تاریخ انتشار: 28 اردیبهشت 1390 - 13:12:39
کد خبر: 28325

دم خروس عضو جریان انحرافی تحکیم وحدت +فیلم و عکس

دم خروس عضو جریان انحرافی تحکیم وحدت +فیلم و عکس

برادر و خواهر شبنم مددزاده (اکبر و مهدیه مددزاده) دبیر سیاسی انجمن اسلامی منحل شده دانشگاه تربیت معلم موسوم به انجمن 49 در درگیری روز 19 فروردین سال 90 که بین منافقین و ارتش عراق در اردوگاه اشرف رخ داد به هلاکت رسیدند.

خبرنامه دانشجویان ایران: برادر و خواهران شبنم مددزاده دبیر سیاسی انجمن منحل شده 49 دانشگاه تربیت معلم در درگیری بین منافقین و ارتش عراق در اردوگاه اشرف به هلاکت رسیدند.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجوان ایران»؛ اکبر و مهدیه مددزاده، برادر و خواهر شبنم مددزاده دبیر سیاسی انجمن اسلامی منحل شده دانشگاه تربیت معلم موسوم به انجمن 49 در درگیری که بین منافقین و ارتش عراق در اردوگاه اشرف رخ داد به هلاکت رسیدند.

این در حالی است که پیش از این دوستان صمیمی مددزاده با انواع و اقسام توجیه ها سعی در تبرئه او داشتند و تلاش می کردند تا ارتباط او و خانواده اش را با گروهک تروریستی منافقین که دستشان به خون بسیاری از جوانان بی گناه و مظلوم این مرز و بوم آغشته است کتمان کنند.

گفتنی است تعدادی از اعضای باقیمانده انجمن منحله دانشگاه تربیت معلم موسوم به انجمن 49 که از دفاتر فعال طیف غیرقانونی علامه بوده است، در دانشگاه تربیت معلم فعالیت می کردند.

گفتنی است سال 88 در مراسم میزگرد انتخابات در دانشگاه تربیت معلم (مجتمع حصارک کرج) که با حضور «سلیمانی» نماینده بسیج دانشجویی، «طوسی» نماینده اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل و «انسانی» نماینده دفتر تحکیم وحدت برگزار شد، تعدادی از منتسبین به "طیف غیردانشجویی علامه" با افشا سازی در خصوص شبنم مددزاده اقدام به اغتشاش و برهم زدن مراسم کردند.

اعضای این طیف بعد از افشاگری های «مهدی طوسی»  در مورد تخلفات «شبنم مددزاده» عضو این طیف و سابقه انحرافات این جریان، به شدت خشمگین شدند و به بالای سن حمله کرده و قصد داشتند وی را مورد ضرب و شتم قرار دهند که  با دخالت دانشجویان درگیری خاتمه یافت.

همچنین سایت خبرنامه تربیت معلم نوشت: برادر و خواهر شبنم مددزاده (اکبر و مهدیه مددزاده) دبیر سیاسی انجمن اسلامی منحل شده دانشگاه تربیت معلم موسوم به انجمن 49 در درگیری روز 19 فروردین سال 90 که بین منافقین و ارتش عراق در اردوگاه اشرف رخ داد به هلاکت رسیدند.

پس از این مسئله تلویزیون گروهک تروریستی منافقین و به تبع آن سایت های خبری ضدانقلاب با پوشش خبری این درگیری و اعلام اسامی کشته شدگان پرده از ماهیت واقعی اعضای خانواده مددزاده برداشتند.

اما این پایان ماجرا نبود چرا که چند روز بعد نیز زندانیان زندان رجایی شهر کرج در تاریخ 90/01/22 در نامه ای خطاب به شبنم و فرزاد مددزاده که به اتهام اقدام علیه امنیت ملی از طریق ارتباط با گروهک تروریستی منافقین به 5 سال حبس تعزیری همراه با تبعید به زندان رجایی شهر کرج محکوم شدند، کشته شدن آن دو را به آنها تسلیت گفتند.

این مسئله در حالی رخ داد که تا پیش از آن اغتشاش گران دانشگاه تربیت معلم که دوستان صمیمی مددزاده بودند با انواع و اقسام توجیه ها سعی در تبرئه او داشتند و تلاش می کردند تا ارتباط او و خانواده اش را با گروهک تروریستی منافقین که دستشان به خون بسیاری از جوانان بی گناه و مظلوم این مرز و بوم آغشته است کتمان کنند.

اما حقیقت به مرور زمان خود را آشکار کرد و هر روز با اتفاقی جدید ماهیت پلید این شخص و اعضای خانواده اش بر همگان مشخص شد.

در فیلم زیر که توسط تلویزیون سازمان منافقین پخش شده اکبر مددزاده به عنوان یکی از کشته شدگان این سازمان تروریستی در درگیری با ارتش عراق معرفی می شود.


دانلود

لازم به یادآوری است شبنم مددزاده دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر (ورودی سال 85) و نایب دبیر شورای تهران طیف علامه دفتر تحکیم وحدت، در اسفندماه سال 87 به جرم اقدام علیه امنیت ملی از طریق ارتباط با سازمان تروریستی منافقین به 5 سال زندان همراه با تبعید به زندان رجایی شهر محکوم شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
فیلم| دیده شدن سر مارمولک وسط نان سنگک
روایت شمخانی از سطح اختیارات عراقچی در مذاکرات و شرایط توافق با آمریکا
آمریکا در مذاکرات با ایران اروپا را کنار گذاشت
ترامپ: به ایلان ماسک نیازی ندارم!
حرف‌های جنجالی بازی استقلال منتشر شد/ جباری در گوش حردانی چه گفت که بوژوویچ قهر کرد؟
برنامه آینده سفر رئیس جمهور اعلام شد
خدا را صد هزار مرتبه شکر که استقلال باخت! | ویرانه‌ای که امروز اسمش را استقلال گذاشته‌اند با این دوغ‌آب ریختن درست نمی‌شود
اگر ترامپ صادق باشد مذاکرات به سرانجام می‌رسد، اگر نرسد آمریکا مقصر است
خبر خوش و مهم برای پرسپولیس!
رویترز: آمریکا، اروپا را در جریان مذاکرات با ایران قرار نداده است
سفر «ویتکاف» به روسیه برای دیدار با «پوتین»
آکسیوس: اگر جنگ اوکراین تا پایان ماه متوقف نشود، روسیه تحریم می‌شود
بن گویر: باید انبارهای مواد غذایی و ژنراتورهای برق غزه را بمباران کنیم
چین:در مقابل سلطه‌جویی و استبداد آمریکا سازش و امتیاز دادن جوابگو نیست
گفتگوهای شنبه، آزمونی برای سنجش نیت و جدیت آمریکا است
سعیدی: حقوق هسته‌ای و قدرت دفاعی ایران قابل مذاکره نیست
غریب‌آبادی: تهدیدات سایبری یک چالش جهانی در حال ظهور است
محمودی: مذاکره بر سر خطوط قرمز ایران امکان‌پذیر نیست
مهاجرانی: افرادی از جنس باغچه‌بان الگوی کرامت و رشد انسان‌ها هستند
شمخانی: تهران به دنبال توافق واقعی و عادلانه است
بازی شطرنج بدون مشاور، چرا اندیشکده‌های داخلی در سایه‌اند؟
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top