تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/07/10 - 17:53
کد خبر: 284632

ردپای سعودی ها در حادثه اهواز پررنگتر شد

یک روزنامه انگلیسی گزارش داده رسانه‌ای که بعد از حمله اهواز با عضو یک گروه تروریستی مصاحبه کرد، به عربستان وابسته است و از سوی این کشور تأمین مالی می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، روزنامه گاردین می‌نویسد سازمان «آفکام»، سازمان تنظیم‌کننده مقررات رسانه‌ای انگلیس در حال تحقیق در خصوص یک شبکه تلویزیونی مرتبط با عربستان سعودی است که بعد از حمله تروریستی اهواز با عضو یک گروه تروریستی که این حمله را مورد تمجید قرار داد، مصاحبه کرد.

طبق این گزارش، تحقیقات توسط این سازمان ناظر بر فعالیت‌های رسانه‌ای در انگلیس از نفوذ رو به گسترش عربستان در میان رسانه‌های مستقر در لندن حکایت دارد.

شبکه تلویزیونی «Iran International» اولین سازمان رسانه‌ای فارسی زبان بود که با یکی از سخنگوهای گروه تروریستی «الاحوازیه» مصاحبه کرد. «یعقوب حر التسطری»، سخنگوی گروهک تروریستی الاحوازیه در گفتگو با شبکه تلویزیونی ایران اینترنشنال حمله تروریستی در رژه نیرو‌های مسلح در اهواز را پاسخی به آنچه سرکوب عرب‌های اهوازی خواند، دانست و گفت: «ما راهی جز مقاومت نداریم. مقاومت ملی اهواز عملیات امروز را علیه سپاه و نیرو‌های نظامی جمهوری اسلامی انجام داد.»

سازمان افکام گفته در حال تحقیق درباره این مصاحبه است. یک سخنگوی این سازمان گفت: «ما این برنامه خبری را در تضاد با قوانین پخش خود می‌دانیم.»

«راب بینون»، سرپرست این شبکه از تصمیمش برای مصاحبه با این عضو گروهک تروریستی دفاع کرده و گفت که این رسانه، از حمله به اهواز به عنوان «حمله تروریستی» یاد کرده است.

او به گاردین گفت: «ما، بی‌بی‌سی (فارسی) و رادیو فردا همان روز با این فرد مصاحبه کردیم و گفته‌ایم که این کار را به این خاطر انجام دادیم که می‌خواستیم از سوابق گروه باخبر شویم. تا آنجا که من می‌دانم منعی برای مصاحبه با آن فرد وجود ندارد.»
Iran International، می سال 2017 قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری در ایران افتتاح شد. دو رسانه فارسی‌زبان دیگر، یعنی بی‌بی‌سی فارسی و من و تو هم در لندن مستقر هستند. گاردین نوشته حقوق کارکنان Iran International بسیار سخاوتمندانه است و به یکی از کارکنان آن دو برابر دستمزدی پرداخت می‌شود که رسانه‌های رقیب پیشنهاد کرده‌اند.

مطابق این گزارش، «عادل عبدالکریم»، یکی از دو مدیر این رسانه تبعه عربستان است. یک منبع که با «محمد بن سلمان»، ولیعهد عربستان مرتبط است به گاردین گفته بودجه این رسانه رقمی نزدیک به 205 میلیون دلار است و از دادگاه سلطنتی سعودی تأمین می‌شود.

این منبع تصریح کرد: «پول آنها از عربستان سعودی و از دادگاه سلطنتی تأمین می‌شود.»

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیشنهاد ساخت شهرهای حکمرانی در سطح کشور / اهدای ۲۰۰ متر زمین می‌تواند مشکلات اقتصادی مردم را برطرف کند
دستور آماده‌باش کامل در تمام پادگان‌ها و مقرهای حشد شعبی
«هنر خوب باختن» را بیاموز / بحران موشکی و فاجعه اقتصادی، واشنگتن را به عقب‌نشینی از جنگ با ایران وادار کرده است
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top