تاریخ انتشار: دوشنبه 1397/07/23 - 07:52
کد خبر: 286341

بی‌میلی دوطرفه استقلال و تیام!

شایعات زیادی مبنی بر اینکه مامه تیام به استقلال بازمی‌گردد شنیده می شود، ولی تا این لحظه نه استقلال صحبتی برای بازگشت او داشته و نه مامه به بازگشت به جمع آبی‌ها فکر کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از خبر ورزشی، مامه تیام و استقلال؛ یک بحث تکرار در ماه‌های گذشته. از روزی که از استقلال رفت، این تیم به مشکل خورد و از روزی هم که او از استقلال رفت، ناکام ماند. تیام به خاطر پیشنهاد بالای عجمان به این باشگاه اماراتی رفت، اما سبک بازی آن‌ها به مهاجم سنگالی نمی‌خورد. تیام مهاجم ضد‌حمله نیست. او در تیمی خوب گل می‌زند که آن تیم حمله کند، نه اینکه فقط روی ضد‌حمله برنامه‌ریزی کند. عجمان دقیقاً با سبک بازی او نمی‌خواند. این تیم به دنبال ضد‌حمله است، چون سطحش نسبت به تیم‌های قدرتمند پایین‌تر است. آن‌ها در این سال‌ها همواره به دنبال آن بوده‌اند در لیگ حرفه‌ای امارات بمانند و سقوط نکنند. امسال هم اگر بتوانند جزو ۱۰ تیم اول لیگ باشند، برای‌شان کافی است. عجمان حتی در بازی‌های خانگی هم بیشتر ضد‌حمله می‌زند. از سویی بازی با تیم‌های خوب امارات باعث شده، همه تصور کنند تیام ضعیف عمل کرده است.

مامه اخیراً هم آسیب دید تا همه تصور کنند یک شکست‌خورده بزرگ بوده است ولی مصدومیت این بازیکن اصلاً جدی نیست و می‌تواند مقابل الشارجه به میدان برود.

همزمان با انتشار همه این خبرها، در ایران شایعات زیادی به وجود آمد مبنی بر اینکه مامه تیام به استقلال بازمی‌گردد ولی تا این لحظه نه استقلال صحبتی برای بازگشت او داشته و نه مامه به بازگشت به جمع آبی‌ها فکر کرده است. یکی از نزدیکان تیام این خبر را تأیید می‌کند و می‌گوید: «این بحث موضوعیتی ندارد، چون تیام از وضعیتی که در عجمان دارد راضی است و می‌دانست شرایط این‌طور است که تیم بیشتر با ضد‌حمله به گل می‌رسد. نه استقلال کوچکترین بحثی درباره حضور مامه داشته و نه تیام اصلاً به این موضوع فکر کرده است. او فقط به این فکر می‌کند که بتواند در عجمان موفق باشد.»

قرارداد مامه با عجمان هم دو ساله است و ظاهراً قراردادی سفت و سخت با این باشگاه امضا کرده است. او امیدوار است در هفته‌های پیش رو بتواند گل‌های بیشتری برای تیمش بزند. او تنها در هفته اول رقابت‌ها مقابل النصر توانست برای عجمان گلزنی کند و تیمش سه امتیاز بگیرد. در دیدار مقابل الشباب، الفجیره و الجزیره تیم شکست خورد و در برد ۲ بر یک مقابل بن یاس هم تیام موفق به گلزنی نشد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دست پُر از مسکو، پاسخ به «نمی‌شود»
۱۰.۵ میلیارد یورو ارز به کشور بازگشت
بانک مرکزی مسئولیت گرانی ارز ۴۵۰۰ کالا را نپذیرفت
روبیو در فکر فرار از دولت ترامپ
رأی تاریخی آمریکایی‌ها به دموکرات‌ها؛ ۶۶ میلیون رای!
فیلم | برنی سندرز: باید بودجه اسرائیل را قطع کنیم!
فیلم | سرلشکر رضایی: ایران گاز روسیه را به کشورهای اطراف خواهد فروخت
انتقاد تند عضو کمیسیون امنیت ملی از حقوق‌های نجومی برخی از مسئولان
فیلم | لحظاتی منتشر نشده از دیدارهای صمیمانه خانواده‌های معظم شهدا با رهبر شهید انقلاب
نوبت تسویه‌حساب با معمار جنگ/هگزث در آستانه استیضاح
انتخابات آمریکا از زاویه دیگر
پیامی که به قدر کافی صریح و روشن است
توافق گازوئیلی پوتین-ترامپ منتفی شد
ذخایر گازوئیل آمریکا به پایین‌ترین سطح از سال ۲۰۰۳ رسید
 آتش سوزی دو نفتکش در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز/ دو پهپاد لوکاس به غنیمت گرفته شدند
تحریم «نمایش» برای تغییر واقعی
یحیی سریع: مرکز تجمع مزدوران در الجوف با ۶ موشک هدف قرار گرفت
ایستادگی ملت ایران بیش از گذشته الهام‌بخش ملت‌های آزاده است
یحیی سریع: پهپاد «وینگ لونگ ۲» ارتش سعودی سرنگون شد
صالحی امیری: میناب دروازه‌بان مقاومت ایران و نماد انسجام ملی است
۳ عملیات پهپادی و موشکی نیروهای مسلح یمن در عمق عربستان
منابع وام‌های دانشجویی محدود است
ترفندهای استفاده از اسپاتیفای برای درس خواندن و تمرکز در مطالعه
سیلاب در پردیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان/ تمام فضای دانشگاه را آب گرفت! + فیلم
آغاز ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراهای صنفی دانشجویی دانشگاه تهران
به‌روزرسانی و تغییر ۵۰ تا ۷۰ درصدی رشته‌های کشاورزی
آغاز ثبت‌نام وام‌های تحصیلی و ودیعه مسکن متأهلی دانشجویان از امروز
شرایط و نحوه ثبت نام برای دریافت وام‌های دانشجویی اعلام شد
کارت آزمون وکالت کانون‌ وکلای دادگستری سال ۱۴۰۵ منتشر شد
سری دوم اصلاحیه دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون دکتری سال ۱۴۰۶ منتشر شد
کارت چهارمین آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران ۱۴۰۵ منتشر شد
مهلت ثبت‌نام در سامانه ادب تا ۱۱ آذر برای رفع مشکلات دانشجویان عراقی
از تماشای ماه تا کشف منظومه شمسی؛ آموزش نجوم چگونه کودکان را به دنیای علم علاقه‌مند می‌کند؟
چرا بعضی دانشجویان برای مقاله‌هایشان از متخصص کمک می‌گیرند؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top