تاریخ انتشار: پنجشنبه 1397/12/23 - 15:41
کد خبر: 305591

نمایشگاه الکامپ تیرماه ۹۸ برگزار می‌شود

بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک و کامپیوتر (ایران الکامپ ۲۰۱۹) تیرماه سال ۹۸ در تهران برگزار می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ محمد باقر اثنی عشری رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای دیروز چهارشنبه در نشست خبری گفت: بیست و پنجمین نمایشگاه الکامپ ۲۷ تا ۳۰ تیرماه سال ۹۸ با شعار «آینده بهتر» در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه برای این دوره از الکامپ بخشی تحت عنوان «الکامپ جابز» نیز به بخش‌های دیگر نمایشگاه افزوده شده است، گفت: این بخش با هدف اشتغال آفرینی و کاریابی دانش آموختگان فناوری اطلاعات و ارتباطات برپا می‌شود.

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای یکی از مشکلات و چالش‌های صنف فناوری اطلاعات و ارتباطات را نبود قابلیت جذب فارغ التحصیلان ICT در شرکت‌های فناوری عنوان کرد و گفت: متأسفانه ارتباط خوبی بین فارغ التحصیلان و شرکت‌ها شکل نگرفته است و ما امیدواریم در بخش «الکامپ جابز» به افرادی که می‌خواهند در شرکت‌های ICT فعالیت کنند، بستر ارائه توانمندی‌های آنها داده شود.

اثنی عشری برگزاری رویداد «الکامپ ترندز» را از دیگر محورهای الکامپ ۲۵ برشمرد و ادامه داد: موضوع فناوری‌های روز مانند بیگ دیتا و بلاک‌چین در این بخش مورد بررسی قرار می‌گیرد. در همین حال امسال در نمایشگاه الکامپ، ۶ سالن به بخش استارت‌آپها اختصاص یافته است. این درحالی است که سالن گذشته استارت‌آپها در ۴ سالن در نمایشگاه حضور داشتند.

وی با اشاره به روند رو به رشد فعالیت شرکتهای نوپا و استارت‌آپی در کشور گفت: ما شاهد بودیم که در الکامپ ۹۷ بیش از ۶۰ درصد استارت‌آپهایی که در سال ۹۶ در قالب کانتر در نمایشگاه حضور داشتند، به صورت اجاره غرفه فعالیت داشتند و امسال نیز با توجه به توسعه این بخش، سالن‌های استارت‌آپها را افزایش داده ایم.

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای خاطرنشان کرد: برای بخش بین الملل نیز وزارت ارتباطات به دنبال رایزنی و مذاکره برای حضور کشورهای خارجی در الکامپ ۹۸ است.

وی در مورد پیشنهاد ادغام اپراتورهای FCP در جهت حل مشکلات بخش اینترنت ثابت نیز گفت: در این رابطه جلسات زیادی با رگولاتوری، اپراتورهای FCP و وزارت ارتباطات برگزار شده است و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای پیشنهادی مبنی بر استفاده از مشاور بین المللی از اتحادیه ITU را برای حل مشکلات اپراتورهای ارائه دهنده اینترنت ثابت کشور مطرح کرد.

به گفته اثنی عشری، اپراتورهای FCP دارای ساختارهای حقوقی متفاوتی بوده و مدیریت و سرمایه گذاران آنها متفاوت است. به همین دلیل ادغام آنها زمان می‌برد. در واقع این اشتباه رگولاتوری بود که در این بازار، به جای ۵ شرکت به ۱۷ شرکت مجوز فعالیت داد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
سرکوب دانشجویان دانشگاه کلمبیا در نیویورک / برگزاری ۹۰ رویداد در نود سالگی دانشگاه تهران /آغاز پذیرش دانشجوی دکتری بدون آزمون در دانشگاه آزاد
اولین تمرین پرسپولیس بعد از حذف از جام حذفی برگزار شد
حمایت دانشگاهیان از خیزش دانشجویان در آمریکا
تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری
مخبر در دیدار نخست وزیر بورکینافاسو: ایران آمادگی دارد دستاوردهای خود را در اختیار کشورها قرار دهد
مخبر در دیدار معاون رئیس جمهور زیمباوه: تعاملات تهران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است
پیشنهادهای وزیر دفاع ایران در اجلاس شانگهای چه بود؟
هزاران معترض اسرائیلی خواستار برکناری نتانیاهو شدند
سفر ۲ روزه بلینکن به عربستان با محوریت ایران و غزه
گشایش‌های ارزی با سفر رئیس بانک مرکزی به عربستان در راه است؟
۲۶ کارگر نمونه توسط رئیس جمهور تقدیر می‌شوند
پذیرفته‌شدگان چندبرابر ظرفیت آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش برای تحویل مدارک چه کنند؟
آتش سوزی در یک ساختمان اقامتی در محدوده میدان ولی‌عصر
تلاش مافیای خودرو برای ممانعت از ورود خودروهای برقی به کشور
فرود هواپیمای اسرائیلی در عربستان
سرقت تلفن همراه پشت چراغ قرمز در کمتر از ۳۰ ثانیه +فیلم
کاریکاتور| کار گذاشتن ابزار جاسوسی در بدن داوطلبان کنکور توسط پزشک
افتتاحیه ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران +عکس
قبض این مشترکان برق ۲۴ برابر می‌شود
کاریکاتور| ساعت به وقت غزه
اعلام حمایت دانشجویان اردبیلی از جنبش ضدصهیونیستی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top