تاریخ انتشار: پنجشنبه 1397/08/17 - 15:18
کد خبر: 289569

توجیه کاخ‌سفید درباره عصبانیت ترامپ

سخنگوی کاخ‌سفید پس از اوج گرفتن واکنش ها به حادثه عصبانیت ترامپ و اخراج خبرنگار سی‌ان‌ان از این مکان به توجیه خنده دار حادثه مذکور پرداخت!

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، سارا سندرز سخنگوی کاخ‌سفید به دنبال اوج گرفتن واکنش ها به حادثه عصبانیت ترامپ و اخراج خبرنگار سی‌ان‌ان از این مکان در تلاش برای توجیهی مضحک در حساب کاربری خود در توئیتر ادعا کرد: چون «جیم آکوستا» (Jim Acosta) دست خود را به خانمی که کارمند کاخ سفید بود زد و مانع از انجام وظیفه او در گرفتن میکروفن شد، وی را تعلیق کردیم!

«سوزان رایس» نماینده اسبق امریکا در سازمان ملل  نیز ساعاتی ییش در واکنش به اخراج شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان از کاخ سفید در توئیتر خود نوشت: وقت آن رسیده که خبرنگاران دسته جمعی نشست خبری کاخ سفید را ترک کنند تا برخوردهای فردی با برخی از خبرنگاران پایان یابد.

این درحالیست که کاخ سفید ساعاتی پیش مجوز حضور «جیم آکوستا» (Jim Acosta) خبرنگار شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان را لغو کرد و بر این اساس وی دیگر نمی تواند در این مکان به پوشش خبری اخبار مبادرت نماید.

این رویداد پس از آن به وقوع پیوست که این خبرنگار در جریان کنفرانس مطبوعاتی مربوط به انتخابات میان‌ دوره‌ ای آمریکا از سوی دونالد ترامپ رئیس‌ جمهوری آمریکا مورد حمله لفظی قرار گرفت.

حادثه زمانی روی داد که وی از ترامپ درباره استفاده از کلمه «تهاجم» برای مهاجران عازم به مرز این کشور با مکزیک سئوال پرسیده بود؛ ترامپ هم در پاسخ گفت: شما سی‌ان‌ان را اداره کنید و بگذارید من کشور را اداره کنم. اگر سی‌ان‌ان را درست اداره می‌ کردید، جایگاهتان بهتر از این بود.

این در حالیست که مدیریت این شبکه در بیانیه ای تصریح کرد که «جیم آکوستا» از حمایت کامل سی‌ان‌ان برخوردار خواهد بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
احتمال غیبت مدافع پرسپولیس مقابل خیبر
پزشکیان: اگر خودتحریمی نکنیم، دشمن نمی‌تواند ما را به زانو درآورد
امتیاز ویژه برای طلایی‌های آسیایی کشتی در انتخابی
نتانیاهو حمله به فرودگاه ریاض را محکوم کرد
رضایی: ترامپ با استخدام اشرار به قاچاق روی آورده است
حمله جدید موشکی به ریاض؛ ترمینال ۴ فرودگاه «ملک خالد» در آتش سوخت
نکونام: فردا میهمان هستیم نه میزبان؛ خبری از رقابت برابر نیست
رقابت ۵ فرنگی‌کار ایرانی در روز اول مسابقات امیدهای جهان
مخبر: ایران قطعا فراتر از مرزهایش به دشمن ضربه می‌زند
یزد دوشنبه عزای عمومی اعلام شد
۴ عملیات ویژه نیروهای مسلح یمن در عمق خاک عربستان
کشمکش وزارت ورزش و شرکت توسعه بر سر تعطیلی باشگاه انقلاب
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از سه‌شنبه
خدمت به خانواده شهدا نباید در حد وظیفه اداری باقی بماند
ایران جزو ۱۲ کشور برتر دنیا در صنعت فضایی است
هزینه ۵ خارجی پرسپولیس در ازبکستان خبرساز شد
۱۳ میلیون ایرانی پزشک خانواده دارند
فدراسیون پاسخ خداداد عزیزی را داد؛ پیگیر بودیم و هستیم
همتی: فروپاشی اقتصادی با بیانیه سیاسی تحقق نمیابد
وقوع حادثه برای یک نفتکش در سواحل عمان
ارّه خاویر میلی بر ریشه ۳۳ هزار کسب‌وکار آرژانتینی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top