تاریخ انتشار: چهارشنبه 1397/10/12 - 08:22
کد خبر: 296724

مشکلات دارویی بیماران مبتلا به صرع

داریوش نسبی طهرانی با اشاره به مشکلات دارویی بیماران مبتلا به صرع گفت: متاسفانه تحریم‌ها سبب کمبود برخی داروهای این بیماران شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، مدیر عامل انجمن صرع ایران در آستانه برگزاری پانزدهمین کنگره بین المللی صرع ایران در ارتباط با چالش‌ها و مشکلات حوزه دارویی صرع اظهار داشت: در حال حاضر کمبود دارو با توجه به تنوع دارویی این بیماران زیاد بوده و در واقع این افراد طیف وسیعی از داروها را مصرف می‌کنند که برخی از آنها دچار کمبود شده است.

مدیر عامل انجمن صرع ایران افزود: برخی از بیماران مبتلا به صرع مقاوم به درمان هستند و باید داروهای جدید و خارجی که مشابه ایرانی ندارد استفاده کنند ولی متاسفانه تحریم‌ها سبب کمبود داروی آنها شده، همچنین برخی از کارخانه‌های دارویی کشور که محصولاتی با کیفیت خوب تولید می‌کردند‌، تهیه مواد اولیه آنها کاهش یافته و با مشکل مواجه‌اند.

وی بیان داشت: بخشی از بیمارانی که توانایی مالی داشته اند، داروهای خود را حتی برای یک سال ذخیره کرده اند، ولی آنهایی که توانایی مالی نداشته دچار مشکل شده اند و در مصرف دارو صرفه جویی کرده اند که این مسئله در سلامتی آنها تاثیر منفی می‌گذارد.

مدیر عامل انجمن صرع ایران گفت: ما بارها به وزارت بهداشت اعلام کرده‌ایم که برای تهیه داروی ضد صرع فرصت نیست و باید این دارو حتما در اختیار افراد قرار گیرد چراکه اگر بیماران امروز و حتی سر ساعت دارو را مصرف نکنند دچار مشکل خواهند شد و تشنج در آنها ایجاد می‌شود و اگر این افراد مشاغل خاصی داشته باشند این مسئله حیات آنها را به خطر می‌اندازد.

نسبی طهرانی ادامه داد: البته از اولویت های وزارت بهداشت تامین داروی این بیماران است ولی متاسفانه تحریم‌ها در بخش دارویی کشور اثر گذاشته و در انتقال داروهای خارجی خریداری شده نیز با مشکل مواجه شده‌ایم. ضمن این که بخشی از این داروها  تهیه شده و آنهایی که در گمرک بوده، مجوز ترخیص داده‌اند ولی با این وجود شرکت های دارویی راضی نیستند چرا که مواد اولیه آنها با تاخیر وارد شده و از طرفی در زمینة قیمت‌ها دچار مشکل هستند و معتقدند که باید افزایش قیمت دارو انجام شود چرا که مواد اولیه شان را گرانتر خریداری می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: موضوعات قانونی، حقوقی و اجتماعی بیماران صرع در پانزدهمین کنگره صرع بررسی می‌شود و جدیدترین دستاورد ها و مسائل علمی در این زمینه با حضور اساتید برجسته مورد بحث و گفتگو قرار خواهد گرفت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ارسال مقالات علمی تحریم شد
فیلم | لیلاز: مسئله اصلی آمریکا با ایران چیست؟
پاسخ سردارسیدمجید موسوی به زوج جوانی که حلقهٔ ازدواجشان را به رزمندگان هوافضای سپاه هدیه کردند
فیلم | تجهیزات نظامی مزدوران سعودی‌ـ‌اماراتی غنیمت جدید یمنی‌ها
پیشنهاد میانجی‌گری چین برای پایان جنگ آمریکا با ایران
پوتین: اروپا به چیزی که می‌خواست رسید!
بسیج دانشجویی دانشگاه تهران: دیپلماسی باید اهرم قدرت میدان باشد، نه سوپاپ اطمینان واشنگتن!
سامورایی‌ها کره را درهم کوبیدند/ ایران - ژاپن؛ باز هم در فینال کلاسیک آسیا
کلاس‌های دانشگاه‌ها ترم جدید حضوری برگزار می‌شوند، مگر در شرایط خاص
کری‌خوانی ایشیکاوا برای تیم ملی والیبال ایران
قوانین و مقررات اقتصادی باید با شرایط جنگی متناسب شوند
وحشت موسسه امنیتی اسرائیل از تغییر دکترین هسته‌ای ایران
مقام ارشد ایرانی: دیدار رئیس‌جمهور با ولیعهد ابوظبی در فضایی آرام و سازنده برگزار شد
از سه شرط ایران برای حمایت از بریکس تا اعتراض سران به چند پارگی نظم جهانی +فیلم
معاملات بورس کالا از ۱۲۵ هزار میلیارد تومان عبور کرد
ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران
هشدار نسبت به خطر سیلاب و ریزش سنگ در مازندران
یحیی سریع: به ۱۲۹ حمله هوایی دشمن سعودی طی ۴۸ ساعت، پاسخ می‌دهیم
رئیس‌جمهور ایرلند خطاب به ترامپ: عادی‌سازی جنگ قابل‌قبول نیست
عراقچی: همه اعضای بریکس بر تقویت ارزهای ملی تأکید دارند
بسته زمستانی صنعت برق از ابتدای مهر ابلاغ می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top