تاریخ انتشار: سه شنبه 1398/01/20 - 20:34
کد خبر: 307952

قطع روابط دانشگاه ام‌آی‌تی با ZTE و هواوی

علاوه بر پایان دادن به روابط با هواوی و ZTE، طرح های پیشنهادی مشخصی که «پر ریسک» به شمار بروند نیز نیاز به بررسی ویژه توسط مدیریت دانشگاه خواهند داشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مشبل؛ یکی از دانشگاه‌های برتر ایالات متحده روابط خود را با هواوی و ZTE قطع می‌کند.

انستیتو تکنولوژی ماساچوست (MIT)تصمیم گرفت که روابط کنونی، و همچنین روابط آتیش، یا این دو غول تکنولوژی چین را قطع کند.

تصمیم این دانشگاه با توجه به تحقیقات فدرال جاری درباره این شرکت‌ها به خاطر نقض تحریم‌های آمریکاست. معاون رییس MIT در امور تحقیقات این تصمیمات را در قالب نامه‌ای به اطلاع هیات علمی این دانشگاه رساند.

در این نامه آمده است: «در حال حاضر MIT، به دلیل تحقیقات فدرال در رابطه با نقض محدودیت‌های تحریمی، همکاری جدیدی را با هواوی و ZTE یا شرکت‌های تابعه آنها نمی‌پذیرد و همکاری‌های موجود را تمدید نمی‌کند. این انستیتو بر اساس شرایط هر زمان همکاری‌هایش را با این نهادها بازبینی خواهد شد.»

علاوه بر پایان دادن به روابط با هواوی و ZTE، طرح‌های پیشنهادی مشخصی که «پر ریسک» به شمار بروند نیز نیاز به بررسی ویژه توسط مدیریت دانشگاه خواهند داشت. این موارد پرریسک عبارتند از «پروژه‌هایی که توسط افراد یا نهادهایی از چین (از جمله هنگ‌کنگ)، روسیه و عربستان سعودی تامین مالی می‌شوند. این الزامات جدید همچنین کارهای دربرگیرنده هیات علمی یا دانشجویان MIT در این کشورها و همچنین پروژه‌های دربرگیرنده افراد یا سازمان‌هایی که منشاء آنها این کشورها باشند را شامل می‌شوند.

MIT تنها دانشگاهی نیست که روابطش را با شرکت‌های تکنولوژی در چین قطع می‌کند. به نوشته روزنامه  South China Morning Post، دانشگاه استنفورد، دانشگاه کالیفرنیا، برکلی و دانشگاه مینسوتا نیز کارهای پژوهشی آتی با هواوی را به حال تعلیق در آورده‌اند.

تنش‌ها بین چین و آمریکا تا حدودی به علت جنگ تجاری رییس‌جمهور ترامپ با این کشور در جریان است. حتی اپ‌های دوستیابی مانند Grindr نیز از این خصومت‌ها در امان نمانده‌اند.

ورای جنگ تجاری ترامپ، مسئولان اطلاعاتی آمریکا مکررا هواوی و ZTE را به جاسوسی برای دولت چین متهم کرده‌اند. این مسائل امنیت ملی رییس‌جمهور ترامپ را به ممنوع کردن استفاده دولت از محصولات این دو شرکت اصالتا چینی وا داشته‌اند.

هواوی، در واکنش به ممنوع شدن محصولاتش در آمریکا، اخیرا اعلام کرد که دولت آمریکا را تحت تعقیب قضائی قرار خواهد داد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | خضریان: دلیل اصلی استیضاح میدری، ناکارآمدی مدیریتی و انتصابات سفارشی است
اشتباه برای علی کریمی؛ تاوان برای همه
احتمال فعالیت مجازی مدارس در برخی مناطق جنوبی کشور
برداشت بی‌رویه از آب‌های زیرزمینی منجر به فرونشست تخت جمشید شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ایران؛ دلار ۱۶۸ هزار تومان شد
خانوارهای دارای ۵ معلول طی ۳ ماه صاحب خانه ویلایی می‌شوند
کمک بیش از هزار میلیارد تومانی خیرین به دانشگاه تهران طی ۱۱ سال
واکنش چین به تحریم‌های غیرقانونی آمریکا علیه ایران
۲۵۰۰ دانشجو در سراسر کشور وام شرافتی دریافت می‌کنند
روایت هجرت بانویی از خاندان عصمت که قم را به جهان شهر تمدنی تبدیل کرد
ابهام در اجرای سقف ۲۵ درصدی اجاره‌بها
جزئیات بررسی طرح موسوم به «مهریه» در شورای نگهبان
حرم مطهر رضوی در سوگ «اُخت‌الرضا» غرق در ماتم است
نشانه‌ای از اقامت ۱۷ روزه حضرت معصومه(س) در طراحی گنبد حرم
حمله دشمن به بیش از ۲ هزار نقطه زیرساختی
نشست سازمان ملل فرصتی است برای بیان مظلومیت و اقتدار ایران
تست موفق سلاح جدید سپاه برای هدف قرار دادن ناو هواپیمابر آمریکا
محضر اِفاده و استفاده / رفتار متواضعانه و پدرانه
رویترز: اروپا به شدت با کمبود سوخت جت روبرو است
حملات هوایی سنگین رژیم صهیونیستی به شهر غزه
تجاوز نظامی مجدد رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top