شد. برخی اعلام کردند ترامپ نمی‌تواند ملانیا را به عنوان شهروند آمریکا از این کشور اخراج کند. اما برخی از کاربران توئیتر احتمال به وقوع پیوستن ادعاهای نیومن را دور از تصور ندانستند و مسئله ویزا را تنها دلیل ملانیا برای ادامه زندگی با ترامپ دانستند. برخی نیز معتقد بودند که اخراج ملانیا بدترین گزینه موجود نیست. کاربران توئیتر نوشتند ترجیح می‌دهند از آمریکا اخراج شوند تا با یک هیولا مثل ترامپ زندگی کنند و اخراج ملانیا را موهبتی برای او دانستند.

نیومن طی هفته‌های اخیر اظهاراتی درباره زمان حضورش در کاخ سفید مطرح کرد که با واکنش انتقادآمیز ترامپ مواجه شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top