تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/02/02 - 08:18
کد خبر: 309239

پورعلی گنجی به پرسپولیس می‌آید؟

مرتضی پورعلی گنجی، مدافع ایرانی سابق تیم السد قطر که پس از جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه برای کسب تجربه حضور در فوتبال اروپا راهی تیم یوپن بلژیک (از تیم‌های زیر مجموعه کمپ اسپایر) شد تا فرصت رسیدن به قهرمانی لیگ ستارگان با یاران ژاوی هرناندز را از دست بدهد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از باشگاه خبرنگاران، مرتضی پورعلی گنجی، مدافع ایرانی سابق تیم السد قطر که پس از جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه برای کسب تجربه حضور در فوتبال اروپا راهی تیم یوپن بلژیک (از تیم‌های زیر مجموعه کمپ اسپایر) شد تا فرصت رسیدن به قهرمانی لیگ ستارگان با یاران ژاوی هرناندز را از دست بدهد.

با این وجود پورعلی گنجی پس از اتمام جام ملت‌های ۲۰۱۹ با قراردادی عجیب و ۳/۵ ساله به لیگ قطر بازگشت و این بار پیراهن تیم العربی را پوشید، اما شاگردان هایمر هالگریمسون، سرمربی سابق تیم ملی ایسلند با وجود بهره مندی از ستاره ای، چون ویلفرد بونی ساحل عاجی در ترکیب خود در پایان این رقابت‌ها به حضور روی رتبه ششم لیگ ستارگان رضایت داد و حتی نتوانست سمیه لیگ قهرمانان را به دست آورد.

در روز‌های اخیر مباحثی درباره علاقه مندی برانکو ایوانکوویچ، سرمربی پرسپولیس برای جذب این مدافع ۲۷ ساله برای فصل آینده مطرح شده، اما یکی از نزدیکان مرتضی با واکنش به این موضوع اظهار داشت: احتمال بازگشت پورعلی گنجی به فوتبال ایران وجود ندارد چراکه او سه سال دیگر با العربی قرارداد دارد و مسئولان این باشگاه هم از عملکردش رضایت کاملی دارند. از طرفی رقم فسخ قرارداد مرتضی با العربی بالا است و می‌توانم بگویم پرداخت این رقم از توان باشگاه‌های ایرانی خارج است. از طرفی طبق اطلاعاتی که من دارم مسئولان باشگاه العربی برای فصل آینده در صدد تشکیل تیمی قدرتمند و مدعی هستند و به همین دلیل به مرتضی نیاز دارند.

با این تفاسیر پورعلی گنجی فصل آینده در صورتی که راهی تیم می‌در فوتبال اروپا نشود در فوتبال قطر به دوران بازی اش ادامه می‌دهد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کتاب میناب ۱۶۸: کودکانی که در آتش سوختند در مالزی رونمایی شد
مادران ایرانی؛ حافظان فرهنگ مقاومت در بحران‌های جنگ
سرانه مطالعه ۱۳ دقیقه در روز؛ زنگ خطر برای آینده فرهنگی ایران
حمله خواهران منصوریان به رئیس فدراسیون ووشو/ خودزنی الهه منصوریان!
تیم ملی بلافاصله پس از بازی‌ها باید آمریکا را ترک کند؟
قالیباف: تا اراده واقعی برای اعتمادسازی نباشد، پاسخ ایران همین است
فرمانده کل ارتش: شرارت‌های دشمن تکرار شود، اقدامات ما شدیدتر خواهد شد
محسن رضایی: آتش‌بس باید در تمام لبنان اعمال شود/مذاکره نتیجه ندهد محاصره را تحمل نمی‌کنیم
عملیات متوقف شد؛ رژیم پاسخ دردناک گرفت
ادعای گروسی درباره تداوم بی اطلاعی آژانس از مقادیر اعلام‌شده ذخایر اورانیوم ایران
رکورد نقدیندگی در روز سرخ بورس
متحدان سابق کامالا هریس به دنبال چهره‌های تازه برای انتخابات ۲۰۲۸
دبیر شورای عالی امنیت ملی: اگر ائتلاف شیطانی خطا کند، منطقه برایش جهنم خواهد شد
لاوروف: آماده مذاکره صادقانه با اوکراین هستیم
حضوری شدن برخی امتحانات دانشگاه علم و صنعت در مقطع کارشناسی
فراخوان جایزه ابوریحان بیرونی ویژه پژوهشگران جوان علوم پایه منتشر شد
دوگانه «میدان یا مذاکره» کاذب است / قدرت میدان، قدرت چانه‌زنی دیپلمات‌ها را بالا می‌برد
دو گانه مذاکره یا اقتدار یک خطای راهبردی است
هیاهوی سازش طلبان را خفه کنید
عقلانیت نظام مند و پاسخ صریح
تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top