تاریخ انتشار: دوشنبه 1397/05/29 - 22:08
کد خبر: 278809

گفتگوی شاه اردن با ترامپ افشا شد

کانال ۱۰ تلویزیون رژیم صهیونیستی جزئیات گفت‌وگوی شاه اردن و رئیس‌جمهور آمریکا در دیدار اخیر در واشنگتن را فاش و به واکنش ترامپ به شاه اردن اشاره کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، کانال ۱۰ تلویزیون رژیم صهیونیستی فاش کرد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در دیدار اخیرش با «عبدالله دوم» شاه اردن در واشنگتن (۲۵ جولای) پاسخ تمسخرآمیزی به سخنان وی درباره تشکیل کشور فلسطین داده است.

طبق این گزارش، ترامپ در پاسخ به سخنان عبدالله دوم درباره تشکیل دولت یکپارچه و دو ملیتی فلسطین به جای تشکیل دو دولت در سرزمین اشغالی، گفته است: «در آن صورت ظرف مدت چند سال نخست‌وزیر اسرائیل شخصی به نام محمد خواهد بود».

روزنامه الکترونیکی «رأی‌الیوم» به نقل از کانال ۱۰ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که عبدالله دوم اخیرا در «امان» (پایتخت اردن) با «جان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه دیدار و جزئیات دیدار اخیرش با ترامپ را برای وی تشریح کرد و گفت که : «به ترامپ گفتم که بسیاری از جوانان فلسطینی دیگر علاقه‌ای به راه‌حل دو دولت ندارند بلکه خواهان زندگی در دولت واحد با اسرائیلی‌ها هستند تا حقوق برابری با آنها داشته باشند».

به گفته شاه اردن، ترامپ پاسخ تمسخرآمیزی به این سخن وی داده و گفته است: «آنچه می‌گویی منطقی است و در صورت اجرای سناریوی دولت واحد، طی چند سال آینده نخست‌وزیر اسرائیل شخصی به نام محمد خواهد بود».

عبدالله دوم همچنین به ترامپ گفته که اگر خواهان مقبولیت طرح صلح خود [معامله قرن] است بایستی آن را ابتدا به کشورهای اروپایی و عربی ارائه کند تا ملاحظات خود را بیان کنند اما متأسفانه ترامپ تا کنون این کار را نکرده است.

برخی منابع دیپلماتیک فرانسوی نیز در این باره گفتند که شاه اردن از ترامپ برای طرح معامله قرن مهلت خواسته است به خصوص اینکه موانع زیادی بر سر راه این طرح وجود دارد.

بر اساس این گزارش، ترامپ در پاسخ به عبدالله دوم بر پایبندی به روند سازش در غرب آسیا و پیگیری آن تأکید کرده و گفته است: «اگر دولت من موفق به تحقق صلح نشود دیگر در هیچ دولت آمریکایی دیگر این صلح محقق نخواهد شد».

تلویزیون رژیم صهیونیستی همچنین گزارش داد که یک منبع عالی‌رتبه اسرائیلی و یک مسئول سابق آمریکایی صحت این اظهارات را تأیید کرده است.

معامله قرن یا توافق نهایی، طرحی به پیشنهاد دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی و حمایت عربستان، برای پایان منازعه اسرائیل با فلسطین و مقدمه‌ای برای عادی‌سازی روابط عربی اسرائیلی است.

در این طرح و مذاکرات بعدی، مسئله آوارگان با «وطن جایگزین» در خارج از فلسطین اشغالی حل و «حق بازگشت» آوارگان فلسطینی به کشورشان برای همیشه لغو می‌شود

پیشتر، اردن از اینکه نقش او در این طرح کمتر دیده شده و عربستان بدون مابه‌ازاء در حال دادن امتیازهای بزرگ از جانب فلسطینی‌ها و جهان عرب و اسلام به رژیم صهیونیستی است، ناراضی بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top