تاریخ انتشار: شنبه 1397/11/13 - 18:36
کد خبر: 300744

روایت ناطق نوری از ماجرای مجاهدین و بهشت زهرا

بعد از این ماجرا تمام بساط مجاهدین خلق را به هم ریختیم و تریبون را از دست آنان گرفتیم و آقای بادامچیان و معادیخواه جزء گردانندگان تریبون شدند و آقای مرتضایی فر هم قرار شد شعار بدهد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ کانال تلگرامی «مَسطَر؛ انقلاب و جامعه» نوشت:

علی اکبر ناطق نوری: در نوفل لوشاتو برنامه ریزی کرده بودند که اداره مراسم به دست مجاهدین خلق باشد و آنها تریبون دار باشند و مادر رضایی ها و پدر ناصر صادق و حنیف نژاد نیز به امام خیر مقدم بگویند و صحبت کنند. وقتی از این برنامه ها خبر دار شدیم در تلفنخانه مدرسه رفاه آقای مطهری، کروبی و انواری و معادیخواه و بنده جمع شدیم. همه عصبانی بودیم که اگر فردا اینها بهشت زهرا بیایند و تریبون دست اینها بیفتد چه می شود؟

آقای کروبی تلفن زد به احمد آقا در پاریس با احمدآقا با عصبانیت صحبت کرد و نسبت به این کار اعتراض کرد و تلفن را با عصبانیت پرت کرد و قهر کرد. سپس آقای معادیخواه گوشی تلفن را برداشت و با حاج احمدآقا صحبت کرد، ایشان هم عصبانی شد و گوشی را زمین زد. توی اینها تنها کسی که عصبانی نمی شد بنده بودم؛ گوشی را برداشتم و یک خرده صحبت کردم که اگر اینها بخواهند با آن سوابق و اعلان مواضع داخل زندانشان اداره امور را بگیرند دیگر نمی شود جلوی آنها را گرفت.

در همین لحظه آقای مطهری فرمود، تلفن را به بنده بده، ایشان تلفن را گرفت و با عصبانیت به حاج احمدآقا گفت: آقای حاج احمد آقا اینکه من میگویم ضبط کن ببر و به آقا بده. احمد آقا گویا به ایشان گفته بود ما داریم حرکت می کنیم. امام هم راه افتاد و سوار ماشین شده است.

مرحوم مطهری گفت: «من نمی دانم، این جمله را که من می گویم به امام بگو.» احمد آقا گفت: «چیست؟» گفت: «به امام بگو مطهری می گوید اگر فردا شما بیایید تریبون بهشت زهرا دست مجاهدین خلق باشد من دیگر با شما کاری نخواهم داشت».

تا این جملات را شهید مطهری گفت، حاج احمد آقا جا خورد و ایشان خطاب به مرحوم مطهری گفت: «آقا هر کاری شما کردید قبول است، فردا تریبون را خود شما اداره کنید.»

بعد از این ماجرا تمام بساط مجاهدین خلق را به هم ریختیم و تریبون را از دست آنان گرفتیم و آقای بادامچیان و معادیخواه جزء گردانندگان تریبون شدند و آقای مرتضایی فر هم قرار شد شعار بدهد.

(خاطرات حجت الاسلام ناطق نوری، صص ۱۴۸_۱۴۹)

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نقشه رژیم صهیونیستی برای گسترش تجاوزات علیه لبنان
از فرار کابل تا کابوس هرمز؛ قاب‌های تاریخی فرسایش هژمونی آمریکا
هشدار پلیس فتا نسبت به فروش سئوالات کنکور
مراسم بزرگداشت آقای شهید ایران امشب در حرم امام رضا(ع) برگزار می شود
تشدید سرکوبگری صهیونیستی در کرانه باختری و تداوم موشک باران غزه
کاهش رتبه علمی ایران در جهان
رسانه صهیونیستی: امارات مجبور است تنش‌ها با ایران را کاهش دهد
آمریکا و ناتو برای شکست ایران آمدند
ایران تحت فشار مهلت‌های زمانی، سیاست‌های خود را تنظیم نمی‌کند
طلا و خودرو فروختند، خانه نگرفتند
هشدار نسبت به وقوع جنگ هسته‌ای میان روسیه و اروپا
تحرکات فرستاده آمریکا علیه نیروهای مقاومت عراق
جسد یک صهیونیست پس از یک هفته در فنلاند پیدا شد
اوضاع نابسامان ناو لینکلن از زبان افسر سابق نیروی دریایی آمریکا
عطوان: تنگه هرمز گواه فروپاشی قریب‌الوقوع امپراتوری آمریکا است
آمریکایی‌ها ادعای ترامپ را باور نمی‌کنند؛ چرخش تبلیغاتی کاخ سفید
حمله پهپادی علیه دفتر نخست وزیر اقلیم کردستان عراق
ضربات موشکی گسترده یمن در المخا و باب‌المندب
الریاض: گذرگاه های دریایی به راهبرد قدرت ملی کشورها تبدیل شده‌ است
نخست وزیر مالزی از مقاومت و پایداری ایران تمجید کرد
فیلم | آمریکا در ۶ ماه اخیر هیچ سرمایه‌گذاری روی مخازن نفت ونزوئلا نکرد و فقط سهم خودشان را برداشتند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top