تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/08/22 - 23:48
کد خبر: 290303

تکذیب منع قانونی کوهنوردی بانوان

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: هیچ منع قانونی برای فعالیت بانوان خراسان رضوی در رشته کوهنوردی وجود ندارد

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، فرزاد فتاحی در خصوص بخشنامه هیأت کوهنوردی و صعودهای ورزشی خراسان رضوی گفت: با بررسی‌هایی که داشتیم مشخص شد که هیأت کوهنوردی نامه را خطاب به‌گروه‌هایی که به‌صورت غیررسمی اقدام به‌جذب افراد برای برنامه‌هایی کوهنوردی یا گردشگری می‌کنند و از این موضوع سوءاستفاده‌هایی انجام می‌دادند، منتشر کرده است.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی ادامه داد: به‌طور طبیعی اگر موضوعی به‌صورت بخش نامه ارائه شود حتما باید زیر نظر اداره کل ورزش و جوانان استان و فدارسیون کوهنوردی باشد و از نظر ما چنین قانونی وجود ندارد که حتما برای برنامه‌های کوهنوردی باید بانوان اجازه همسرانشان یا دختران باید اجازه والدین را داشته باشند.

وی تصریح کرد: تذکرات لازم به رئیس هیأت کوهنوردی استان داده شد و مقرر شد سریعا این موضوع را اصلاح کنند و خودشان در صحبتی که داشتند، اذعان کردند که منظورشان گروه‌هایی بوده که به‌صورت غیررسمی در فضای مجازی برای سوءاستفاده از موقعیت دختران و پسران جوان اقدام به ثبت نام می‌کردند.

فتاحی خاطرنشان کرد: با توجه به برداشت‌های متفاوتی که از این موضوع در فضای مجازی شد، به خانواده‌های محترم عرض می‌کنم که چنین چیزی صحت ندارد و اگر قرار باشد در این ارتباط موضع‌گیری صورت می‌گرفت حتما باید اداره کل ورزش و جوانان استان و فدارسیون کوهنوردی در این خصوص اعلام نظر می‌کردند که چنین چیزی صحت ندارد و در آیین‌نامه فدراسیون کوهنوردی هم به‌چنین چیزی اشاره نشده است.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی بیان کرد: به‌دلیل سوءتفاهمی که در خصوص این موضوع پیش آمده است، به‌عنوان متولی ورزش و جوانان استان از مردم خراسان رضوی و کشور عذرخواهی می‌کنم که چنین کاری بدون هماهنگی اداره کل ورزش و جوانان استان انجام شده است.

وی ادامه داد: قطعا نگاه وزارت ورزش و جوانان و اداره کل ورزش و جوانان استان به‌ورزش بانوان مانند ورزش آقایان با رعایت شئونات است و تلاش می‌کنیم که بانوان نیز بتوانند از ورزش استفاده لازم را داشته باشند و از فضاها و امکانات ورزشی مانند آقایان استفاده کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
وکیل تتلو: خبر آزادی او صحت ندارد
افتتاح بارگاه شمس آغاز فصلی در پاسداشت میراث اندیشه و عرفان ایران است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top