تاریخ انتشار: یکشنبه 1397/10/02 - 23:34
کد خبر: 295458

ترامپ متیس را زودتر از موعد برکنار کرد

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا امروز (یکشنبه) در پیامی غیرمنتظره اعلام کرد متیس یک هفته دیگر سمتش را تحویل می‌دهد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، ترامپ در این پیام توییتری اعلام کرد که «پاتریک شاناهان» که اکنون معاون وزارت دفاع آمریکا است، سرپرستی این وزارتخانه را بر عهده می‌گیرد.

وی در توییتر نوشت: «خرسندم که اعلام کنم که پاتریک شاناهان معاون بسیار مستعد وزارت دفاع، از روز ۱ ژانویه ۲۰۱۹ (۱۱ دی ماه) عنوان سرپرست وزارت دفاع را بر عهده می‌گیرد. پاتریک در هنگام فعالیت به عنوان معاون و پیش از آن در "بوئینگ" فهرست بلندی از دستاورد دارد. او فوق‌العاده خواهد بود.»

شاناهان از مدیران سابق شرکت «بوئینگ» است و از پارسال در وزارت دفاع آمریکا مشغول به فعالیت شده است. گفته می‌شود وی فرد پشت پرده ایده تشکیل نیروی فضایی ارتش آمریکاست. تشکیل این شاخه از ارتش، می‌تواند بازار تازه‌ای برای بوئینگ باشد.

ترامپ که هنگام انتصاب متیس به عنوان وزیر دفاع به تمجید از او پرداخته بود، در ماه‌های گذشته با وی به اختلاف خورد. او تابستان امسال متیس را یک «دموکرات» توصیف کرد و گفت «بالاخره همه روزی می‌روند.»

نهایتا تصمیم هفته پیش رئیس‌جمهور آمریکا برای خارج کردن نیروهای این کشور از سوریه موجب شد تا متیس در نامه‌ای پر از کنایه، از سمتش کناره‌گیری کند. او در آن نامه گفته بود قصد دارد اسفند ماه از پنتاگون برود.

رئیس‌جمهور آمریکا امروز در توییتی با یادآوری اخراج متیس از دولت «باراک اوباما» رئیس‌جمهور سابق آمریکا، گفت این او بوده که به متیس فرصتی دوباره و امکانات بی‌سابقه‌ای داده است. تصمیم ترامپ برای انتصاب سرپرست برای پنتاگون، عملا برکناری پیش از موعد متیس خواهد بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آتش سوزی دو فروند نفتکش در تنگه هرمز 
آژانس بین‌المللی انرژی: ذخایر گاز اروپا در پایین‌ترین سطح از ۲۰۱۳ است
 دهک‌بندی معیار دقیقی برای حذف کالابرگ نیست/ دولت منابع حمایتی را به نیازمندان واقعی اختصاص دهد
محدودیت ساخت‌وساز توسط دولت؛ نسخه‌ای برای تبدیل تهران به شهر ثروتمندان
از خودسوزی یک دانشجو تا اعتراض به جلسات نمایشی وزیر علوم 
دست پُر از مسکو، پاسخ به «نمی‌شود»
۱۰.۵ میلیارد یورو ارز به کشور بازگشت
بانک مرکزی مسئولیت گرانی ارز ۴۵۰۰ کالا را نپذیرفت
روبیو در فکر فرار از دولت ترامپ
رأی تاریخی آمریکایی‌ها به دموکرات‌ها؛ ۶۶ میلیون رای!
فیلم | برنی سندرز: باید بودجه اسرائیل را قطع کنیم!
فیلم | سرلشکر رضایی: ایران گاز روسیه را به کشورهای اطراف خواهد فروخت
انتقاد تند عضو کمیسیون امنیت ملی از حقوق‌های نجومی برخی از مسئولان
فیلم | لحظاتی منتشر نشده از دیدارهای صمیمانه خانواده‌های معظم شهدا با رهبر شهید انقلاب
نوبت تسویه‌حساب با معمار جنگ/هگزث در آستانه استیضاح
انتخابات آمریکا از زاویه دیگر
پیامی که به قدر کافی صریح و روشن است
توافق گازوئیلی پوتین-ترامپ منتفی شد
ذخایر گازوئیل آمریکا به پایین‌ترین سطح از سال ۲۰۰۳ رسید
 آتش سوزی دو نفتکش در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز/ دو پهپاد لوکاس به غنیمت گرفته شدند
تحریم «نمایش» برای تغییر واقعی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top