تاریخ انتشار: چهارشنبه 1397/05/31 - 19:42
کد خبر: 279081

با حضور حاج حسین یکتا در برنامه افتتاحیه؛

آغاز اولین رویداد سه روزه رقابتی آموزشی مسجد محور

آغاز اولین رویداد سه روزه رقابتی آموزشی مسجد محور

جوانان مسجدی و صاحب فکر و ایده نو از سراسر کشور به مدت سه روز در مسجد امام صادق(ع) میدان فلسطین تهران برای ارائه بهترین ایده در حوضه بازی‌های اندرویدی و استارت آپ‌ها با هم رقابت خواهندکرد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ افتتاحیه اولین رویداد سه روزه رقابتی آموزشی مسجد محور (بازی و نرم افزار تلفن همراه) امروز چهارشنبه مصادف با عید سعید قربان در سالن اجتماعات مسجد اعظم امام صادق(ع) در میدان فلسطین برگزار شد.

این دوره از رقابت‌ها در ادامه مجموعه همایش‌های "فصل وصل" با هدف ایده پردازی، طراحی و تولید محصولات ویژه مخاطب کودک و نوجوان با رویکرد سرگرمی آموزشی بیان شده است.

حدود ۱۵۰ نفر از برگزیدگان و نیروهای متخصص طراز اول این عرصه از اقصی نقاط کشور در قالب ۵۰ تیم ۳ نفره به ارائه برنامه های خود میپردازند،گفتنی ست در حدود ۱۰۰ ایده به این رویداد ارائه شده که در این خصوص کم‌نظیر است. در این دوره همه مشاورین،داوران برگزاری دوره از متخصصین دانشگاهی و متبحر در حوزه بازی و نرم‌افزارهای رایانه‌ای هستند و همچنین اساتید بنام حوزه نرم‌افزار و بازی موبایل حضور دارند.

معاونت برنامه ریزی و بودجه سازمان سراج در آئین افتتاحیه ضمن خوش آمد گویی در رابطه با اهمیت برگزاری چنین دوره هایی با نگاه به اتفاقات جهانی سخن گفت.

حسین یکتا که اصلی ترین سخنگوی افتتاحیه این مراسم بود ضمن عرض تبریک به مناسبت عید قربان سه روز برگرازی این دوره را به سه روز اعتکاف توصیف کرد که بهترین مکان حضور در اعتکاف هم مسجد است و اتفاق زیبایی نام برد. او اهمیت برگزاری چنین دوره هایی مقابله با اقدامات زشت و سیاه غرب است که برای خارج کردن جوانان و نوجوانان مسلمان و ایرانی از دین برنامه ریزی کرده.

یکتا توصیه هایی که حاضرین در سالن گفت ما جمعمان حق ندارد خام فروشی کند، جمع ما جمع دانش بنیان است، حق تنبلی کردن نداریم و سؤال کرد که چرا نباید اپلیکیشنی ساخته شود تا کشور را منقلب کند؟

در ادامه تصاویر این رویداد آمده است:

* عکس از محمد کفیلی

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top