تاریخ انتشار: پنجشنبه 1397/09/29 - 22:28
کد خبر: 295089

شرط کره شمالی برای خلع سلاح اتمی

کره شمالی با تاکید بر اینکه منظور از خلع سلاح اتمی شبه جزیره کره، حذف سلاح‌های اتمی منطقه است، اعلام کرد آمریکا سلاح‌های اتمی خود در کره جنوبی را برنچیند، کره شمالی هم سلاح اتمی خود را کنار نمی‌گذارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، با گذشت بیش از ۶ ماه از دیدار سران آمریکا و کره شمالی و توافق دو طرف درباره «خلع سلاح اتمی شبه جزیره کره»، خبرگزاری دولتی کره شمالی امروز (پنجشنبه) بر لزوم خروج سلاح‌های اتمی آمریکا از کره جنوبی تاکید کرده است.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، خبرگزاری دولتی کره شمالی با انتشار یک یادداشت اعلام کرد که خلع سلاح اتمی این کشور در مذاکرات با آمریکا منوط به آن است که واشنگتن سلاح‌های اتمی خود در کره جنوبی را از منطقه خارج کند.

در یادداشت خبرگزاری دولتی کره شمالی به دیدار ۲۲ خرداد رهبر این کشور با رئیس‌جمهور آمریکا در سنگاپور اشاره شده است.

دیدار «کیم جونگ اون» و «دونالد ترامپ» با انتشار بیانیه ۴ بندی پایان یافت. در بخشی از این بیانیه بر «خلع سلاح اتمی شبه جزیره کره» تاکید شده است .

خبرگزاری دولتی کره شمالی امروز اعلام کرد: «وقتی ما بر شبه جزیره کره تاکید کردیم، این مفهوم شامل کره شمالی به اضافه سرزمین کره جنوبی می‌شود که در آن سلاح‌های اتمی آمریکا و دیگر اشکال نیروهای تجاوزگری مستقر هستند».

این رسانه کره شمالی افزود: «وقتی ما بر خلع سلاح اتمی تاکید کردیم، باید به درستی این نکته درک شود که این موضوع به معنای برچیده شدن همه عوامل تهدید اتمی است و فقط شامل (کره) شمالی و جنوبی نمی‌شود بلکه شامل همه مناطق همسایه هم می‌شود».

رویترز در گزارش خود درباره بیانیه امروز خبرگزاری دولتی کره شمالی، تاکید کرد که این توضیح، «یکی از واضح‌ترین توضیحات کره شمالی» درباره خلع سلاح اتمی از زمان نشست سنگاپور بین کیم جونگ اون و ترامپ بوده است.

در بخش دیگری از این یادداشت ضمن رد درخواست آمریکا برای «خلع سلاح اتمی یکجانبه» کره شمالی تاکید شده که فشارهای این کشور سبب نمی‌شود که پیونگ یانگ برنامه اتمی خود را کنار بگذارد. خبرگزاری دولتی کره شمالی همچنین تاکید کرد که واشنگتن باید از توهمات خود دست بردارد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نظم را به فضای سیاسی کشور بازگردانید!
اعتراضات سراسری دانش‌آموزان در فرانسه +عکس
تاکید عراقچی بر تداوم گفت‌ وگو و همکاری با همسایگان
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب به حجت‌الاسلام ناطق نوری
تقلای ترامپ برای بهره برداری از استعفای وزیر نفت ایران
برج میلاد تولدش را با شهروندان جشن می‌گیرد
کلاس‌های درس در فرانسه تا پایان هفته تعطیل می‌شوند
احضار سفیر فرانسه به وزارت خارجه در پی سرکوب اعتراضات دانش‌آموزی
شیخ نعیم قاسم: صهیونیست‌ها نمی‌توانند در جنوب لبنان بمانند
پیام سخنگوی دولت به مناسبت روز تهران
گوترش: آمریکا و ایران به جنگ پایان دهند و به دیپلماسی بازگردند
یحیی سریع: تحرکات دشمن در جبهه الوازعیه را دفع کردیم
آموزش جان‌فدایان(۲) +عکس
کرملین: پوتین و پزشکیان جمعه دیدار می‌کنند
معیریان: بخشی از سینمای ایران فیلم کودکانه می‌سازد نه فیلم کودک
دیدار نماینده ویژه سازمان ملل در امور لبنان با وزیر امور خارجه
واکنش دنیامالی به ابطال انتخابات تکواندو و درگیری علنی دو عضو فوتبالی
لاوروف: جنگ علیه ایران بر اقتصاد جهانی تأثیر منفی می‌گذارد
استقلال: سؤال AFC به معنای تشکیل پرونده یا احراز تخلف نیست
یحیی سریع: عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۶ بار به یمن حمله کرد
تصویب صندوق عدالت آموزشی برای حمایت از دانش‌آموزان مناطق محروم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top