تاریخ انتشار: یکشنبه 1397/12/05 - 19:25
کد خبر: 303320

محور هراز دوشنبه وسه‌شنبه مسدود است

فرمانده پلیس راه ویژه شرق استان تهران گفت: به دلیل علمیات راهداری محورهراز طی فردا و پس فردا در روزهای روزهای دوشنبه و سه شنبه از ساعت 8 صبح الی 17 مسدود خواهد بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس؛ سیاوش محبی فرمانده پلیس راه ویژه شرق استان تهران دقایقی پیش در پردیس در خصوص اوضاع ترافیکی محورهای هراز، فیروزکوه، امام رضا(ع) و بزرگراه حرم به حرم، اظهار داشت: در حال حاضر تردد خودروها از شمال به جنوب و جنوب به شمال محور هراز، عادی و روان است و مشکلی در خصوص تردد وسایل نقلیه در این محور وجود ندارد.

فرمانده پلیس راه ویژه شرق استان تهران، گفت: محور هراز طی دو روز آینده از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۷ به دلیل عملیات راهداری از شمال به جنوب و جنوب به شمال مسدود خواهد بود و مسافران از مسیرهای جایگزین مانند فیروزکوه و جاده کندوان برای رفت و آمد به شمال کشور استفاده کنند.

وی افزود: آمد و شد در محورهای فیروزکوه، امام رضا(ع) و بزرگراه حرم به حرم عادی و روان است و خوشبختانه تا این لحظه حادثه خاصی در محورهای مواصلاتی شرق استان تهران رخ نداده است.

محبی ادامه داد: مسافران در مناطق و محورها کوهستانی با صبر و حوصله رانندگی کنند و اطلاع داشته باشند که عوامل پلیس راه ویژه شرق استان تهران در سطح محورها و با آمادگی صددرصدی حضور دارند و با خودروهایی که مرتکب تخلفات حادثه ساز شوند برخورد قانونی خواهند کرد.

فرمانده پلیس راه ویژه شرق استان تهران با بیان اینکه به همراه داشتن تجهیزات زمستانی به خصوص زنجیر چرخ برای رانندگان الزامی است، اذعان داشت: در فصل زمستان به دلیل اینکه به وضعیت جوی در محورهای کوهستانی غیر قابل پیش بینی است، همراه داشتن زنجیر چرخ برای خودروها الزامی است و ماموران راهور با خودروهایی که فاقد زنجیر چرخ هستند برخورد کرده و اجازه ورود به محورها را نمی‌دهند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ترکیب تیم ملی فوتبال ایران برای دیدار با نیوزیلند
خلاصه بازی اسپانیا ۰ - کیپ ورد ۰
نبیه بری: توافق ایران و آمریکا به سود همه طرف‌هاست
رایزنی وزیر خارجه قطر و گوترش درباره توافق ایران و آمریکا
پزشکیان: جزئیات تفاهم‌نامه در زمان مناسب ارائه خواهد شد
پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری تیرماه از ۲۷ خرداد آغاز می‌شود
جزییات مذاکرات روز جمعه در ژنو از زبان عراقچی
کمبود فضای ذخیره‌سازی در شمال تهران؛ چالشی پنهان در دل خانه‌های مدرن
رژیم سالم خوری، لیست خوراکی ها و نحوه اجرا
سینا صنعت؛ مرجع تخصصی تجهیزات برق صنعتی
برای ساخت کارخانه آسفالت از کجا باید شروع کنیم ؟
چگونه با یک کمد دیواری مناسب، فضای خانه را دو برابر کنیم؟
چگونه شامپوفرش بکشیم؟
کالاس: از پاکستان و قطر برای کمک به توافق ایران-آمریکا تشکر می‌کنیم
راهنمای انتخاب بهترین دستگاه‌های پرکن برای خطوط تولید
آیا ملک قولنامه‌ای قابل توقیف است
مومنی: رهبری داهیانه و حضور مردم از عوامل پیروزی بودند
پزشکیان: تیم مذاکره‌کننده از چارچوب‌های تعیین‌شده رهبری عدول نمی‌کند
مقام آمریکایی: آماده کاهش تحریم‌ها علیه ایران هستیم
وزیر خارجه عمان: توافق آمریکا و ایران پیروزی دیپلماسی است
نخستین تمرین پرسپولیس زیر نظر اوسمار برگزار شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top