تاریخ انتشار: سه شنبه 1398/01/06 - 17:10
کد خبر: 306666

گروه‌های جهادی بسیج به یاری آسیب‌دیدگان سیل شیراز شتافتند

مسئول مرکز مطالعات و هدایت حرکت‌های جهادی گفت: جهادگران بسیجی متشکل از دانشجویان و اقشار مختلف با انجام خدمات مختلف و همچنین توزیع غذای گرم به کمک آسیب دیدگان سیل شیراز شتافتند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ صادق مفرد، مسئول مسئول مرکز مطالعات و هدایت حرکت‌های جهادی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: همزمان با بارش شدید باران و سیل در برخی مناطق کشور، گروه‌های مختلف جهادی از سراسر کشور به یاری حادثه دیدگان شتافتند و در همین راستا پس از اتفاقات تلخ شیراز بیش از ۲۲ هزار عدد غذای گرم و ۲۱۰۰ عدد کنسرو توسط گروه‌های جهادی میان حادثه دیدگان و مسافران توزیع شد.

مفرد تاکید کرد: همچنین جهادگران بسیجی با انجام امورات فنی خودرو از جمله صافکاری، مکانیکی به مسافران حادثه دیده کمک کردند.

مسئول مسئول مرکز مطالعات و هدایت حرکت‌های جهادی اضافه کرد: اسکان بیش از ۱۹ هزار و ۳۰۰ مسافر، توزیع ۱۷ هزار پتو میان آسیب دیدگان هم از دیگر اقدامات جهادگران بسیجی در شیراز است.

وی افزود: جهادگران بسیجی همچنین با لایروبی تعداد ۲۷۴ خانه که مورد هجمه سیل قرار گرفته بود به مردم یاری رساندند. همچنین امدادرسانی به مصدومین و انتقال از خطرسیل توسط هزار ۵۳۰ نفر از جهادگران از اقدامات دیگری بود که در شیراز صورت گرفت.

مفرد گفت: همچنین جهادگران بسیجی با در اختیار قراردادن اماکن سپاه ازجمله کانونها، سالن ورزشی، حسینیه و۰۰۰ به مسافرین خدمات رسانی کردند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top