به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، مجید خدابخش ظهر امروز چهارشنبه در مراسم هفتادمین سالگرد تاسیس دانشگاه تبریز با اشاره به پتانسیل های علمی و دانشگاهی استان گفت: دانشگاه تبریز یکی از معتبرترین و بزرگترین دانشگاه های کشور است.
وی با تاکید بر اینکه باید ارتباط دانشگاه ها با صنعت افزایش یابد، ادامه داد: دانشگاه تبریز علاوه بر تولید مقالات در مهارت افزایی و کارآفرینی نیز نقش بسزایی دارد.
خدابخش با اشاره به اینکه باید به کمک دانشگاه به سمت خودکفایی اقتصادی گام برداریم، افزود: بیشتر دانشگاه های کشورهای پیشرفته به دانشگاه کارآفرینی تبدیل شده اند و ما نیز در ایران باید به این سمت و سو حرکت کنیم.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه دانشگاه تبریز همواره در تحولات سیاسی نیز نقش آفرین بوده است، افزود: این دانشگاه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی هم به عنوان دانشگاه سیاسی در برخورد با رژیم ستمشاهی فعال بوده است.
وی گفت: در دوران دفاع مقدس نیز با توجه به تولید تجهیزات نظامی مورد حمله هواپیماهای صدام قرار گرفت و خیلی از دانشجویان و اساتید شهید شدند و برای همین به این دانشگاه مشهد الشهدای دانشگاه های کشور می گویند.
خدابخش سپس از فعالیت ۸۰۰ استاد در دانشگاه تبریز خبر داد و ابراز داشت: بیش از ۲۴ هزار نفر دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند، نقش این دانشگاه در تولید علم و ارتقای جایگاه علمی کشورمان بارز و خیلی مشهود است.
گفتنی است مراسم ۷۰ سالگی دانشگاه تبریز با هدف معرفی بهتر ظرفیت های علمی، پژوهشی و فرهنگی این مرکز دانشگاهی همزمان با رویداد بزرگ تبریز ۲۰۱۸ برگزار شد.



