تاریخ انتشار: دوشنبه 1397/06/26 - 23:25
کد خبر: 282568

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم:

سیاست وزارت علوم تشکیل دانشگاه‌های مردانه و زنانه نیست

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: مسلما سیاست وزارت علوم الزام بر تشکیل دانشگاه‌های مردانه و زنانه نیست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از وزارت علوم، حسین سیمایی صراف، در واکنش به برخی فضاسازی های رسانه ای و سوء برداشت ها از سخنانش در آیین تودیع و معارفه رییس دانشگاه حضرت معصومه (س) اظهار داشت: درخصوص اظهارات بنده درباره وظیفه وزارت علوم در پاسخگویی به برخی نیازها و مطالبات جامعه از طریق دانشگاه‌های تک جنسیتی؛ برخی افراد در رسانه های مجازی این موضع را در مقابل دیدگاه های رئیس جمهوری قرار دادند؛ در حالی که موضع رئیس جمهور در باب نقد مقوله «تفکیک جنسیتی» بوده است و دیدگاه های معاون حقوقی وزارت علوم درباره موضوع «دانشگاه تک جنسیتی»، این دو مقوله کاملاً مجزا از هم هستند.

وی ادامه داد: اینجانب در همان سخنرانی، تفاوت دو مفهوم «تفکیک جنسیتی» و «تک‌جنسیتی» را بیان و تفکیک جنسیتی را قابل تأمل دانستم، ولی از دانشگاه تک‌جنسیتی به استناد نظرات کارشناسی، تجربه موفق دنیا، سابقه آن در قبل از انقلاب و تقاضای خانواده‌ها و بانوان دفاع کرده و تشریح کردم که بانوان حق انتخاب دارند.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم خاطرنشان کرد: امروزه در اروپا، آمریکا، آسیا و خاورمیانه دانشگاه‌های تک‌جنسیتی فراوانی فعال هستند و بانوان حق انتخاب دانشگاه مختلط یا تک‌جنسیتی را دارند؛ بر این اساس انتشار خبر مزبور، بیشتر مغالطه است تا مقابله.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حضرت مریم(س) فقط الگوی زنان نیست
احساس تنهایی می‌تواند عمرتان را ۶ سال کوتاه‌تر کند
مقام آمریکایی: به عربستان در حمله به یمن کمک می‌کنیم
برای برافراشته ماندن پرچم ایران می‌جنگیم
پیمان مکه از آغاز تعهدات دفاع مشترک برای حمایت از عربستان خبر داد
برگزیدگان بخش‌های فیلم کوتاه و بین‌الملل جشنواره کودک معرفی شدند
ادعای دوباره ترامپ درباره گفتگو با ایران
ونس: سندی درباره ارتباط ایران با حادثه فلای‌دبی وجود ندارد
هوش مصنوعی مهارت‌های سینما را بازتعریف می‌کند
یک شهید و چند زخمی در حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به غزه
قالیباف: قفقاز نباید به محل رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های خارجی تبدیل شود
صادق: طی دو هفته ضوابط احداث پناهگاه بازنگری می‌شود
سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمنان، غافلگیری‌ بزرگتری برای آنها در پی دارد
هشدار انگلیس درباره اخراج دیپلمات‌های صهیونیست از لندن
آیین گرامیداشت پرچم مقدس ایران در دانشگاه شریف +عکس
رویترز: ذخایر راهبردی نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح از سال ۱۹۸۲ رسید
یمن: حریم هوایی سعودی به استثنای مکه و مدینه ناامن است
توجیه جدید ترامپ درباره قیمت بالای بنزین در آمریکا
وزیر آموزش و پرورش فردا به لامرد سفر می‌کند
مراسم رونمایی از مجموعه کتاب «هزار و یک پرسش از مقاومت» +عکس
گزارش‌هایی از وقوع ۲ حادثه دریایی در تنگه هرمز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top