تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/11/02 - 12:18
کد خبر: 299329

مهسا میرزا طبیبی؛ رکورددار پرش با نیزه ایران درحسرت نیزه

مهسا میرزا طبیبی تنها دختر ایرانی است که توانسته تاکنون بارها رکورد پرش با نیزه را در کشور ارتقاء دهد اما بزرگترین حسرت او داشتن نیزه‌ای برای پریدن است. این درحالی است که این روزها هزینه‌‌ی سفرهای بی‌مورد خارجی فدراسیون‌ دوومیدانی سبب انتقاد برخی رسانه‌ها شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از پایگاه خبری ورزش زنان ایران، مهسا میرزا طبیبی درخصوص آخرین وضعیتش گفت: از مهرماه امسال روند تمریناتم شکل جدی‌تری به خود گرفته و زیر نظر مربی ام محسن ربانی خود را برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۱۹ قطر آماده می‌کنم.

او ادامه داد: نسبت به گذشته از آمادگی بدنی بالاتری برخوردار شدم، اما این روزها نگرانی‌ام تمرینات و آمادگی بدنی نیست؛ چیزی فراتر از این تمام آینده ورزشی مرا تحت شعاع قرار داده و آن نبود سخت افزار مناسب برای ورزش است. دیگر نیزه ای که جوابگوی قدرت بدنی من را داشته باشد ندارم و به شدت به نیزه جدید برای رکوردشکنی نیاز دارم .

رکورددار پرش با نیزه ایران گفت: لازمه نتایج بهتر فقط تمرین زیاد نیست ، امکانات هم نیاز دارد که متاسفانه ماه هاست منتظر نیزه جدید هستم ولی اقدام جدی در این زمینه صورت نگرفته است و اگر هم تصمیمی گرفته شده هنوز در عمل اتفاقی نیفتاده و من در حال از دست دادن زمان هستم.

میرزا طبیبی با تاکید بر این که رشته پرش با نیزه به امکانات خود وابسته است عنوان کرد: به عنوان رکورددار پرش با نیزه ایران که به تازگی وارد بیست سال شدم و تا به حال ۲۴ بار رکورد ایران را جابجا کردم، با انگیزه ی زیادی تمریناتم را ادامه می دادم  اما این روز ها فقط و فقط حسرت داشتن نیزه را می خورم. تعدادی نیزه که می دانم هزینه زیادی هم برای فدراسیون ندارد از من که رکورددار این رشته هستم دریغ شده است.

او اظهار کرد: اوایل که پرش با نیزه را شروع کرده بودم همه را به سمت این رشته تشویق می کردم ولی در حال حاضر کاملا نظرم دراین باره تغییر کرده است. تا به حال چیزی از فدراسیون درخواست نکردم ولی تنها خواسته ام همین است امیدورام تا دیر نشده نیزه برایم فراهم شود زیرا تا شروع مسابقات چیزی نمانده است. نیزه ای که با آن می پریدم شکسته و نیازم جدی تر شده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
عراقچی: احتمالا پنجشنبه آینده با ویتکاف دیدار کنم
عبور استقلال از قعرنشین لیگ برای رسیدن به صدر
نوری المالکی: برای همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی آمادگی داریم
عراقچی: تسلیم نمی شویم، چون ما ایرانی هستیم
تأیید زمان و مکان دور سوم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا از سوی عمان
مادر حاج احمد متوسلیان آسمانی شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top