تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/12/14 - 10:58
کد خبر: 304498

عنایتی:

جای منشا بودم رفتارم بدتر بود!

مهاجم پیشین تیم فوتبال استقلال گفت: بازیکنان باتجربه در دیدار برابر الدحیل می‌توانند تاثیر به سزایی در عملکرد بازیکنان جوان داشته باشند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، رضا عنایتی گفت: خوشبختانه استقلال نسبت به نیم فصل اول تحول بسیاری داشته است. نقش خارجی‌های خوب و باکیفیت تأثیر به سزایی در روند تیمی استقلال گذاشته است. آنها بازیکنان با کیفیتی هستند که کاملاً با تیم هماهنگ شده و حتی در دیدار برابر فولاد به گلزنی هم دست پیدا کرده‌اند.

عنایتی در خصوص دیدار روز سه شنبه آبی پوشان برابر الدحیل قطر گفت: مطمئناً بازی سختی برای آبی پوشان خواهد بود. آنها همانند سال گذشته در یک گروه سخت قرار گرفته‌اند ولی همیشه استقلال در سخت‌ترین شرایط بهترین عملکرد را داشته و مطمئناً می‌تواند با یک بازی منطقی و به دور از حساسیت، نتیجه مورد نظر را به دست بیاورد.

وی تاکید کرد: تیم‌های عربی نسبت به گذشته در وقت کشی و حاشیه درست کردن بهتر شده‌اند اما باز هم چنین رفتارهایی از آنها سر می‌زند و بازیکنان ما باید کاملاً حرفه‌ای باشند و اجازه ندهند این اتفاقات و حواشی که به وجود می‌آید، تأثیر مستقیم در نتیجه دیدار داشته باشد. همیشه بازی برابر تیم‌های عربی حساس است و نقش باتجربه‌ها که بتوانند جوان‌ها را به آرامش دعوت کرده و از حاشیه‌ها دورشان کنند بسیار پررنگ خواهد بود.

رضا عنایتی در خصوص محرومیت گادوین منشا به دلیل اتفاقاتی که برای این بازیکن رخ داده است، گفت: این ضرب الاجل و زود تصمیم گرفتن تنها مختص فوتبال ایران است. بهتر بود قبل از هر چیز اجازه می‌دادند منشا هم صحبت کند، حرف‌های او را بشنوند و بعد در مورد او تصمیم گیری کنند. کسانی که صحبت‌های منشا را نشنیده به جای او تصمیم می‌گیرند، امیدوارم فقط لحظاتی خود را جای این بازیکن قرار دهند. کشیدن موی او از پشت سر توسط یک فردی که فکر می‌کند دیگران را می‌خنداند کاری بسیار زشت و ناپسند است و بالطبع او هم واکنش از خود نشان داده است.

مهاجم پیشین استقلال تاکید کرد: مطمئن باشید اگر من هم جای منشا بودم، رفتاری بدتر از این داشتم. حتی اگر شما هم جای منشا قرار داشتید همین رفتار را انجام می‌دادید. نمی دانم چرا بعضی‌ها دچار جو گرفتگی می‌شوند و رفتاری را از خود نشان می‌دهند که باعث آزار دیگران می‌شود اما در مجموع اعتقاد دارم تصمیم گیری در مورد منشأ عجولانه بود. مطمئناً اگر آن فیلم پخش نمی‌شد هیچکس متوجه این موضوع نمی‌شد اما حالا که این اتفاق رخ داده، مسئولان کمیته اخلاق باید ابتدا حرف این بازیکن را گوش می‌دادند بعد در مورد او تصمیم می‌گرفتند.

عنایتی در پایان و در پاسخ به این پرسش که نتیجه دیدار استقلال برابر الدحیل را چگونه پیش بینی می‌کنید، گفت: بازی سختی است. اما امیدوارم تمام تیم‌های حاضر در لیگ قهرمانان مثل استقلال، ذوب آهن و پرسپولیس که نام ایران را یدک می کشند در لیگ قهرمانان موفق باشند خصوصاً استقلال که قلباً دوستش دارم و امیدوارم که بتواند برابر الدحیل و دیگر تیم‌های حاضر در لیگ قهرمانان سربلند بیرون بیاید.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دلسوزیِ مجازی برای جنوب؛ واقعیت یا نمایش؟
فیلم | در موج‌های ۸، ۹ و ۱۰ عملیات نصر ۲ و در مراحل ۹ و ۱۰ عملیات صاعقه چه مواضعی از دشمن آمریکایی هدف گرفته شد؟
مطالبه مردم از نمایندگان مجلس فعالیت تقنینی در شرایط اضطراری است
«از "فرسایش روانی" تا "تسلیمِ راهبردی"؛ یک پیمایشِ جهت‌دار»
در صورت شرارت، همه زیرساخت‌های منطقه تحت حمله قرار خواهند گرفت
شنیده شدن صدای انفجارهای متعدد از نقاط مختلف جزیره قشم
توزیع ۵ هزار بسته معیشتی کمیته امداد تهران آغاز شد
واکنش چادرملو به حذف از آسیا
اقدام خصمانه لندن علیه سپاه بی‌پاسخ نمی‌ماند
تنها از راه دیپلماسی می توان مشکلات با ایران را حل کرد
شنیده شدن صدای سه انفجار در اربیل عراق
اعلام زمان فینال و رده بندی جام جهانی ۲۰۲۶
صدای چند انفجار در اهواز شنیده شد
تصاویر شهدای تیپ ۳۸۸ ایرانشهر که بامداد امروز به شهادت رسیدند
مسی و یاران سه‌شیرها را شکار کردند
راهنمای جامع خرید و تعمیر دوربین سونی؛ چرا شرکت اطمینان بهترین انتخاب شماست؟
علت لکه های قهوه ای فرش(+روش تمیز کردن)
افتتاح حساب بانکی بین المللی برای فریلنسرها و بدون اقامت
کدام مقالات بیشترین شانس چاپ را داشتند؟
شرکت های تولید کننده دستگاه تصفیه آب صنعتی
نحوه تمیز کردن لکه‌های قهوه‌ای مرموز روی فرش
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
چگونه مدارس و دانشگاه‌های ایران به اهداف نظامی تبدیل شدند؟
معاون وزیر علوم از حذف واسطه‌ها در چرخه تغذیه دانشگاه‌ها خبر داد
دعوت از اعضای هیئت‌علمی برای مشارکت در «پویش خردورزی ملی برای ایران برخاسته»
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
آغاز فرآیند ثبت‌نام کاروان اربعین هیئت دانشجویی دانشگاه الزهرا (س)
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
پرداخت وام‌های دانشجویی در انتظار رفع مشکلات بانکی
تغییر زمان برگزاری ۳۸ آزمون دانشگاه شریف به دلیل قطع ناگهانی برق
امشب آخرین فرصت دریافت کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
برگزاری آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در دانشگاه تهران
ثبت‌نام اسکان موکب‌های دانشجویی از ۲۲ تیرماه آغاز می‌شود
معرفی دانشگاه‌های برتر کشور از منظر شاخص سرانه برگزیدگی در بنیاد ملی نخبگان
تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه دانشجویان کارشناسی‌ارشد دانشگاه شریف
دانشگاه را آزاد کنید؛ دانشگاه محل آزاداندیشی است
بیش از ۴۲۰ هزار داوطلب آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ کارت گرفتند
ثبت‌نام اسکان موکب‌های دانشجویی از ۲۲ تیرماه آغاز می‌شود
جزئیات طرح جدید تغذیه دانشجویی/ تهیه غذا از پلتفرم‌های آنلاین
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top