تاریخ انتشار: چهارشنبه 1397/12/22 - 09:26
کد خبر: 305406

آخرین فرصت مشمولان غایب

سردار ابراهیم کریمی گفت:با توجه به نزدیک شدن به روز‌های پایانی سال ۹۷، مشمولان واجد شرایط قانون جریمه مشمولان غایب، می‌بایست در فرصت باقی مانده درخواست خود از طریق دفاتر خدمات الکترونیک (پلیس+۱۰) ثبت کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، سردار ابراهیم کریمی با بیان اینکه قانون جریمه مشمولان غایب در طول ۴ سال اخیر اجرا شده، اظهارکرد: مشمولانی که بیش از ۸ سال غیبت دارند، تنها تا پایان سال جاری مهلت دارند تا از طریق قانون جریمه مشمولان غایب، وضعیت خدمتی خود را تعیین تکلیف کنند.

وی افزود:با توجه به نزدیک شدن به روز‌های پایانی سال ۹۷، مشمولان واجد شرایط این قانون، می‌بایست در فرصت باقی مانده نسبت به ثبت درخواست خود از طریق دفاتر خدمات الکترونیک (پلیس+۱۰) اقدام و مبلغ جریمه را نیز پرداخت کنند.

جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا بیان کرد: مشمولانی که تمایل به پرداخت اقساطی مبلغ جریمه دارند، می‌توانند تا پایان سال ۹۸ مبلغ جریمه را پرداخت کنند.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: همچنین متقاضیانی که در ماه‌های گذشته درخواست خود را از طریق دفاتر (پلیس+۱۰) ثبت کرده اند، ولی موفق به پرداخت مبلغ جریمه نشده اند، نیز می‌توانند از تسهیلات فوق بهره‌مند شوند.

جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت:: متقاضیان در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir، سامانه تلفن گویا به شماره ۰۹۶۴۸۰ و یا کانال سازمان به نشانی sarbazvazifeh@از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نرم‌افزار و دوره خارجی بدون کارت بین‌المللی؛ راهنمای دانشجوهایی که سر پرداخت گیر کرده‌اند
بهترین مراکز خرید لوازم ورزشی در تهران؛ از بورس تجهیزات ورزشی تا فروشگاه‌های معتبر
واکنش به خبر توهین استاد دانشگاه علامه
واکنش به خبر توهین استاد دانشگاه علامه
امکان استفاده از تعرفه‌های سنتی در صورت بروز مشکل در زیرساخت انتخابات
گام راهبردی تهران برای مهار ناترازی در زمستان
«نتانیاهو عقلش را از دست داده است»
اتمام حجت با واشنگتن بر سر حمله به تأسیسات هسته‌ای
انگلیس نخستین آزمایشگاه جلوگیری از پاندمی با هوش مصنوعی را می سازد
برنامه بازی‌های امروز لیگ برتر + جدول
برای قهرمانی در ریاض می‌جنگیم؛ هند تنها رقیب کبدی بانوان ایران نیست
نویدکیا: بعید است تیم ایرانی دیگری راهی جام باشگاه‌های جهان شود
حملات سعودی به یمن شماری شهید و زخمی برجای گذاشت
هشدار پاکستان به اتباعش درباره خطرات سفر به خاورمیانه
یحیی سریع: ۷ عملیات مهم توسط نیروهای مسلح یمن در عمق عربستان انجام شد
رئیس قوه قضاییه با رهبر معظم انقلاب دیدار کرد
تیم فوتبال تراکتور عازم دبی می‌شود
پزشکیان: عملکرد رانندگان در جنگ ۴۰روزه جلوه‌ای از تعهد ملی بود
اردوغان خواستار اصلاح ساختار شورای امنیت سازمان ملل شد
هزار نفر در تظاهرات امروز فرانسه بازداشت شدند
اذعان رسانه صهیونیستی به همکاری ریاض و تل‌آویو در جنگ یمن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top