تاریخ انتشار: چهارشنبه 1397/09/21 - 14:26
کد خبر: 294127

مستند اعتراضات فرانسه در تلویزیون

جدیدترین قسمت از برنامه تلویزیونی «360 درجه» به ماجرای اعتراضات سراسری در فرانسه و اوضاع بحرانی در این کشور می‌پردازد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، هفته‌های اخیر، فرانسه شاهد اعتراضات گسترده مردمی بوده است و تظاهرات سراسری در این کشور اروپایی در اعتراض به سیاست‌های اقتصادی و افزایش قیمت سوخت، به چالش بزرگی برای امانوئل ماکرون رئیس جمهور این کشور تبدیل شده است. مکرون معترضان را تهدید کرده بود که مصوبه دولت برای افزایش مالیات سوخت لغو نمی‌شود و معترضان را سرکوب می‌کند. اکنون بعد از زخمی و زندانی شدن بیش از 6500 نفر و کشته شدن 5 معترض فرانسوی، نه تنها مصوبه دولت لغو شده که رئیس جمهور وعده افزایش حداقل دستمزدها و کاهش مالیات‌های دیگر را هم به مردم داده است.

در روزهای گذشته وزارت خارجه ایران نیز اطلاعیه‌ای صادر کرد. در این اطلاعیه اشاره ای به سرکوب معترضان نشد و تنها از ایرانی‌های مقیم و مسافران خواسته شد تا مراقب خودشان باشند و به مکان‌های شلوغ نروند.

این قسمت  از برنامه «360 درجه» به بررسی ابعاد این اعتراضات پرداخته و دلایل آن را زیر ذره‌بین می‌برد.

«360 درجه» مجموعه مستندهای اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است که با توجه به اتفاقات و سوژه‌های مهم هر هفته با تهیه‌کنندگی و کارگردانی محمدهادی نعمت‌اللهی، جمعه‌ها ساعت 21:30 از شبکه مستند سیما پخش می‌شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اعتراضات دانش‌آموزی فرانسه و سرکوبگری پلیس از نگاه دوربین ها
اطلاعیه ثبت‌نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی منتشر شد+ جزئیات
فردا آخرین مهلت انتخاب رشته
اطلاعیه کالابرگ مهر ۱۴۰۵؛ مبلغ جدید اضافه نشد
قیمت رسمی ارز امروز ۱۵ مهر
کالابرگ گروه اول شارژ شد
آیت الله سیدمجتبی خامنه‌ای ادامه‌دهنده راه رهبر شهید است
معیشت، اشتغال و تولید در رأس برنامه‌های دولت قرار گیرد
دشمن به دنبال ایجاد ناامنی در داخل کشور است
نظم را به فضای سیاسی کشور بازگردانید!
اعتراضات سراسری دانش‌آموزان در فرانسه +عکس
تاکید عراقچی بر تداوم گفت‌ وگو و همکاری با همسایگان
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب به حجت‌الاسلام ناطق نوری
تقلای ترامپ برای بهره برداری از استعفای وزیر نفت ایران
برج میلاد تولدش را با شهروندان جشن می‌گیرد
کلاس‌های درس در فرانسه تا پایان هفته تعطیل می‌شوند
احضار سفیر فرانسه به وزارت خارجه در پی سرکوب اعتراضات دانش‌آموزی
شیخ نعیم قاسم: صهیونیست‌ها نمی‌توانند در جنوب لبنان بمانند
پیام سخنگوی دولت به مناسبت روز تهران
گوترش: آمریکا و ایران به جنگ پایان دهند و به دیپلماسی بازگردند
یحیی سریع: تحرکات دشمن در جبهه الوازعیه را دفع کردیم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top