تاریخ انتشار: یکشنبه 1397/12/19 - 06:37
کد خبر: 305004

اتحادیه اروپا چه بازی در سر دارد؟

رهبر محافظه‌کار مجلس عوام بریتانیا با طرح این سوال که اتحادیه اروپای چه بازی در سر دارد گفت آن‌چه از اتحادیه اروپا به گوش می‌رسد ناامیدکننده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، رهبر محافظه‌کار مجلس عوام بریتانیا با طرح این سوال که اتحادیه اروپای چه بازی در سر دارد گفت آن‌چه از اتحادیه اروپا به گوش می‌رسد ناامیدکننده است.

تنها کمتر از سه هفته تا مهلت خروج انگلیس از اتحادیه اروپا باقی مانده است. این در حالی است که «ترزا می» نخست‌وزیر این کشور برای بار دوم از راضی کردن پارلمان انگلیس و اتحادیه اروپا برای به تصویب رساندن توافق‌نامه برگزیت شکست خورده است.

«آندریا لیدسام» رهبر مجلس عوام بریتانیا در مصاحبه با رویترز گفت: «هنوز امیدی هست اما باید بگویم عمیقاً به‌خاطر آن‌چه از اتحادیه اروپا می‌شنوم ناامید هستم». وی افزود: «از خود می‌پرسم آن‌ها چه بازی در سر دارند».

او در پاسخ به این سوال که اگر ترزا می در رأی‌گیری روز سه‌شنبه پارلمان موفق نشود توجه نمایندگان را جلب کند چه کسی باید سرزنش شود گفت: «اشاره من به سوی اتحادیه اروپا است که لازم است به‌طور تنگاتنگ با ما کار کند».

خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا به بزرگترین چالش سیاسی بریتانیا بعد از جنگ‌جهانی دوم تبدیل شده است. اگر این کشور بدون عقد توافق‌نامه با اتحادیه اروپا از آن خارج شود با تکانه‌های اقتصادی شدیدی مواجه می‌شود. اما رسیدن به توافق با اتحادیه اروپا در صورتی میسر است که انگلیس به طرح «ترتیبات پشتیبان» این اتحادیه برای جلوگیری از ایجاد مرز سخت میان انگلیس و ایرلند تن دهد. اما پارلمان بریتانیا نمی‌خواهد این کشور زیر بار ترتیبات پشتیبان برود.

«مایکل برنیر» مذاکره‌کننده ارشد اتحادیه اروپا برای برگزیت روز جمعه در حساب توئیتری خود نوشت بر لزوم وجود سیستم گمرکی مناسب برای جلوگیری از مرز سخت تأکید کرد.

«استفان بارکلی» معاون برگزیت پارلمان در پاسخ به او در حساب توئیتری خود نوشت: «با فرار سیدن موعد بسیار واقعی [برای خروج انگلیس از اتحادیه اروپا]، الان زمان پیش کشیدن بحث‌های قدیمی نیست».

لیدسام با تهدید ضمنی اتحادیه اروپا گفت: «غیرممکن کردن امضای توافق، حل مشکلات مرزی ایرلندشمالی دشوارتر می‌شود، نه آسانتر».

مردم بریتانیا در ماه جولای سال ۲۰۱۶ با شرکت در همه‌پرسی، به خروج از اتحادیه اروپا رأی دادند و این کشور تا ۲۹ مارس امسال فرصت دارد از آن خارج شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
انتخابات آمریکا ساعت ۱۳:۳۰ سه‌شنبه آغاز و تا چهارشنبه صبح ادامه دارد
تشییع پیکر زنده‌یاد «حمید علیدوستی»
بسته شدن ورودی دانشگاه سوربن و مراکز آموزشی در فرانسه
الشیبانی از احتمال پیوستن سوریه به توافق مکه خبر داد
استقلال در اندیشه شکار سومین تیم قطری
عوامل مسلح اصلی درجنایت منجربه شهادت مأموران پلیس در اصفهان اعدام شدند
سازندگان مسکن بدون سپرده وام می‌گیرند
زندان‌های فرانسه جا ندارند
وحدت نباید صدای مطالبه‌گری را خفه کند/مردم چند قدم از مسئولان جلوترند
آمریکا باید از دستیابی به اهداف خود در برابر ایران مأیوس شود
فیلم | چطور از ماجرای یک نماینده در پنج سال پیش نمی‌گذرید، اما از خون امام شهید می‌گذرید؟
کارت زرد مجلس به وزیر آموزش‌ و پرورش
جزئیات تسهیلات ویژه برای سربازان وظیفه
فیلم | دست پر ایران در تغییر دکترین دفاعی
رنگرز: قهرمانی جهان دیگر برای کشتی فرنگی اتفاقی نیست؛ هدف المپیک است
زمان جدید رقابت‌های جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۷ اعلام شد
اعزام ژیمناست‌های ایران به جام شانگهای
پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم خورشیدی دانشگاه‌های پایتخت داده شد
اسپیس ایکس شرکت مخابراتی می خرد
طراحی نانوحامل هوشمند برای انتقال ژن با کمک شبیه‌سازی مولکولی
ماهواره ژاپنی به فضا رفت
حضور ۸۰ دانشگاه ایرانی در رتبه بندی «یواس نیوز»؛ رتبه برترین‌ها
تسهیلات آموزشی ویژه دانشجویان مادر؛ امکان مرخصی تا ۴ نیمسال
تسهیلات آموزشی ویژه دانشجویان مادر؛ امکان مرخصی تا ۴ نیمسال
نمرات مردودی دانشجویان ورودی ۱۴۰۲ به بعد در معدل کل محاسبه نمی‌شود
بررسی گسترش همکاری‌های علمی و دانشگاهی ایران و عراق
امکان ویرایش معدل و سهمیه در آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی فراهم شد
بازگرداندن توانمندی های مغز آسیب دیده با امواج صوتی
کلیداولیه آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی۱۴۰۵ منتشر شد؛ اعلام زمان اعتراض
تسهیلات جدید برای قبولی‌های ارشد و دکتری؛ امکان شروع تحصیل از ترم بعد
تهیه سند ملی نقشه راه فناوری‌های دریایی به دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر سپرده شد
کسب ۳ مدال و ۱۵ رتبه زیر ۱۰، حاصل تلاش دانشجویان «امیرکبیر» در المپیاد علمی دانشجویی
بازگشت رشته سیاست‌گذاری عمومی به دفترچه آزمون دکتری
راهنمای انتخاب بهترین پلتفرم برگزاری کلاس آنلاین؛ امکانات، مزایا و ویژگی‌های یک سامانه آموزشی استاندارد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top