تاریخ انتشار: چهارشنبه 1397/10/12 - 20:59
کد خبر: 296838

خبر خوش برای معلمان

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش‌وپرورش گفت:‌ طرح معلم تمام‌وقت به امضای رییس‌جمهور رسیده است و به آموزش‌وپرورش ابلاغ شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، علی اللهیار ترکمن ضمن قدردانی از تلاش مدیران کل برای تأمین منابع موردنیاز، اظهار کرد: در خصوص بیمه‌ها با مصوبه دولت، بیمه تکمیلی ایثارگران به دستگاه اجرایی واگذاری شده است و برای تأمین بیمه شاغلین به اعتبار نیاز داریم چون از طریق بودجه آموزش‌وپرورش امکان‌پذیر نبود و مقرر شد شرکت بیمه دی از آبان ماه خدمت‌رسانی به ایثارگران شاغل را ادامه بدهد و اعتبار آن را سازمان برنامه تأمین کند و به سازمان برنامه ابلاغ کرده است که اعتبار بیمه ایثارگران بازنشسته از طریق دستگاه ذی‌ربط که سازمان بازنشستگی است، تأمین شود.

رایزنی با ۱۱ شرکت بیمه

وی با اشاره به بیمه تکمیلی فرهنگیان گفت: بیمه تکمیلی کارکنان وزارت آموزش‌وپرورش به‌دلیل نارضایتی از شکل صندوقی باید تغییر رویکرد می‌داد و به این دلیل رایزنی با ۱۱ شرکت انجام شد و آنچه در حال حاضر ابلاغ شده است بدون محدود کردن خدمات و شوک قیمتی است و پرکاربردترین خدماتی که شناسایی کردیم، همین دو شکل «الف» و «ب» است که ۹ خدمت بدون سقف در آن گنجانده شده است.

شرکت‌های بیمه وارد قرارداد با آموزش‌وپرورش نمی‌شوند

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش‌وپرورش تأکید کرد: در طرح بیمه محدودیت‌هایی داشتیم که تحلیل هزینه برای شرکت بیمه تقریباً ۵.۱ درصد بیشتر سود ندارد و بسیاری از شرکت‌ها به همین دلیل وارد قرارداد با آموزش‌وپرورش نمی‌شوند.

سازمان امور اداری و استخدامی گفت: نیروی مازاد دارید

اللهیار با بیان اینکه "در خصوص تأمین نیرو نامه‌ای به سازمان امور اداری و استخدامی داده‌ایم"، گفت: از سازمان امور اداری و استخدامی پاسخ داده شد که آموزش‌وپرورش مازاد نیروی انسانی دارد و به همین دلیل گرفتن مجوز برای تأمین نیروی انسانی با چالش روبه‌رو هستیم که باید هرچه زودتر سند جامع نیروی انسانی نهایی شود.

معلم تمام‌وقت امضا شد

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی خاطرنشان کرد: طرح معلم تمام‌وقت به امضای رییس جمهور رسیده است و به آموزش‌وپرورش ابلاغ شده است که به‌زودی برای اجرا به ادارات کل استان‌ها نیز ابلاغ خواهد شد و همچنین برای غذای مدارس شبانه‌روزی تأمین اعتبار شده است و مستقیماً به حساب مدارس واریز شده است.

وی در ادامه تصریح کرد: در لایحه بودجه سال ۹۸ چند ویژگی تبدیل تهدیدها به فرصت، توسعه اقتصاد مقاومتی، صیانت از اشتغال، تأمین معیشت، ارتقای شاخص‌های سلامت و عدالت اجتماعی مدنظر قرارگرفته است.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی با اشاره به اصلی‌ترین اصلاحات ساختاری که در لایحه بودجه انجام گرفته است، اظهار کرد: کاهش استفاده از درآمدهای ارزی که از ۲۷ میلیارد دلار به ۲۱.۷ میلیارد دلار کاهش یافته است، برنامه‌ریزی و نگاه پایدار به بودجه بر اساس سازوکارهایی که در تبصره‌ها پیش‌بینی شده است، الزام صندوق‌های بازنشستگی به افزایش کارایی و کارکرد بنگاه‌های وابسته به‌نحوی که بخشی از کسری‌های پرداخت حقوق بازنشستگان از منابع داخلی آن‌ها کمک گرفته شود، اصلاح فرآیندی در آموزش‌وپرورش، اولویت‌بندی به تخصیص پروژه‌های عمرانی، هدفمند کردن مصرف درآمدهای اختصاصی دستگاه‌ها و مصرف مبتنی بر نیاز، ممنوعیت ایجاد مراکز آموزشی عالی و انتقال دانشگاه‌های وابسته دستگاه‌های اجرایی به وزارت علوم، حذف موازی‌کاری‌ها، ممنوعیت ایجاد واحدهای اداری جدید در شهرستان و افزایش شفافیت و انضباط بودجه‌ای است.

اللهیار اظهار کرد: در بند "ب" تبصره ۲۱ به آموزش‌وپرورش اشاره شده است که در حوزه سیاست‌های اصلاحات ساختاری پیش‌بینی شده است که شامل ۱۰ درصد از دانش‌آموزان به‌صورت خرید خدمات از بخش غیردولتی تحت پوشش ببریم و البته آموزش به‌صورت رایگان ارائه خواهد بود، کاهش ادارات مناطق و نواحی مستقر در مراکز استان‌ها است که باید حداکثر به ۶۲ واحد برسد و خرید خدمات آموزشی برای تأمین نیروهای پژوهش‌سراها و راهنمایان تعلیماتی، مربیان بهداشت و متصدیان آزمایشگاه است که ۳۰ درصد تا پایان سال ۹۸ و ۵۸ درصد تا پایان سال ۹۹ از این حوزه تأمین می‌شوند و درنهایت تجمیع ادارات آموزش که تعداد دانش‌آموزان آن زیر ۵ هزار نفر است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه الزهرا (س) و کمیته ملی پارالمپیک جمهوری اسلامی ایران
خوابگاه‌ها میزبان دانشجویان مهمان مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
زنان بیشتر از مردان تحت تأثیر آپنه خواب قرار می‌گیرند
خطر بیماری قلبی در زنان با وزنه زدن کاهش می یابد
آفت بزرگ بزنگاه‌های تاریخی، تأخیر خواص در تشخیص صحنه است
از نقشه راه تا زیاده‌خواهی؛ ضمانت اجرایی کجاست؟
ایران تصویر روشنی از مذاکرات به مردم و جهان ارائه نمیدهد
چند بار بند اول تفاهم نقض شده است؟
آژانس از مراکز هسته‌ای ایران بازدید خواهد کرد
«لوفت‌هانزا» به ایران بازمی‌گردد
عصبانیت ترامپ از عدم کاهش قیمت بنزین در آمریکا
تغییر در ترکیب تیم ملی فوتبال ایران برابر مصر
همه از تو متنفرند
مذاکرات فنی ایران-آمریکا هفته آینده ازسرگرفته خواهد شد
یک برد در جام جهانی شبیه به برد پایان فصل است
بحران تاب‌آوری سایبری در بانکداری کشور/ اعتماد دیجیتال رنگ باخت؟
از محرم تا صفر؛ پویشی که نذر را به مسئولیت اجتماعی پیوند می‌زند
برگزاری مراسم سالار شهیدان با حضور وزیر علوم
سن یک دنباله دار قدیمی تخمین زده شد
علمدارِ حقیقت؛ ترسیم الگوی کامل «انسانِ الهی» در ترازوی عاشورا
جهانبخش: با روحیه و اتحاد بازی قبل به مصاف مصر می‌رویم
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
انتشار فهرست ۶۶۹ نشریه ایرانی نمایه شده در Clarivate و Scopus در SID
تغییر برنامه امتحانات پایان نیمسال دانشجویان دانشگاه امیرکبیر
کرسی‌های ۶ میلیاردی برای پروژه‌های مرزشکن/استقلال مالی ۵ ساله نخبگان
زمان شروع امتحانات دانشگاه شهیدبهشتی به تعویق افتاد
آمار پاسخگویی وزارت علوم و دانشگاه‌ها به شکایات
توافق جدید برای ورود دانش بنیان‌ها به نظام بیمه سلامت
مهلت ثبت درخواست میهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر تمدید شد
ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از امروز آغاز شد
اعلام جزئیات برگزاری امتحانات دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد در شهر محل سکونت
مصاحبه مجازی داوطلبان دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد از شنبه ۶ تیر آغاز می‌شود
تعریف ۲۰۰۰ پایان‌نامه با مشارکت پژوهشگران ایرانی و استادان خارجی
۵ راهکار برای نجات آموزش عالی؛ از اصلاح ذی‌نفع هراسی تا راه‌اندازی اتاق فکر مسائل بنیادین
مهلت پنج‌روزه برای رفع نقص مدارک فلوشیپ ۱۴۰۵
مدارک مورد پذیرش دکتری تخصصی پزشکی اعلام شد
تفاهم‌نامه ایرانداک و سازمان بازرسی برای ارتقای سلامت علمی کشور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top