تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/08/22 - 07:47
کد خبر: 290180

عباس آخوندی توان کار‌های اجرایی شهرداری تهران را ندارد

محسن کوهکن گفت: آخوندی توان اجرایی ندارد و باید مانند همه افراد مسن، صرفا در اتاق‌های فکر مشاوره دهد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از باشگاه خبرنگاران، محسن کوهکن عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس ، با اشاره به اینکه قرار است روز سه‌شنبه (۲۲ آبان) شهردار جدید تهران انتخاب شود، اظهار داشت: شهردار تهران در وهله اول باید یک مدیر جهادی باشد، اما در سال گذشته دیدیم که شهردار سابق تهران نتوانست اقدام مناسبی پس از بارش شدید برف در این شهر انجام دهد و زندگی مردم فلج شد.

وی با اشاره به عملکرد مطلوب قالیباف در شهرداری تهران، متذکر شد: تهران شهرداری داشت که حتی در ساعات بامدادی هم برای کار از خانه خارج می‌شد و در آن بازه زمانی که شهر خلوت بود، آخرین وضعیت پروژه‌ها را مورد ارزیابی قرار می‌داد و با قدرت و قوت امور محوله خود را به سرانجام رساند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تاکید بر اینکه همه کارکنان شهرداری باید افرادی کارآمد باشند، تصریح کرد: صرف اینکه شهردار مدیری جهادی باشد کافی نیست و باید دیگر پرسنل شهرداری هم افرادی کارآمد و توانمند باشند تا کیفیت کار شهرداری ارتقا یابد.

کوهکن با تاکید بر ضرورت فسادستیز بودن شهردار تهران، افزود: شهردار جهادی، فردی است که نمی‌تواند نسبت به فساد، رانت و زیاده‌طلبی بی‌تفاوت باشد و اگر چنین خصوصیتی در وی وجود نداشته باشد، شبکه‌های فساد، چون تار عنکبوت اطرافش را می‌گیرند و از عدم حساسیتش نسبت به فساد، سوء استفاده می‌کنند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در واکنش به احتمال انتخاب عباس آخوندی برای شهرداری تهران، گفت: جریان اصلاحات که در حال حاضر حاکم بر شورای شهر تهران است، در بسیاری از انتخابات برای جلب و جذب آرای جوانان، به نفع آنان شعار می‌دادند و باید در عمل هم به این سمت و سو بروند و از نیرو‌های جوان استفاده کنند.

وی با بیان اینکه افرادی، چون آخوندی باید جهت مشاوره به اتاق فکر بروند چرا که توانی در صحنه‌های اجرایی ندارند، اظهار داشت: در همه جای دنیا از نیرو‌های مسن به عنوان مشاور استفاده می‌شود و در ایران هم باید بخش اجرایی را به افراد توانمند و جوان محول کرد، اما منعی ندارد که از مسئولان مسن به عنوان مشاور و در اتاق فکر‌ها استفاده شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جایزه برای مجیدی، تریبون برای ایران
اروپا اهل جنگ، غربگرایان نسخه‌پیچ مذاکره! / اروپا چرا با پوتین مذاکره نمی‌کند؟
تاریخ بخوانید و از سرنوشت آتاتورک و رضاخان عبرت بگیرید!
رمز حیات بخش بودن تشکل‌های انقلابی همگامی اصلاح درون و برون است
ارجمندترین نمادهای صلابت و شجاعت / تاریخ نهضت و انقلاب اسلامی مملوّ از صحنه‌های حضور زینبی بانوان و دختران ایران
آزادی زنان یا تحمیل سبک زندگی؟
۴۰۰ میلیارد دلار از بورس آمریکا فرار کرد
لغو مجوز بانک صادرات در لبنان
کارتون جدید کمال شرف در واکنش به محدودیت حجاب در مدارس جمهوری آذربایجان
معامله چراغ خاموش گمرک با لوکس‌سواران
کره‌شمالی به چین وصل شد
شهریه های نجومی علوم پزشکی اهواز؛ سکوت مسئولین در پاسخگویی به دانشجویان
افتتاحیه یازدهمین کنگره ملی اعتکاف +عکس
حدادعادل: پیروزی عزتمندانه در جنگ، بهترین تسلی برای خانواده شهداست
گردهمایی «به رسم عقیله» +عکس
روایتی از مجروح شدن رهبر معظم انقلاب آیت الله سیدمجتبی خامنه ای
زلنسکی: ترامپ به من خیانت کرد؛ زیر فشار آمریکا استعفا نمی‌دهم
چرا بعضی کانال‌های تلگرام سریع رشد می‌کنند و بعضی نه؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
خرید کمپرسور اسکرو با بهترین قیمت از گروه دانیال
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top