تاریخ انتشار: شنبه 1397/11/20 - 12:41
کد خبر: 301518

مدیرعامل شرکت زیرساخت:

پیک استفاده از اینترنت در کشور ۴ برابر شد

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: پیک استفاده از اینترنت کشور درریکسال اخیر از حدود یک ترابیت به ۴ ترابیت برثانیه رسیده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از شرکت ارتباطات زیرساخت، صادق عباسی شاهکوه با بیان اینکه شرکت ارتباطات زیرساخت زمانی پایدار خواهد بود و با اطمینان خاطر به کار خود ادامه خواهد داد که دیدگاه مشتری گرایی، ایجاد شبکه پر ظرفیت و با کیفیت در همه لایه های زیرساخت ارتباطی کشور رسوخ کند، ادامه داد: برای آنکه شرکت ارتباطات زیرساخت بهترین خدمات را ارائه دهد باید به خواسته ها و نیازهای مشتریان توجه کنیم و شبکه‌ای ایجاد کنیم که برای مشتریان ظرفیت بهتر و هم کیفیت بهتر ایجاد کند.

وی گفت: هسته اصلی شبکه ملی اطلاعات شبکه زیرساخت کشور است که متشکل از لایه فیبرنوری ۷۰ هزار کیلومتری است که روی آن یک شبکه انتقال ایجاد شده و به حدود ۲۵۰ نقطه سرویس دهی می‌کند. روی این شبکه، یک شبکه IP داخلی است که در ۱۰۵ نقطه سرویس می دهد.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت تاکید کرد: ما موظف هستیم که شبکه را به بهترین کیفیت نگهداری کنیم و در قسمتی که بخش خصوصی فعال است، به رقابت نپردازیم و تنها به توسعه و ارائه خدمات به بخش خصوصی اقدام کنیم.

عباسی شاهکوه گفت: در یکسال گذشته ظرفیت شبکه انتقال کشور بیش از ۲ برابر و ظرفیت شبکه IP داخلی بیش از ۳ برابر افزایش یافته است. از نظر پایداری شبکه نیز شاهد تغییرات عمده ای بوده ایم و پیک استفاده از اینترنت کشور از حدود کمتر از یک ترابیت برثانیه به بالای ۴.۱ ترابیت برثانیه رسیده و این شبکه به خوبی توانسته به کاربران سرویس بهتری ارائه دهد .

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت خاطرنشان کرد: در بحث شبکه داخلی و اهداف شبکه ملی اطلاعات نیز ما در IXP (مرکز تبادل اطلاعات) حدود ۴ برابر رشد داشتیم. همچنین ظرفیت ترانزیت پهنای باند که در آبان سال گذشته ۲۵۰ گیگابیت برثانیه بود، هم اکنون به ۵۰۰ گیگابیت برثانیه رسیده و تا پایان سال به یک ترابیت برثانیه می رسد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
بیانیه ریاست جمهوری عراق در محکومیت حمله آمریکایی-سعودی به حشد شعبی
شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top