تاریخ انتشار: چهارشنبه 1397/07/25 - 07:26
کد خبر: 286656

پرسپولیس باز هم با گل علیپور السد را می‌برد

سرپرست و مدیر پیشین تیم فوتبال پرسپولیس درباره دیدار برگشت سرخپوشان با السد قطر گفت: فکر می‌کنم علی علیپور مثل بازی رفت به این تیم گل می‌زند و شرایط صعود به فینال را فراهم می‌سازد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از خبر ورززشی، محمود خوردبین سرپرست و مدیر پیشین تیم فوتبال پرسپولیس اعتقاد دارد این تیم توانایی عبور از السد در بازی برگشت را هم دارد. او به ما گفت: «پرسپولیس با برانکو به بهترین دوران خود رسیده است. من هم جزئی از این تیم بودم و می‌دانم برانکو و بازیکنان برای کسب بهترین نتایج ممکن چقدر زحمت کشیده‌اند. من بهتر از هر کس به یاد می‌آورم بازیکنان با چه شور و هیجانی، تمرین می‌کردند تا بتوانند هواداران را خوشحال کنند و فکر می‌کنم با رسیدن به فینال لیگ قهرمانان آسیا، هدیه باارزشی به طرفداران تیم داده خواهد شد.»

او همچنین گفت: «البته هنوز نباید کار را تمام‌شده دانست زیرا السد تیم بسیار خطرناکی است، اما من می‌گویم پرسپولیس اگر روز خوبش باشد و هواداران هم کمک کنند، می‌تواند بار دیگر این تیم را در تهران شکست دهد. ما نباید در باد پیروزی بازی رفت بخوابیم، اما شخصاً معتقدم پرسپولیس تیم قدرتمندتری نسبت به السد است. البته به اندازه این تیم قطری پول و امکانات و بازیکن ندارد، اما غیرت بازیکنان پرسپولیس قیمتی نیست و آن‌ها می‌توانند به راحتی به فینال بروند.»

بازیکن سرخپوشان در دهه ۴۰ و ۵۰ تأکید کرد: «همه بازیکنان پرسپولیس را دوست دارم، اما فکر می‌کنم علی علیپور مثل بازی رفت به این تیم گل می‌زند و شرایط صعود به فینال را فراهم می‌سازد. علیپور مهاجم خطرناک و چهارچوب‌شناسی است که در هر لحظه از بازی، بوی گل می‌دهد. او می‌تواند باز هم به تیم کمک کند و امیدوارم چه علیپور گل بزند چه دیگران، پرسپولیس بتواند صعودش به فینال را قطعی کند.»

از خوردبین در مورد درگیری‌های پیش آمده در فوتبال ایران نیز پرسیدیم که گفت: «این مسائل واقعاً به فوتبال ایران لطمه می‌زند. مدیران فدراسیون فوتبال نباید اجازه بدهند دستیار کی‌روش که یک خارجی است، به ما توهین کند. همه بچه‌هایی که امروز سر کار هستند به خصوص حمید استیلی که مقابل آمریکا در جام جهانی گل زده، عزیز مردم هستند و سال‌ها برای رسیدن به این جایگاه، سختی کشیده‌اند. نباید خارجی‌ها به ایرانی‌ها به این شکل توهین کنند. این اختلافات، اول از همه فوتبال ایران را به نابودی می‌کشاند.»

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دستور آماده‌باش کامل در تمام پادگان‌ها و مقرهای حشد شعبی
«هنر خوب باختن» را بیاموز / بحران موشکی و فاجعه اقتصادی، واشنگتن را به عقب‌نشینی از جنگ با ایران وادار کرده است
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top