تاریخ انتشار: دوشنبه 1397/07/02 - 19:36
کد خبر: 283436

تأکید رئیس‌جمهور بر اجرای سریع تر ۲ بسته معیشتی مردم

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: دو بسته معیشتی برای آحاد مردم و اقشار آسیب‌پذیر فراهم شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، محمدباقر نوبخت که در جلسه برنامه اشتغال گسترده سخن می‌گفت، افزود: این دو بسته معیشتی تدوین شده و آقای رئیس جمهور نیز قبل از سفر خود تأکید داشت که هرچه سریعتر به اجرا برسد.

وی ادامه داد: تا زمانی که مردم آثار مثبت برنامه‌هایی را که دولت برای شرایط بدبینانه تدوین کرده، ببینند این دو بسته معیشتی حمایتی برای آنها اجرا خواهد شد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره اشتغال و تولید گفت: نوسان در بازار ارز و دسترسی به آن و تعدیل قیمت ارز برای واحدهای تولیدی محدودیت‌هایی را ایجاد می‌کند و سیاست‌های دولت در جهت فعال نگه داشتن این واحدهای تولیدی است.

نوبخت ادامه داد: باید برای بدترین شرایط آماده باشیم و ما در سازمان برنامه و بودجه برنامه‌ای برای این شرایط بدبینانه تدوین کردیم تا در شرایطی که دریافتی‌ها به حداقل برسد چطور باید هزینه‌ها را مدیریت کنیم.

وی گفت: باید برای شرایط خوش‌بینانه هم امیدوار باشیم و برای این شرایط هم سازمان برنامه و بودجه برنامه‌هایی را در نظر دارد.

نوبخت افزود: موضوع دیگری که باید به آن توجه شود آثار سوء تحریم‌ها در زندگی مردم است و ما باید مشکلات معیشتی مردم را از آنها دور کنیم یا به حداقل برسانیم.

وی با اشاره به بسته حمایتی از تولید گفت: ما بسته حمایتی از پیمانکاران و همکاران خود را نیز در نظر داریم که این همکاران ما دو دسته هستند؛ افرادی که با ما قرارداد دائمی دارند و افرادی که کار سازندگی می‌کنند و در کارگاه‌ها کار می‌کنند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه همچنین گفت: پرداختی‌ها به طرح‌های عمرانی در سال جاری چندین برابر سال قبل است و امسال تا کنون 25هزار میلیارد تومان به طرح‌های عمرانی پرداخت کرده‌ایم که گاهی این رقم در سال‌های گذشته در کل سال بسیار کمتر از این رقم بود.

نوبخت با اعلام اینکه "در بحث اشتغال منابع مفیدی در اختیار داریم"، گفت: باید از این منابع در جهت ایجاد سیاست‌های شغلی استفاده کنیم و امیدواریم با برگزاری این جلسات هماهنگی و برنامه‌ریزی استان‌ها آثار مطلوبی را برای مردم داشته باشیم.

‌رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: بودجه سال آینده با توجه به شرایط بین المللی و تحریم‌های احتمالی برای بدترین شرایط آماده خواهد شد، ضمن اینکه شرایط مطلوب را هم در نظر خواهیم گرفت.

وی ادامه داد: بودجه سال 1398 را با توجه به شرایط پیشِ‌رو و تحریم‌های احتمالی برای شرایط سخت از لحاظ درآمدهای نفتی و سایر درآمدها تدوین می‌کنیم تا بتوانیم پاسخگوی هزینه‌ها به‌ویژه هزینه‌های اجتناب‌ناپذیر بوده و آن را مدیریت کنیم، در عین حال که شرایط مناسب و خوشبینانه را هم مد نظر داشته و در مورد آن برنامه‌ریزی می‌کنیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top