تاریخ انتشار: یکشنبه 1397/06/04 - 08:12
کد خبر: 279438

ترامپ به FBI در مورد ایمیل‌های کلینتون هشدار داد

«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا روز شنبه اداره پلیس فدرال این کشور (اف بی آی) را به اغفال از دهها هزار ایمیل «هیلاری کلینتون» رقیب انتخاباتی اش متهم کرد و هشدار داد که شاید خود مجبور به ورود به این ماجرا شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایرنا، ترامپ در توئیتی به انتشار اطلاعات غلطی در مورد انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا اشاره کرد و یادآور شد که بسیاری از ایمیل های هیلاری که اف بی آی از آن غفلت کرده، واقعا بد است.

ترامپ ظاهرا به گزارشی اشاره داشت مبنی بر اینکه یک مشکل فنی، تکنسین های اف بی آی را از مقایسه ایمیل های کلینتون که در اختیار اف بی آی بوده با ایمیل های جدید کشف شده در لپ تاپ «آنتونی وینر» همسر «هما عابدین» دستیار ارشد هیلاری عاجز کرده است.

رئیس جمهوری آمریکا پیش از این عابدین را به بی اعتنایی به پروتکل های امنیتی متهم کرده و گفته بود که وی پسوردهای محرمانه را در اختیار عوامل خارجی قرار داده است.

یک گزارش منتشر شده حاکی است که عابدین پسوردهای دولتی را قبل از هک شدن به ایمیل های خود در یاهو فرستاده است.

ترامپ همچنین در توئیت دیگری از «جف سشنز» دادستان کل آمریکا انتقاد و وی را متهم کرد که دریکی از وقایع روی داده در وزارت دادگستری تحت نظارتش ندارد.

ترامپ تمام هفته گذشته را به انتقاد از وزارت دادگستری آمریکا گذراند. حملات وی به این وزارتخانه در واکنش به گناهکار شناخته شدن «پل مانافورت» رئیس پیشین ستاد انتخاباتی اش در ارتباط با چند مورد اتهام فساد مالی در قالب پرونده تحقیقات مربوط به دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا انجام شد.

در همین حال، «استیون ارلانگر» تحلیلگر و خبرنگار ارشد نشریه نیویورک تایمز در تحلیلی از مناسبات اخیر بین ترامپ با وزیر دادگستری آمریکا به سی ان ان گفت:رئیس جمهوری خود را برای اخراج سشنز آماده می کند.

سشنز هفته گذشته اعلام کرد که اجازه سیاسی کاری در وزارتخانه تحت امرش را نمی دهد. ترامپ نیز این مساله را عدم وفاداری خواند و به سشنز تاخت.

ارلانگر هشدار داد؛ بیم آن می رود که ترامپ پس از اخراج سشنز در نهایت به اخراج «رابرت مولر» بازپرس ویژه کمیته تحقیق مداخله روسیه در انتخابات 2016 آمریکا روی آورد.

رئیس جمهوری آمریکا تا دوم ماه می 2018 برابر با 12اردیبهشت 1397 ، بیست و پنج نفر از مقام های دولت و کاخ سفید را اخراج کرد، مواردی که دلایل آنها یا مربوط به کمیته تحقیق رابرت مولر بوده و یا اینکه خود با آنها اختلاف داشته است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top