تاریخ انتشار: دوشنبه 1397/10/03 - 14:02
کد خبر: 295562

معاون اتاق بازرگانی:

مشکلات گمرک هنوز حل نشده

معاون فنی و خدمات بازرگانی اتاق بازرگانی ایران گفت: آقای معقولی مدیرکل گمرک معتقدند بر اساس فرایند زمان شرایط گمرک نسبت به ماههای گذشته بهتر شده، اما از منظر تنظیم بازار، زنجیره تولید و توزیع، تامین مواد اولیه کماکان شرایط با مشکل مواجه است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، مظفر علیخانی معاون فنی و خدمات بازرگانی اتاق بازرگانی ایران افزود: برابر آمار فقط در بندر شهید رجایی 140 هزار کانتینر رسوب داریم که این رسوب ما را در تنظیم بازار و تامین کالاهای مصرفی و اساسی با مشکل مواجه می کند و هم در تامین مواد مورد نیاز خط تولید مشکل آفرین است که به همین نسبت تولید کالا در داخل و فرایند صادرات مشکلات بیشتر می شود. مشکل دیگر این است که از یک سو منجر به دموراج برای کشتی ها می شود چراکه مدیریت بازار ارز از چالش های جدی دولت است از سوی دیگر انبار داری واحد های تجاری و تولیدی با مشکل می خورد و ملزمات مورد نیاز با ترخیص کالا به مشکل می شود در نتیجه در فرایند توزیع و تامین کالا را با چالش مواجه می کند.

وی افزود: به تعبیر بخش خصوصی، در نگاه میان مدت اگر به کالاهای گمرک می توان به کالاهای رسوب کرده در گمرک به عنوان کالای استراتژیک نگاه کنیم و فرایند ترخیص مدیریت نشود و گواهی های فنی نتواند به موقع انجام شود و مشکل ارزی و پرداخت ها انجام نشود، اسناد در اختیار واردکننده قرار نمی گیرد بنابراین گمرک نمی تواند کارهای ترخیص را انجام دهد.

معاون فنی و خدمات بازرگانی اتاق بازرگانی ایران گفت: با توجه به اینکه مشکلات سامانه نیما نتوانسته مشکل ارزی را حل کند و در تامین کالاهای اساسی و شوینده و بهداشتی دچار مشکل هستیم، پس مشکل را باید در دوزاویه گمرک و پشتیبانی دید تا در نظام تولید و تامین کالا به مشکل نخوریم.

او افزود: مقررات کشور برای شرایط عادی تصویب می شود بنابراین در شرایط خاص امروز که با تحریم ها مواجه هستیم نیازمند استراتژی و برنامه خاص هستیم. در شرایط تحریم و مشکلات اقتصادی انتظار از ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی این است شرایط را سهل کنند و به سمت خود تحریمی نرویم.

مظفر علیخانی گفت: برخی از مشکلات ناشی از سیاست های ارزی و تجاری است. فرایند ثبت سفارش کند است و با تاخیر انجام می شود. قبلا فعال اقتصادی بر اساس تجربه و پشتوانه ثبت سفارش را بدون انتقال ارز انجام می داد اما امروزه ثبت سفارش با تغییر تعرفه باید مجدد انجام شود که این روند کار را کند می کند بنابراین در شرایط تحریم باید فرایند ترخیص کالا را تسهیل کرد چراکه برخی مشکلات به سازمان گمرک برمی گردد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
راهنمای خرید چمدان خلبانی: همه نکاتی که قبل از خرید باید بدانید
نمایندگی لورچ کرج؛ اعزام فوری تعمیرکار به تمام مناطق کرج
خدمات فوری امداد خودرو ساوه غلامی
تعمیرکار تلویزیون پاناسونیک در تهران: خدمات تخصصی و حرفه ای برای دستگاه شما
فیفا کوتاه آمد/ داور جنجالی به جام جهانی برگشت
اولین شب مراسم عزاداری ماه محرم در جوار محل عروج قائد شهید
بیانیه فدراسیون درباره شایعه مطرح شده از سوی وزیر دولت آمریکا
ترکیب تیم ملی بلژیک مقابل ایران اعلام شد
حال و هوای تماشاگران ایرانی در آستانه بازی تیم ملی با بلژیک
ترکیب هجومی با ترس از خط دفاع
عربستان برابر اسپانیا چهارتایی شد
عارف: نوسان روزانه قیمت‌ها بیش از گرانی، مردم را تحت فشار روانی قرار داده است
قالیباف: تهدیدهای آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم /آماده پاسخ هستیم
ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل بلژیک
سهم مدارس و دهک‌های اقتصادی در کنکور زیر علامت سؤال
بیانیه شدیدالحن حزب الله علیه مذاکره با آمریکا
همان‌گونه که جسم به روزی مادی نیاز دارد، روح نیز به معرفت محتاج است
امروز بیش از هر زمان دیگری به وحدت و انسجام نیاز داریم
موسوی‌نژاد: پیام رهبری، سندِ «استیصال دشمن» است نه «سازش ایران»
دیدار وزرای خارجه ایران و سوئیس در بورگن‌اشتوک +عکس
تفاوت‌ بلژیک با نیوزیلند برای ایران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top