مبه گزارش« خبرنامه دانشجویان ایران »به نقل ازایرنا، محمد حسین صفارهرندی وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی که امروز برای سخنرانی به مناسبت 13 آبان ماه در دانشکده برق دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی حضور یافته بود از توزیع گونی های کفش در میان سبزپوشان خبر داد.
** سبزپوشان که دستبندها و بادکنک های سبز در دست داشتند تلاش کردند که مانع سخنرانی صفارهرندی شوند. آنان در ابتدای جلسه شعار دادند " که صفارهرندی گفت: "بله درست است وزیر ارشاد شما باعث ننگتان است او که هم اکنون چند زن گرفته از دست اقوام خانم هایش به خارج از ایران پناه برده است".
**وی در ادامه وقتی با شعارهای ضد دولت رو به رو شد، گفت: دیکتاتور کسی است که می خواهد حداکثر را به پای حداقل فنا کند.
وی اظهار داشت: شما باید بیایید و توضیح دهید که این 72 کشته کجاست.
**صفار هرندی در پاسخ به شعارهای "یا حسین میر حسین" گفت: خدا به موسوی کمک کند که از این مخمصه ای که در آن افتاده نجات یابد.
**در ادامه سبزپوشان شعار "زندانی سیاسی آزاد باید گردد" را سر دادند که صفارهرندی گفت: ما زندانی سیاسی نداریم بلکه زندانی امنیتی داریم.
**در این زمان که سبزپوشان تاب سخنرانی صفارهرندی را نداشتند با دیگر دانشجویان درگیری فیزیکی پیدا کردند ولی دانشجویان با شعارهای "مرگ بر منافق" و "دیکتاتور واقعی موسوی و خاتمی"، آنان را از جلسه بیرون کردند.
**هنگامی که سبزپوشان خواستند که دوربین ها خاموش شود، صفارهرندی گفت: این دوربین ها می خواهد بگوید که این شماها هستید که تاب گوش دادن به سخنرانی را ندارید و تنها می خواهید حرف خود را ثابت کنید.
**در این حین سبزپوشان پشت به شرکتکنندگان کردند و تا پایان با سر دادن شعارهایی مراسم را ناآرام کنند ولی صفارهرندی در پاسخ به آنان گفت من به شما منطقی پاسخ می دهم این شما ها هستید که گونی کفش در بین خود توزیع می کنید.
**سبزپوشان شعار "نه شرقی نه غربی جنبش سبز ملی" سر دادند که در مقابل آنان دانشجویان شعار "نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی" را سر دادند.
**سبزپوشان در قسمتی از مراسم شعار درود بر خاتمی سلام بر موسوی سر دادند که صفارهرندی گفت: شما رفیقان خوبی برای خاتمی نبودید شما به او هم بی وفایی کردید و شعار عبور از خاتمی را سر دادید. مطمئنا در آینده هم شعار عبور از موسوی را سر خواهید داد.
**صفار هرندی زمانی که با پرتاب لنگه کفش سبزپوشان به سمت دانشجویان مواجه شد گفت: ما به صورت منطقی با شما صحبت می کنیم ولی شما کفشهایتان را در پاسخ می دهید جالب این است که این کفش ها هم مال خودتان نیست، شما به اندازه یک کفش هم حاضر نیستید از خواسته هایتان بگذرید.



