تاریخ انتشار: چهارشنبه 1397/05/31 - 19:42
کد خبر: 279081

با حضور حاج حسین یکتا در برنامه افتتاحیه؛

آغاز اولین رویداد سه روزه رقابتی آموزشی مسجد محور

آغاز اولین رویداد سه روزه رقابتی آموزشی مسجد محور

جوانان مسجدی و صاحب فکر و ایده نو از سراسر کشور به مدت سه روز در مسجد امام صادق(ع) میدان فلسطین تهران برای ارائه بهترین ایده در حوضه بازی‌های اندرویدی و استارت آپ‌ها با هم رقابت خواهندکرد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ افتتاحیه اولین رویداد سه روزه رقابتی آموزشی مسجد محور (بازی و نرم افزار تلفن همراه) امروز چهارشنبه مصادف با عید سعید قربان در سالن اجتماعات مسجد اعظم امام صادق(ع) در میدان فلسطین برگزار شد.

این دوره از رقابت‌ها در ادامه مجموعه همایش‌های "فصل وصل" با هدف ایده پردازی، طراحی و تولید محصولات ویژه مخاطب کودک و نوجوان با رویکرد سرگرمی آموزشی بیان شده است.

حدود ۱۵۰ نفر از برگزیدگان و نیروهای متخصص طراز اول این عرصه از اقصی نقاط کشور در قالب ۵۰ تیم ۳ نفره به ارائه برنامه های خود میپردازند،گفتنی ست در حدود ۱۰۰ ایده به این رویداد ارائه شده که در این خصوص کم‌نظیر است. در این دوره همه مشاورین،داوران برگزاری دوره از متخصصین دانشگاهی و متبحر در حوزه بازی و نرم‌افزارهای رایانه‌ای هستند و همچنین اساتید بنام حوزه نرم‌افزار و بازی موبایل حضور دارند.

معاونت برنامه ریزی و بودجه سازمان سراج در آئین افتتاحیه ضمن خوش آمد گویی در رابطه با اهمیت برگزاری چنین دوره هایی با نگاه به اتفاقات جهانی سخن گفت.

حسین یکتا که اصلی ترین سخنگوی افتتاحیه این مراسم بود ضمن عرض تبریک به مناسبت عید قربان سه روز برگرازی این دوره را به سه روز اعتکاف توصیف کرد که بهترین مکان حضور در اعتکاف هم مسجد است و اتفاق زیبایی نام برد. او اهمیت برگزاری چنین دوره هایی مقابله با اقدامات زشت و سیاه غرب است که برای خارج کردن جوانان و نوجوانان مسلمان و ایرانی از دین برنامه ریزی کرده.

یکتا توصیه هایی که حاضرین در سالن گفت ما جمعمان حق ندارد خام فروشی کند، جمع ما جمع دانش بنیان است، حق تنبلی کردن نداریم و سؤال کرد که چرا نباید اپلیکیشنی ساخته شود تا کشور را منقلب کند؟

در ادامه تصاویر این رویداد آمده است:

* عکس از محمد کفیلی

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
بیانیه ریاست جمهوری عراق در محکومیت حمله آمریکایی-سعودی به حشد شعبی
شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top