تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/11/09 - 15:44
کد خبر: 300255

معلمان از شنبه به ادارات آموزش و پرورش مراجعه کنند

پرداخت ۱۲ ماه این مبلغ با احتساب کسوراتی که در حقوق می‌آید منجر به افزایش بار مالی برای وزارت آموزش و پرورش نمی‌شود بنابراین با توجه به تامین هزینه اجرای این طرح از بعد اعتباری قابل اجراست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، مسعود ثقفی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره برقراری فوق‌العاده ویژه برای دبیران و هنرآموزان متقاضی افزایش ساعت تدریس تا سقف ۳۰ ساعت اظهار کرد: برای تسهیل در نحوه پرداخت حق‌التدریس‌ها طبق بخشنامه‌ای که از سوی آموزش و پرورش ابلاغ شده، متقاضیان دارای شرایط مورد نیاز به لحاظ جنسیت و رشته می‌توانند به‌صورت اختیاری تقاضای خود را بابت افزایش ۶ ساعت کار در ادارات آموزش و پرورش اعلام کنند.

وی افزود: بر این اساس ۱۷/۵ درصد از حقوق ثابت و فوق‌العاده‌های مستمر به حکم آنها افزوده خواهد شد و ساعت کار آنها ۶ ساعت افزایش خواهد یافت.

ثقفی تصریح کرد: ترتیب دبیران و هنرآموزان که تاکنون بابت اضافه ساعت تدریس خود از حق‌التدریس استفاده می‌کردند با این روش می‌توانند حق‌التدریس خود را ماهانه در حقوق رسمی خود دریافت کنند و در طول ۱۲ ماه سال برای معلمان اعمال می‌شود.

مشاور مدیرکل آموزش و پرورش تهران افزود: مزیت بعدی طرح این است که این رقم در بازنشستگی هم محاسبه می‌شود اما باید توجه داشت که شرکت در این طرح صرفاً مبتنی بر تسهیل پرداخت حق‌التدریس معلمان بوده و هیچگونه بار مالی، بهبود معیشت و ساعات اضافه کار معلمان را دنبال نمی‌کند همچنین بار مالی اضافی برای وزارت آموزش و‌ پرورش ندارد چرا که همان مبلغ پرداختی در حق‌التدریس صرفاً در حکم معلمان اعمال می‌شود.

وی ادامه داد : پرداخت ۱۲ ماه این مبلغ با احتساب کسوراتی که در حقوق می‌آید منجر به افزایش بار مالی برای وزارت آموزش و پرورش نمی‌شود بنابراین با توجه به تامین هزینه اجرای این طرح از بعد اعتباری قابل اجراست.

ثقفی با تاکید بر اینکه اجرای این طرح از اول مهر ماه ۹۷ محاسبه می‌شود، اظهار کرد: فرهنگیان واجد شرایط می‌توانند از روز شنبه به ادارات آموزش و پرورش مناطق برای شرکت در این طرح مراجعه کنند همچنین طرح معلم تمام وقت فقط ویژه دبیران و هنرآموزانی است که به آنها نیاز داریم که معمولا مردها در همه رشته‌ها و خانم‌ها در برخی رشته‌ها این شرایط را دارند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top