تاریخ انتشار: پنجشنبه 1398/01/22 - 11:03
کد خبر: 308201

بنیاد مسکن: پلدختر را ۹ ماهه بازسازی می‌کنیم

مقام مسئول بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از بازسازی ۹ ماهه پلدختر خبر داد و گفت: امروز ارزیابی خسارت‌های وارد شده به شهر پلدختر به اتمام می‌رسد و بلافاصله کار بازسازی شهر و روستاهای پلدختر آغاز خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، به نقل از تسنیم، غلامحسین خانی در خصوص برنامه‌ها و اقدامات بنیاد مسکن در شهر سیلزده پلدختر اظهار کرد: بنیاد مسکن اصفهان از روز ۱۳ فروردین ۹۸ به عنوان ستاد معین در شهر پلدختر مستقر شده و با در اختیار داشتن ۱۳۰ دستگاه ماشین‌آلات سنگین در حال رفع مشکلات مربوط به آب‌گرفتگی و گِل و لای هستیم.

وی با بیان این‌که حدود ۳۰۰۰ واحد مسکونی و تجاری پلدختر دچار آب گرفتگی و گل و لای شده‌اند، افوزد: با کمک‌های مردمی، حوزه علمیه، بسیج، ارتش، سپاه و شهرداری تهران امیدواریم بتوانیم طی چند روز آینده پاکسازی شهر را به اتمام برسانیم.

وی افزود: بنیاد مسکن استان‌های اصفهان، قزوین، لرستان، همدان، مرکزی و اردبیل به عنوان ستاد معین در شهرستان‌های مختلف استان لرستان از جمله درود، الیگودرز، نورآباد، پلدختر و … مستفر شده‌اند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان اصفهان با اعلام این‌که امروز ارزیابی خسارت‌های وارد شده به شهر پلدختر به اتمام می‌رسد، گفت: بر این اساس خسارت های معیشتی، سرمایه‌ای و تجاری مردم مشخص می‌شود و بلافاصله برای خانه های تعمیری پرونده تشکیل می دهیم.

خانی با اشاره به این‌که برخی از واحدهای مسکونی تخریب شده در حریم رودخانه هستند که پس از مشخص شدن حریم ساخت و سازها، کار ساخت آنها آغاز خواهد شد، افزود: برای بازسازی واحدهای مسکونی در شهر ۵۰ میلیون تومان وام احداثی ۵ درصدی برای ساخت، ۱۲ میلیون تومان بلاعوض ساخت، ۱۵ میلیون تومان تسهیلات با سود ۵ درصد برای اثاثیه و ۵ میلیون تومان معیشتی بلاعوض به مردم پرداخت خواهد شد.

وی ادامه داد: در روستاها نیز ۴۰ میلیون تومان وام ساخت، ۱۰ میلیون تومان وام بلاعوض ساخت، ۱۵ میلیون تومان وام ۵ درصدی ربای اثاثیه و ۵ میلیون تومان وام بلاعوض معیشتی پرداخت خواهد شد.

وی همچنین تاکید کرد: پس از مشخص شدن خسارت‌های وارده، در مدت ۹ ماه پلدختر را بازسازی خواهیم کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top