تاریخ انتشار: چهارشنبه 1397/11/10 - 06:59
کد خبر: 300321

سهام آسیایی افت کرد

درحالی که اتهامات تبهکارانه جدیدی که آمریکا بر علیه غول ارتباطات چین، هوآوی مطرح کرده است، به مذاکرات تجاری بین چین و آمریکا؛ آسیب خواهد زد، سهام آسیایی افت کرد و دلار تضعیف شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، به نقل از مشرق، روز سه‌شنبه، درحالی که اتهامات تبهکارانه جدیدی که آمریکا بر علیه غول ارتباطات چین، هوآوی مطرح کرده است، به مذاکرات تجاری بین چین و آمریکا آسیب خواهد زد، سهام آسیایی افت کرد و دلار نزدیک به پایین‌ترین سطح ۲ هفته‌ای خود معامله شد.

حال‌وهوای بازارها در سراسر جهان نیز ناامیدکننده شد و طبق داده‌های تاجران اروپایی، شاخص‌های سهام این قاره، معاملات امروز خود را با افت آغاز خواهند کرد.

شاخص‌های ای‌مینی داوجونز، اس‌اندپی ۵۰۰ و نزدک، هر سه، ۰.۲ درصد افت کردند.

در آسیا، بیش از همه سهام استرالیا و نیوزیلند آسیب دیدند و شاخص سهام این کشورها به ترتیب ۰.۵  درصد و ۱.۲ درصد افت کردند.

سهام چین در منطقه قرمز باز شدند، اما در ادامه معاملات بهبود یافتند تا کامپوزیت شانگهای بتواند با ۰.۱ درصد سود به کار امروز خود خاتمه دهد و شاخص سهام برتر چین، سی‌اس‌آی ۳۰۰ هم ۰.۴ درصد رشد کند.

در کل، گسترده‌ترین شاخص سهام آسیا اقیانوسیه ام‌اس‌سی‌آی در خارج از ژاپن، پس از جبران برخی از افت‌های اولیه خود، همچنان ۰.۲ درصد پایین‌تر باقی ماند.

شاخص نیکی ژاپن تقریبا تمام ساعات معاملات امروز را با سقوط ۱ درصدی پشت سر گذاشت اما در ساعات پایانی این سقوط را جبران کرد و ۰.۱ درصد بالاتر بسته شد.

علی‌رغم بازگشت سهام در ساعات پایانی، حال‌وهوای بازارها هنوز هم پس از این‌که دادگستری آمریکا اتهاماتی را به غول صنعت ارتباطات این کشور وارد کرد، اندوه‌بار است.

این اتهامات چشم‌انداز دستیابی به توافق تجاری بین دو اقتصاد بزرگ جهان را تحت تاثیر منفی خود قرار می‌دهد، آن هم درست در زمانی که بازارها با نگرانی و دقت زیاد منتظر دور جدید مذاکرات بین نماینده تجاری چین و آمریکا هستند که چهارشنبه و پنج‌شنبه در آمریکا انجام خواهد شد.

در بازار ارز، دلار به پایین‌ترین سطح ۲ هفته‌ای خود رسید و شاخص آن در سطح ۹۵.۷۳۳ واحد قرار گرفت.

در برابر ین ژاپن، دلار سومین روز افت متوالی خود را سپری کرد و به نرخ برابری ۱۰۹.۳۲ رسید.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
«تصویر وطن» همچنان پذیرای آثار هنرمندان؛ تمدید مهلت ارسال تا پایان تیر
آمادگی کامل جامعه دانشگاهی برای برگزاری باشکوه مراسم وداع با رهبر شهید
رضاییان پا جای مودریچ گذاشت
هیئت مذاکره‌کننده ایرانی «میناب ۱۶۸» زوریخ را ترک کرد
استاد تراز انقلاب اسلامی باید از مکتب چمران الگو بگیرد
آزمون کارشناسی ارشد در زمان مقرر برگزار می‌شود
تصمیم نهایی درباره تنگه هرمز با ایران است
نقض بند اول تفاهم در لبنان، پاسخ قاطع نظامی می‌طلبد / مسئولان نسبت به خون شیعیان بی‌تفاوت نباشند
بومی‌سازی فناوری تولید قالب‌های استاندارد برای صنایع نوشیدنی و بهداشتی
بسیج دانشجویی شریف: از امروز خیابان کمیته نظارت بر مذاکرات است
گرانی غذا و انرژی در اروپا و شوک به مزارع آمریکا
زمان برگزاری برخی امتحانات دانشگاه علم و صنعت تغییر کرد
ایران قدرتمندتر شد؛محاسبات ترامپ ونتانیاهو اشتباه بود
اضافه شدن ۲۲ رشته گرایش جدید به آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۶
مبنای کار مذاکرات «تعهد در مقابل تعهد» است
بازی ایران بلژیک در ترافیک اینترنت رکورد زد
از چوپانی تا درخشش با پیراهن ایران
نخست‌وزیر انگلیس استعفا کرد
«دوازده خوان»، روایت زنانی است که در متن جنگ ایستادند
امتحانات حضوری ارشد و دکتری دانشگاه آزاد استان تهران به تعویق افتاد
برخی اساتید جوان به دلیل مشکلات معیشتی در دانشگاه اقامت می‌کنند!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top